Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Vad jag ätit i veckan

Min middag måndag -> torsdag:

Måndag. Vi fick sån sjuk craving på spagetti och köttfärssås. Ni vet när man inte ätit något på länge och bara måste ha. Gjorde den på Coops egna sojafärs. Kan rekommendera! Det var bra konsistens. Men brukar generellt hålla mig borta från köttsubstitut. Blir ju aldrig hundra. Men är man sugen så är man.

 

Tisdag. Kände mig sjuk och orkade inte laga. Hämtade sushi istället. Har upptäckt Wakarini som ligger nära mig och redan varit där två gånger på en vecka, hehe.

 

Onsdag. Soppa på kokosmjölk med massa goda grönsaker och rotfrukter samt massa chili, koriander, ingefära, gurkmeja och böngroddar på toppen. Skulle kunna äta detta varje dag. Så gott och inbillar mig dessutom att detta är typ det nyttigaste man kan äta?

 

Torsdag. Fetaostsallad med stekt hjärtsallad. Vad är det med stekt sallad som är så himla gott? Stekt spetskål med massa chiliflakes och salt exempelvis. OMG.

Bra matvecka ändå. Kan inte ens välja en favorit. Kan i och för sig bero på att jag precis varit på kalas och ätit för fyra personer. Hehe. Det sista jag orkar tänka på är mat. Men äh. Ge mig en timme så är jag tillbaka i matchen.

 

103 gillar

Kommentarer (20)

 • Jackie

  |

  Helt otippat ska jag och familjen (barn 200kr/tallrik), vad har du för säkra tips? Ett plus är fin uteservering men annars vadsom. Mvh en trogen läsare ?

  Svara

 • Jackie

  |

  Tror jag lyckades radera nån rad, haha, men ungarna är mellan 3-6 år och vi planerar en lunch i Malmö och en middag i Lund, för max 200kr/tallrik, vad har du för tips? ?

  Svara

  • Emilia

   |

   Middag på Rosegarden i Lund, Asiatisk buffé och mongolisk bbq, barnen kommer att gilla det. Tror dessutom att det är billigare för barnen.

   Lunch i Lund om Lundafalafel har lunchöppet så käka där, bästa falafeln!

   Svara

   • J uv

    |

    Nej, skit i både Rosegarden och lundafalafel. Rosegarden är en ganska dålig kedja som finns i vilka småhålor som helst.
    Ät på Icha Mochi vid centralen i Lund och Vegan bar i Malmö!

    Svara

    • Jackie

     |

     Supertack hörni för tipsen, nu är vi på väg till Egoinaland! ?

     Svara

     • Egoina

      |

      Egoinaland ?

 • Rebecka

  |

  vill du ge recept på soppan? 😀

  Svara

 • Robert

  |

  Smarrigt. Antar jag. 😉

  Svara

 • Sara

  |

  Undrar om någon mer har märkt att det laddas ned en fil när ni går in på vissa bloggar? Hände mig här nu, och har hänt på en annan blogg också men inga andra bloggar eller hemsidor. Först en fil när man kommer in på sidan och sen för varje sidbyte försöker samma fil laddas ned igen. Vet du något om detta Egoina? Tänker att det kanske är kopplat till vår bloggen ligger, har du hört något? Jag vet inte vad det är för fil, vågar inte öppna den utan raderar den direkt ? läser från surfplatta om det har någon betydelse.

  Svara

  • Egoina

   |

   Märkte också detta idag. Så märkligt!! Ska kolla upp.

   Svara

  • Sara

   |

   Jag får också så men min telefon blockar filen, den laddas aldrig ner utan blir avbruten så antar att det är något shady då telen säger ifrån.

   Svara

  • Elin

   |

   Händer mig också! Men bara här på Egoinas blogg :/

   Svara

 • U

  |

  Recept på soppan, please!! ?

  Svara

 • MK

  |

  Sopprecept taaaaack ?

  Svara

 • Jonna

  |

  Önskar också recept på soppan!?

  Svara

 • Sara

  |

  Men Regina, du kan inte göra såhär.. ? Recept på.. allt!?

  Svara

 • Ivana

  |

  Hit med soppreceptet, ser smarrigt ut:)

  Svara

 • Addi

  |

  Älskar wakarini bästa sushi stället

  Svara

 • Ida

  |

  Du har inte gjort en funderare om att kanske sadla om och ha en matblogg istället?? ;D

  Svara

 • Johanna

  |

  Är det bara jag som reagerar över storleken på portionerna? Tar du flera gånger eller blir du verkligen mätt på så små portioner? Eller är det kanske jag som har orimligt stora portioner?:D
  Bara en fundering!

  OBS! Ingen kritik, jag jämför bara med mig själv och dömmer ingen!

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv