Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Presenter och shopping

Jag har massa nya, fina saker här hemma. Det mesta fick jag i present av min faster. Vi kikar!

 

Fick allt det här!! Alltså hur snäll är hon inte? Så generös!

 

Korgar i två storlekar. Så fina att ha t.ex. bröd eller frukt i.

 

Servetter och doftljus. Monsterablad och tigrar <33

 

Min faster såg en mindre version av huvudet jag har när vi var i Helsingör och sa att hon bara var tvungen att köpa en kompis till det. Så gulliga tillsammans ju.

 

Sist men inte minst fick jag den här väskan. WOWOWOW. Så himla fin. Har velat köpa en sån länge, men inte gjort det. Älskar den!

Jag använde väskan som en ursäkt att köpa två klänningar på MQ’s rea. Måste ju ha något att matcha den med… Hehe. Tänker mig bohemisk klänning, mjuka lockar och stora solglasögon. Gah. Kommer va så snygg!

Det var presenterna jag fick. Sen shoppade jag lite till mig själv när vi åkte till Helsingör.

 

En kruka med ett ansikte på (mycket ansikten i min lägenhet nu…). Ska ha en spretig växt i den så att det ser ut som att hen har hår : ))

Sen köpte jag lakritslikör som jag nämnde i förra inlägget. Det står visserligen shot på den, men jag väljer att kalla den likör. Den smakar inte typisk lakritsshot, utan mer som rå, äkta lakrits. Så god att smutta på kall, eller ha på glass(!) som mannen i butiken tipsade om.

 

Spontanade ett par solglasögon samt en torrolja från Rituals på taxfreen.

Jag är ju så torr och oljan är guld värd. Skönt att smörja sig med det istället för lotion. Note to self är dock att inte spraya på kroppen utan direkt i handen. Upptäckte igår att hela badrumsgolvet var oljigt och att det var fotsteg överallt. Inte så kul.

 

Här är solisarna på. Har varit sugen på ett par med ljusare glas och beiga/ljusbruna bågar. Perfekt på kvällar när det inte är så skarp sol.

?

85 gillar

Kommentarer (14)

 • Evelina

  |

  Men VAR köpte du solglasögen människa??! Så sjukt snygga ?

  Svara

  • Egoina

   |

   På båten! Tack ?

   Svara

 • Betty

  |

  Åh så fina saker!
  Väskan är ju helt fantastiskt!!! ?? Råkar du veta var hon köpte den?
  Kram

  Svara

  • Egoina

   |

   Eller hur! ? tyvärr inte ?

   Svara

  • Linnéa

   |

   Hej! Jag köpte en exakt likadan på Rusta häromdagen! Kostade typ 150kr, superfin verkligen 🙂

   Svara

 • Robert

  |

  Så fina solglasögon! 🙂

  Svara

 • Caroline Wallbäck

  |

  Tips! Blanda oljan med din vanliga bodylotion för att dryga ut den!

  Svara

 • S

  |

  Bästa Regina! Jag är i sån livskris allmänt och i min relation. Kan du ta upp min fråga och ge din syn? Och kanske om någon annan läsare känt samma…

  Hur vet man om man är olika på ett bra eller dåligt sätt? Vi har olika hett temperament, olika värderingar i vissa fall, olika syn på kärlek och kompromissar olika mycket. Jag vill inte tappa mig själv. Jag försöker tänka att ”vill jag ha det såhär för alltid? Nej. Kommer det förändras? Troligtvis inte” men jag vill ju vara med honom. När vi tjafsar om ovan ämnen känns det hopplöst och då får jag såna tankar men när vi inte gör det känns allt så bra. Jag har flyttat till en annan stad för hans skull och känner att om detta inte funkar så vet jag inte vad jag ska göra. Jag önskar så gärna att någon kunde säga om vi är menade för varandra eller om det finns någon annan som jag passar med bättre, och att allt kommer bli bra. Men det funkar ju inte så och det är såklart inte det jag begär av dig, bara dina spontana tankar.

  Svara

  • ab

   |

   Vad gäller värderingar så skulle min fråga bli om du anser att hans värderingar är okej även om du inte delar dem. Angående kompromisser så är risken att den som alltid ger efter blir bitter i längden. Att du har flyttat pga honom ska inte vara en faktor när du avgör om relationen ska fortsätta (tänk ’cut your losses’ vs. ’sunk cost’).

   Svara

 • Jackie

  |

  De där solglasögonen är skitfina på dig, bra köp!

  Svara

  • Egoina

   |

   Tack ??

   Svara

 • Linn

  |

  Åh, jag har exakt en sån ansiktskruka. I min bor en lång murgröna, skitfräckt, ser ut som om krukan har långt hår! haha kram <3

  Svara

  • Egoina

   |

   ?

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv