Follow my blog with Bloglovin

När Sofie och Dan gifte sig

Ligger efter med bloggandet nu. Men håll i er, för nu tar jag er tillbaka till den 27 juli. Dagen då Sofie och Dan sa ja till varandra <3

 

Vi åkte ut till Agneshill utanför Malmö och vid 15.00 var det dags för vigsel. Hade fått i uppdrag att uppdatera Sofies instastory och alltså jag skakade när jag skulle filma dem när de kom in. Haha. Så mycket känslor. Kan bara föreställa mig hur de kände.

 

Vi fick också i uppdrag att filma vigseln. F fick vara kameraman.

 

NU ÄR DE GIFTA!!!

 

Mycket viktigt att ta bort konfettin ur Norra Europas bästa hår.

 

Så finaaaa. Sofies klänning då? Wow.

 

Jag och F var också ganska gulliga.

 

Titta bara!

Sen var det dags för mingel, bubbel, tilltugg och sen MAT. Tänker att vi kör alla rätter på en gång. Älskar att prata mat:

 

Förrätt: Brioche, confiterad kalvlägg, picklad gurka & ramslöksaioli. Hundra procent att jag tagit bild på menyn btw. Har inte kommit ihåg det där i huvudet.

 

Huvudrätt: Citronbakad röding, smörsås, vit sparris, grönkål, gulbeta & nypotatis. Alltså den här rätten? Min nya favoriträtt tror jag. Röding är ju så gott. Godare än lax?? Varför har ingen sagt.

 

Efterrätt: Inkokta rabarber, rabarberconsommé, krispig tosca, jorgubbscréme & karamellglass. Krispig tosca kan ju vara livet? Är det bara jag som blir knäpp på att rabarber inte heter något annat i plural? Vill liksom säga rabarbrar eller rabarbrer. Rabarbisar?

 

Under tiden vi åt var det tal, underhållning och lekar. På denna bild räckte Sofie upp sin sko på att hon har snyggast rumpa. Hehe.

 

Fick sitta vid bästa bordet! Så roligt gäng!

 

Det blev quiz om brudparet. En av frågorna rörde en kommentar Pontus vid vårt bord hade skrivit på om Dans hår på Facebook.

Det här kommer vi ju lätt vinna, tänkte vi. “Världens bästa hår”, sa Pontus att han hade skrivit. Men nej. Det var ju “Norra Europas bästa hår”. ÅH MEN PONTUS DÅ!!! You had one job! Bilden fångar hans besvikelse.

 

Sen gjorde vi guldiga gnuggis-tatueringar…

 

…åt tårta…

 

…och testade varandra på Vänner-citat (F mycket road som ni ser). Älskade detta. Har aldrig träffat någon lika nördig som jag.

Känner knappt dessa tjejer, men har lust att bjuda hem dem för att spela Vänner-TP. Är man konstig om man gör det?

 

Efter tårta blev det fääääst. Efter första dansen såklart.

 

Vi smakade alla drinkar, satte glow sticks i håret och dansade till 90-tals musik.

Vår sista buss gick egentligen vid 23.00, men jag ville verkligen inte åka. F gick med på att vi sov en stund på soffan för att ta första avgången istället. Så snäll. Jag ville verkligen vara med hela kvällen.

 

Jag 05.00 efter två timmars sömn på en soffa. Kände mig röv, men ser ju glammig ut.

 

Tack för att jag fick dela denna dag med er! Älskar dig ? Lev nu lyckliga i alla era dagar!

 

207 gillar

Kommentarer (23)

 • Elin

  |

  I så fall tycker jag snarare att ordet rabarber redan är i plural och att singular borde heta en rabarb haha

  Svara

  • Egoina

   |

   Hahaha true!

   Svara

  • Sara

   |

   Håller med! Brukar till och med säga så ibland bara för att jag tycker det låter bättre ?

   Svara

 • Therese

  |

  Wow vilket fint bröllop!! Blev också sugen på att gifta mig nu! Älskar att läsa om andras bröllop, för då får jag idéer till mitt egna haha.
  Hade lätt velat ha Modern Family-quiz! Kul idé! Min favoritserie genom tiderna!
  Röding är sååå gott!! Brukar göra det i ugn, servera med kokt potatis och kall dillsås, mums!

  Svara

 • Linn

  |

  Åh! Jag vill också komma på Vänner TP! 😀

  Svara

  • Egoina

   |

   Yaj ?

   Svara

 • Frida

  |

  Hej! Tack för en fin blogg, brukar inte kommentera men letade runt lite nu mellan dina kategorier och funderade lite. Jag har för mig du skulle ha en egen kategori för fest-lekar och så vidare men jag hittar ingenting..

  Jag har precis blivit toastmadame för min systers kommande bröllop och söker lite inspo till lekar (och annat också såklart) och vet att du har haft många bra idéer. Är lite nervös och har aldrig gjort något sånt här. Fick precis reda på det och bröllopet är inte förrän om ett år men känner mig nästan redan stressad ?

  Så vore tacksam för lite hjälp, lektips eller var jag kan hitta de du lagt upp samt om du har ngr övriga tips till mig!

  Tack som tusan för att du är du?

  Svara

  • Egoina

   |

   ?❤️❤️

   Svara

 • Hanna

  |

  Så fint! ?

  Svara

 • Robert

  |

  Kan också tycka det verkar konstigt med vänner-TP men om jag börjar kolla på allvar kan jag nog bli farlig. Man vet aldrig… Rackarns smarrig mat dessutom. 😉 Mvh /Funderar i smyg på hur en sån där rump-tävling går till, haha.

  Svara

 • Jag

  |

  Jag har nog aldrig varit så nervös i hela mitt liv som när vi skulle gifta oss. När vi stod bakom dörrarna och hör orgeln börja spela, precis innan vi ska gå ut i gången. Herregud, det sjukaste jag gjort.
  Så det gör nog inget om det blev lite skakigt 😛

  Svara

 • hanna

  |

  Åh vet du vart hennes klänning är ifrån eller kan du kanske fråga? Nog den finaste brudklänning jag sett !!! <3

  Svara

  • Egoina

   |

   Eller hur ? Gå in och kolla på hennes blogg (har länkat längst upp). Eller hennes insta guuldfish ?

   Svara

 • Lina

  |

  Alltså ja, det är ju nåt alldeles speciellt när ens gamla vänner gifter sig! Min bästa barndomskompis gifte sig nyss och jag höll på att börja gråta när de gick uppför altargången ? Finaste bruden jag någonsin sett!

  Svara

 • Nathalie

  |

  Så fina!! Sofie är så sjukt lik en gammal vän till mig! Det måste vara så häftigt att gifta sig ? Kommer aldrig hända den här ensamvargen ?

  Svara

 • Alexandra

  |

  Alltså jag kan vara biased, men jag tycker inte det är konstigt när man för första gången möter en utmaning när det kommer till Friends-trivia!
  Måste ju även tacka för senast och hälsa från Europas sämsta minne vid bästa bordet 😉

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha yaj! It’s on! ?

   Svara

 • Linnea B P

  |

  Hade gäääärna spelat vänner-TP.
  På min möhippa fixade de friends-tema!? De hade bakat cheesecake å allt haha

  Svara

 • Ulrika

  |

  Låter så fel med “f gick med på..” Om han inte hade velat stanna, hade du åkt med honom iallafall då eller stannat själv? Varför är hans vilja avgörande tänker jag.

  Svara

  • Egoina

   |

   Vi hade bestämt att vi skulle ta sista tåget, så jag hade absolut förstått om han hade velat det. Eftersom det var så långt hemifrån kändes det knäppt att dela på sig. Så jag hade hängt med isåf 🙂

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv