Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

SEMESTER

Woho! Som jag längtat! Nu ska jag inte till kontoret på tre veckor.

 

Var förvånandsvärt fräsch på tåget imorse tydligen.

Har sovit dåligt i flera dagar nu för att jag har ont i ryggen. Värktabletter hjälper knappt. Väldigt jobbigt faktiskt, hoppas det går över snart.

 

Jag och mitt getingstick på kontoret : (((

Tur att jag tar så mycket allergimedicin nu. Det har garanterat hjälpt mot eventuell svullnad. Jag brukar alltid svullna upp av t.ex. myggbett annars.

 

Ida bjöd på alkoholfritt bubbel på rasten…

 

…och Karolina bjöd på glass. Lyxxxxx ? Det var SÅ gott.

 

Efter jobbet kom jag hem till en städad lägenhet!

Min familj åkte hem imorse, men gjorde fint innan de åkte. Så gulliga ❤️

Jag ser på små detaljer att min faster varit och flyttat på saker. Bland annat har hon placerat och matchat kuddarna annorlunda än jag brukar. Det märks att hon kan sånt. Det blev så mycket finare!

 

Hon har plockat ett blad till mig. Alltså så snäll!

 

Nu har vi precis firat in semestern med att äta pizza och ska snart titta på GoT.

Det blir en lugn kväll i soffan. Jag är helt slut efter en fullspäckad vecka och världens ryggont, så det är allt jag orkar. Puss på er så länge! ?

 

93 gillar

Kommentarer (9)

 • A

  |

  Kan rekommendera Ryggakuten på Berga allé 🙂

  Svara

 • Robert

  |

  Smarrigt! 😉

  Svara

 • R

  |

  Låter inte särskilt akut? Sök på din hc istället /snart färdig doktor

  Svara

  • Linnea

   |

   Jag tycker det är opassande att som ”snart färdig doktor” uttala sig om hennes ryggbesvär när det enda du vet är att hon har ont i ryggen. Du har ju ingen anamnes och har ingen vetskap om t ex röda flaggor. Kanske egoina också har feber om natten, strålande smärta i extremiteter, viktnedgång etc som hon inte skrivit om i sin blogg. Om så vore fallet är det ju definitivt mer angeläget att kolla upp symtomen fort (du förstår varför om du snart är färdig läkare). Jag som fysioterapeut (försöker inte spela ut våra yrken mot varandra och menar inget annat än väl med detta meddelandet) skulle inte skriva en sådan kommentar utan att ha en fullständig anamnes.
   Allt gott ☺️

   Svara

 • Hanna

  |

  Yesyes underbart med semester☺️

  Svara

 • Emma

  |

  Tips från en som fått ryggskott 3 gånger: på med bra skor och ut och gå, gå och gå lite till. Låt musklerna vila maximalt genom att ligga på golvet med benen i 90 graders vinkel upp på en stol. Sen gå lite till. I det akuta skedet kan det också hjälpa att gå till massör, kiropraktor etc. När det värsta är över kan du få hjälp av en sjukgymnast. Hoppas det går över fort så du får njuta av semestern! ?

  Svara

  • Egoina

   |

   Jag går redan väldigt mycket, men det kan absolut ha med skorna att göra! Ska vara bättre på att ha snällare skor! ??

   Ryggen gör mest ont vid vila, oavsett hur jag ligger ? Men det känns bättre idag, så hoppas det går över snart! Tack ??

   Svara

 • Emma

  |

  Dom gula sandalerna! Så fina! Vet du skrivit ngt om dessa innan, men är det liknande dom du har i rött från HM? ?

  Svara

  • Egoina

   |

   Ja precis! Har dom i svart, rött och tan 🙂

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv