Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Snapshots från min vecka

I måndags var det trafikkaos deluxe. Unnade mig en glass i väntan. Som alla andra. Upptäckte att folk åt sina glassar såhär!? Gjorde en omröstning på insta och mycket riktigt tyckte 97% också att det var märkligt. Ytterst spännande att dessa övriga 3% befann sig på Malmö C i måndags??

 

Var hemma precis innan 21.00. Det blev en lång dag. Mysigt att det fortfarande är ljust i alla fall.

 

I tisdags var det ju trafikkaos igen. Hyrde en voi som jag inte kunde parkera. Lyckades till slut och ville ha med ett fuck you när jag tog ”parkeringsbilden”. Hejdade mig.

 

I onsdags hängde jag med mamma. Kolla vår fika mmmm. Hon hade dåliga besked som senare visade sig vara bra besked ändå. Som tur är <3 Många känslostormar den dagen. Satt på EH och grät och folk tittade. Bryr mig 0% om sånt numera.

 

Sedan hämtade jag ett paket med posters och ramar på andra sidan stan som jag bar hem. Herregud så tungt. Snacka om träningspass.

 

Hämtade ett annat paket också. Fick massa bars hemskickade! Så lägligt då jag beklagade mig för Ida att jag behöver hitta ett bra mellanmål då jag blir så hungrig på eftermiddagarna. Problem solved. Nu kan jag vara mätt hela sommaren.

 

I torsdags kom Emelina över på våffelunch! Har tydligen blivit våffel-kvinnan nu. Inte mig emot.

 

Hade köpt massa gott pålägg som skagenröra, Nutella, jordgubbar osv osv. Inte tillsammans då. Men det fattar ni ju. Bästa recepten på våfflor är de utan ägg. Googla ”frasvåffla”.

 

Sen gick Emelina hem och jag fortsatte jobba. Vid 15.33 kom jag plötsligt på att jag hade bokat en nageltid. Skulle vara där 15.40. Tur att jag kom på det och tur att jag bor så nära. Slängde mig in i hissen!

 

Det blev denna orange-röda färg. Herregud så hett.

 

Och sen avslutade jag dagen med att äta hela sommaren.

 

96 gillar

Kommentarer (16)

 • Rebecka

  |

  Vart är den svarta väskan ifrån??? så perfekt!

  Svara

  • Egoina

   |

   Vet inte, fick den av min pappa i present. Men det står Stockholm design Group på den ?

   Svara

 • Kattis

  |

  Det var inte så att de åt t.ex. Magnum Brownie då, som ju inte har någon pinne? Eller Ben å Jerry’s slice?

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha nej, tittade noga ?

   Svara

 • Polly

  |

  Var är tallrikarna ifrån?! ??

  Svara

  • Egoina

   |

   Rusta ?

   Svara

 • Robert

  |

  Så skönt att det inte var något negativt med din mamma. <3 Aldrig sett det där "glassgreppet" jag heller. Det kanske går mode i allt, haha? Snygga naglar på slutet där förresten. 😉

  Svara

  • Egoina

   |

   Ja ❤️

   Svara

   • Kari

    |

    Svara

 • Sofia

  |

  Tänker att det kanske är något slags psykologiskt, typ grupptryck, det med glassarna? Att någon gjorde det, sen såg någon den och ba ”aha är det så man ska äta glass nu för tiden”, sen såg någon annan att TVÅ stycken åt på det sättet och var också tvungen att prova, osv osv. Eller så är folk i Malmö lite märkliga bara 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   ?

   Svara

 • Decdia

  |

  Hoppas allt är bra med din mamma ❤️

  Svara

 • E

  |

  Tänker ofta på dig och din mamma, då det känns som vi följs åt i att min mamma också är/varit sjuk (vet inte hur man säger, hon är tumörfri men fortfarande i behandling). Vi har fått veta att mammas cancer är genetisk så jag har fått ta blodprov för att se om jag också har den genen. Är det något ni också fått utreda? Så skönt att ni fick bra besked idag ❤

  Svara

 • Johanna

  |

  Haha tycker å andra sidan att det var ett smart sätt att äta glassen på när du är ute bland allmänheten.Om man ska se det ur ren bacill synpunkt,tänk va mycket äckligt som drar runt i luften (någons nysning tex)och som nu hamnade på glasspappret,istället för på själva glassen??

  Svara

 • Fanny

  |

  Ang glassen, jag frågade en gång och svaret var att hon inte ville bli kladdig om handen. What? Man äter väl upp glassen innan den början rinna ???

  Svara

 • Jeanette

  |

  Det är väl för att glassen inte ska rinna och kladda ner?

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv