Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Våffelmiddag

Jag muntrade upp denna måndag med våfflor till middag. Kanske det godaste jag vet. Först matig våffla.

 

Och sen efterrätt.

Gjorde en extra stor batch så att jag har smet i kylen redo att gräddas any time. Lifehack från mig till er.

I skrivande stund är klockan kvart över tolv. Jag har vänt dygnet i helgen. Jag sov 15 timmar natten mellan lördag och söndag då jag var helt däckad av pollen. Kan inte minnas sist jag hade en så kraftig reaktion. Jag ville seriöst riva av mig hela ansiktet. Men kanske inte så konstigt om man tittar ut. Ibland flyger det runt så mycket pollen att det ser ut som att det snöar.

Jaja, ska försöka sova igen ?

 

63 gillar

Kommentarer (8)

 • Hanna

  |

  Alltså pollen, I hear ya! Jag blir så torr av allergin att huden i ansiktet spricker på natten, då jag inte smörjer in på länge. Vaknar med blodiga sår i fejset. Ack ack. Kan det bara sluta nångång!

  Svara

 • Robert

  |

  Så smarrigt! 😉 Bortsett från att jag inte äter så mycket gluten men man kan ju fuska ibland. 😛

  Svara

 • Kola

  |

  Varför medicinerar du inte mot pollen? Antihistaminer tar inte bort allt, men hjälper ändå en hel del. Även ögondroppar och nässprej kan vara användbart.

  Svara

 • Hanna

  |

  Ett annat lifehack från mig: grädda alla våfflor och frys in resten. Sen kan du bara tina i brödrosten när du blir sugen på en våffla, går jättesnabbt 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Gud så smart ?

   Svara

 • Johanna

  |

  Så fint porslin! Vårt har du köpt det? ?

  Svara

 • C

  |

  Vart kommer dina tallrikar från? Typ letat efter sånna. Så fina 🙂

  Svara

 • Maria

  |

  Hej 🙂
  Har du testat att utesluta mejeriprodukter under pollensäsongen samt ta tillskott i form av msm och chlorella? Det har fungerat utmärkt för mig då antihistaminer knappt tar bort udden av mina allergiska besvär.

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv