Follow my blog with Bloglovin

HELGEN

Jag har ju glömt berätta om min helg! Den var kort, fin och inte så väldokumenterad.

Men vi kör ändå:

 

Den började här på Hannahs balkong efter jobbet i fredags. “Kom och häng på min nya balkong”, skrev hon. Självklart ville jag det.

 

Hon hade gjort så mysigt med växter, soffa och kuddar. Blev så avundsjuk att jag började titta efter nya lägenheter på Hemnet. Måste tydligen flytta nu. Jaha typiskt.

 

Sen blev det lördag och vi var på kalas för Malins dotter som fyllde 1 år. Tog ingen bild förutom den här. Paket i rosa färgskala med ett par små sko. Så gulligt.

 

Sen gick jag och F genom hela Landskrona. Pratade, tittade på kolonier och fina hus.

Det är tusen nya grejer att titta på varje gång jag är i Landskrona. Finns det någon stad som växer så snabbt? Det kan liksom finnas ett helt bostadsområde från en dag till en annan? Eller så känns det plötsligt så när man sällan är i en stad som man brukade vara i ofta. Har helt tappat greppet om staden jag växte upp i.

 

Det blev kväll och vi fortsatte promenerandet i Helsingborg och pausade för varsin hämtsallad på Gröningen. Jag valde kyckling och soltorkadtomat-hummus från Brutale och han valde en från Wakarini.

 

Avslutade med hasselnötsgelato : ))))))

Sen blev det söndag och jag gick några ärenden, sedan kollade jag på Vänner hela dagen och bara tog det lugnt! Japp det var det. Snart är det helg i tre veckor ? Har förresten skrattat och känt igen mig så mycket i era unpopular opinions. Bara fortsätt!

 

85 gillar

Kommentarer (7)

 • Robert

  |

  Smarrigt!? 😉 Svårt att att svara på härifrån men iaf. 😉

  Svara

 • Mikaela

  |

  Dina skor?!?! HALLÅÅÅÅ, måste veeeeeeta ???????

  Svara

  • Egoina

   |

   H&M! 149kr ????

   Svara

 • Therese

  |

  Jag är på semester i Helsingborg och i måndags såg jag dig och F när ni gick i stan, utanför resturang Mezo (någonting). Blev lite starstruck och var tvungen att berätta för maken och mina föräldrar att hennes blogg har jag läst i jag vet inte hur många år nu??

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha ?? Du skulle hälsat ju!

   Svara

   • Therese

    |

    Lovar att göra det nästa gång?

    Svara

 • Anna

  |

  Överväger att sätta mig på ett tåg från Gävle till Helsingborg bara för den där Wakarini-salladen.

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv