Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Måndagssnack

Jag är ledig på fredag när det är midsommar och har alltså långhelg IGEN denna vecka. Det känns som att jag haft det hela juni? Mycket härligt. Har lite grejer jag behöver ta itu med som blogginlägg jag vill skriva som aldrig skrivs, föra över bilder från gamla minneskort och fixa med grejer här hemma. Så tiden kommer väl till pass.

Imorgon kommer F hem från USA. Trodde det var idag, men det var tydligen imorgon. Denna tidsskillnad var nog värre än när han var i Kina, vi har knappt pratat alls. När jag går och lägger mig har han precis slutat jobbet och när jag går upp har han precis gått och lagt sig. Då han inte har wi-fi annat än på hotellrummet är det omöjligt att ha tid att prata. Stor kram till alla er där ute som har långdistansförhållande med ej klickande tidszoner.

Midsommar på fredag då! Har inga stora planer detta år då flera av mina vänner är höggravida och ingen förståeligt nog riktigt vill planera något och folk drar på olika håll istället. Men vi blir nog ett litet gäng ändå. Ska äta jordgubbar i alla fall. Känns ju viktigast.

 

 

81 gillar

Kommentarer (5)

 • Julia

  |

  Min kille bodde i USA i fyra månader, inte kul 🙁
  Vi pratade såklart en hel del men inte varje dag så som jag trodde att vi skulle göra innan han åkte, 6 eller 7 timmars tidsskillnad ställde till det. Men nu är han hemma igen <3

  Svara

 • Mila

  |

  Jag blev inbjuden till ett midsommarfirande, men då det skulle vara vänner till mitt ex där också kände jag att nää, orkar inte… Känns jätteskönt att vara hemma med bara mannen och ”fira” själva. 🙂 Tur man är introvert och inte kräver stora fester jämt hehe

  Svara

  • Egoina

   |

   ?

   Svara

 • Mli

  |

  Vad jobbar F med? Gissar att det är jobbresa? 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Han är projektledare/ processingenjör ☺️

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv