Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

LÖRDAG + SÖNDAG

I lördags åkte jag till Malmö för att äta lunch på Savoy med Sofie och hennes möhippegäng.

Vi fick dåligt bemötande och service när vi åt brunch där på hennes möhippa och kontaktade dem efteråt och berättade om vår upplevelse. De tog kritiken på stort allvar och ville bjuda oss på lunch för att gottgöra!

 

Hur snällt? Där snackar vi service och ett ställe som är mån om sina kunder. 12 av 18 personer kunde närvara med kort varsel. Ändå imponerande.

 

Denna magiska fisk- och skaldjurssoppa bjöd de på. Lyxigt med finlunch en vecka inför bröllopet. Fatta att hon gifter sig på lördag. Gah! <33

 

Sen åt vi glass och kollade i affärer. Letade klänning till bröllopet. Provade 5000 olika på Other stories, men hittade inget : ((

 

Men till slut hittade jag en klänning på Zara! Kommer vara rosa.

 

På kvällen åt jag och F på Pinchos. 100% för att jag ville äta desserten igen. Haha. Älskar att de numera har så många goda salladsalternativ. Drack en supergod alkoholfri mojito med mango och chili till. Ville inte dricka alkohol då jag haft så ont i magen och ryggen.

 

Sen hade vi konsert utanför fönstret i form av 90-tals fest som höll till vid pixlapiren. Vet inte om det var vinden som låg på ett speciellt sätt, men vi hörde ALLT. Det var nästan som att vi var på konserten. Så himla högt.

Kände mig som en tant som jämrade över att ljudet förstörde när vi försökte titta på serier. Hehe.

Den natten sov jag jättedåligt. Inte på grund av ljudet, men på grund av ryggen. Det kändes som att smärtan kom från högt inuti i magen och strålade ut i ryggen. Jag somnade först vid 05.00 utmattad av smärta. Och orolig då jag googlat och kommit fram till att jag hade bukspottskörtelcancer…. :O Bestämde mig för att söka vård dagen efter, men sedan dess har jag inte känt något som tur är. Det bara försvann.

 

Men var helt mörbultad i söndags. Tog det lugnt hela dagen och det jobbigaste jag gjorde var att skicka tillbaka paket. Hade ju hittat min klänning, så det andra kunde åka tillbaka.

 

Hämtade paket också. Fick Puck bites. Goda, men skulle varit minst dubbelt så mycket lakritstäcke. Fast det tycker jag iofs med glassen också.

 

Sen gjorde vi ceasarsallad. Insåg att jag aldrig gjort en ceasarsallad. Helt sjukt ju. Det fick vi ändra på.

 

Stekte krutonger, picklade rödlök och allt.

Sen var den helgen slut!

 

87 gillar

Kommentarer (20)

 • Gabriella

  |

  Men vilken bra service till slut! Det var fint gjort av dem.

  Jag hade extrem magont som strålade ut i ryggen när jag hade bukspottkörtelinflammation. Mitt berodde på gallsten. Fick operera bort gallblåsan… Men läs på om gallsten så får du se om det kan stämma. Anfallen kommer ofta efter man ätit fet mat eller mat med hög kolesterolhalt. Hoppas det var första och sista gången för dig!

  Svara

  • Egoina

   |

   Tack ska göra det! Hoppas du mår bättre <3

   Svara

 • Frida

  |

  Det låter lite som gallstensattack? Jag hade det och känner igen smärtan du beskriver.

  Svara

  • Egoina

   |

   Ja kanske det! Men det går över av sig själv eller? :/

   Svara

 • Robert

  |

  Smarrigt! 😉

  Svara

 • Fanny

  |

  Tycker också det låter som gallsten, eller njursten.

  Svara

 • Ronja

  |

  Tänker också gallsten eller njursten.
  Hade njursten och det känns typ som att man blir spettad från typ äggstocken och ut genom ryggen. Man kan typ inte andas. Och så kommer smärtorna i vågor/attacker.
  Som någon skrev ovan kan det Bero på att man ätit väldigt salt mat eller nedhängt kolesterol.
  Till mig sa dem på akuten att det inte var troligt att jag hade njursten eftersom jag är så ung och inte från Mellanöstern och äter typisk sådan mat ?. Men sen visade det sig att jag visst hade njursten.

  Svara

 • Frida

  |

  Jag har exakt den smärtan när jag har magkatarrsanfall. Får superont i magen strax nedanför brösten och sen som ett band runt ryggen, smärtan i ryggen är nästan värst. Har även precis som du oftast ont på natten.

  Svara

 • Katarina

  |

  Kan mycket väl vara en gallstensattack, både jag och min man fick operera bort våra gallblåsor i våras pga det (helt absurd slump och inte smittbart). Smärtan kom och gick men sen blev det ohållbart och vi fick åka in (inte samtidigt men med 1,5 månads mellanrum). Är gallblåsan inflammerad får man ta bort den, men msn klarar sig utmärkt utan

  Svara

 • Julia

  |

  Utan att hänga ut någon och ge dålig recension, vad var det som var dåligt med servicen? För driver själv ett ställe och försöker verkligen få 100% kundnöjdhet men vissa är bara orimliga. Menar såklart inte att ni var det menar mer om det är något man kan tänka på som jobbar inom service

  Svara

  • ab

   |

   Undrar också, men bara av nyfikenhet för min del.

   Svara

 • Madde

  |

  På Bilden där du står i provrummet så hänger en blå klänning som är fantastisk.
  Var den från other stories? ???

  Svara

  • Egoina

   |

   Ja! På rea dessutom! ?

   Svara

 • Fanny

  |

  Din röda klänning med rosor på, var hittar jag den? ?

  Svara

  • Fanny

   |

   Ok kanske inte rosor inser jag men blommor iaf ?

   Svara

  • Egoina

   |

   MQ! På rea nu ??

   Svara

 • Sigrid

  |

  Gud va lustigt. Jag självdiagnostiserade mig också med bukspottkörtelcancer samma dag och mitt gick också över?

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha tur! ?

   Svara

 • Sandra

  |

  Låter väldigt likt magkatarr tycker jag. Hoppas det håller sig borta, men är det magkatarr så kan det ofta behöva medicineras då det är svårt att hitta vad i kosten som triggar just din magkatarr just då. 🙂

  Svara

 • Tezzilitezz

  |

  Som alla andra redan skrivit, låter som gallsten. Kan gå över av sig själv om stenen lossnar. Kan troligtvis komma tillbaka igen. Hoppas du håller dig frisk 🙂

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv