Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Min fredag i 14 bilder

Igår efter att jag ofrivilligt hade varit i Ängelholm en sväng hämtade mamma upp mig och vi åkte för att handla blommor! Jag fick ju bland annat ett presentkort på blommor av henne i födelsedagspresent.

 

Hej mamma!

 

Jag visste exakt vilken växt jag ville ha och till min lycka hittade jag den! Alocasia Zebrina. Såg sådana blad hemma hos min faster för några månader sedan och har velat ha en sedan dess.

 

Så fina stjälkar visst?

 

Mycket nöjd tjej.

 

Det blev det en eucalyptus och en bergspalm också. Så glad för alla tre.

 

Sen åkte vi till min mammas sambos stuga för att chilla i det fina vädret.

 

Jag satt i solen i exakt fyra minuter varav en av dem var för att ta dessa bilder. Hatar att sola. Skugga for the win.

 

Här satt vi länge och drack kaffe, åt mango och sippade på bubbel.

 

Sen kom mammas sambo och det var dags att grilla. Det blev hamburgare!

 

Och jordgubbar till dessert såklart. Har ätit jordgubbar varje dag i två veckor nu.

 

Sedan åkte jag och mina växter hem och jag gick direkt på en AW. Eller jag lämnade växterna hemma först. Ville inte vara kvinnan som går på bar med tre krukväxter. Jag träffade Hannah, Emelina, Niklas och Victoria på Venti. Vi drack Aperol spritz och åt oliver. Sedan stupade jag i säng och sov 9 timmar i sträck.

En supermysig fredag!

 

Puss!

 

122 gillar

Kommentarer (10)

 • Kari

  |

  Hej och puss, jenta mi! ?

  Bergspalm är det.?

  Tack för en supermysig fredag! ❤❤❤

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha oj ? Tack ❤️❤️?

   Svara

 • Jossangetsfit

  |

  Hej hej! Denna kommentar har ingenting med inlägget att göra ? Men jag och min sambo funderar på att åka ner och semestra några dagar i Helsingborg och kanske åka över till Helsingör en dag, men är det värt det? Finns det något att göra? Kan man åka färja över och gå runt och strosa? Jag trodde Google var min vän tills jag trassla in mig på massa olika länkar och känner mig nu väldigt förvirrad ?
  Tacksam för svar ❤️

  Svara

 • Robert

  |

  Hej, hej och puss! 😉 Haha, kul med växter faktiskt. Hade nog kunnat tycka det var roligt att pyssla om sådana(kanske) och alltid lika smarrigt med mat. 😉

  Svara

 • Elin

  |

  Var har du köpt dina sandaler? Vill ha exakt sådana! ?

  Svara

 • Linnea

  |

  Köpte en eucalyptus för någon månad sen men den dog på bara någon dag ? Tror inte att den trivdes i direkt solljus, och så behövde den nog vattnas varje dag, jag glömde vattna den i typ 4 dagar och sen var den körd ? Hoppas din eucalyptus går en ljusare framtid till mötes!

  Svara

 • Sofie

  |

  Vartifrån är dina svarta sandaletter som du har på bilden? ? Är gravid och ska på bröllop i sommar och dom där såg både fina och bekväma ut! Orkar inte med klackar i detta tillstånd och värme ???

  Svara

 • Lina

  |

  Creepy ?

  Svara

 • jensan

  |

  Ja det går utmärkt, finns två olika rederier att åka tur och retur med. Båda avgår centralt. Det avgår dessutom tåg från Helsingor till Köpenhamn och tar ca en timme i
  restid enkel väg.

  Svara

 • Hmm

  |

  Nej alltså jag får rysningar av din zebraväxt, första gången jag ser den! Känns som spindelben!

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv