Dusty Rose

I samarbete med Daniel Wellington

Här står jag och poserar. Tänk att snart tio år med Instagram lärt mig att man ska ha jackan utanpå armarna på bild. Nej nej, man ska ju inte ha på sig jackan normalt med armarna inuti ärmarna ÄRU GALEN. Så rookie.

 

Låt oss titta närmare. Vad är det där på mina fingrar egentligen?

 

Jo! Daniel Wellington har lanserat ringar! Jag har på mig Classic Ring och Classic Ring Dusty Rose.

 

Jag älskar hur enkla, men ändå snygga de är. De matchar perfekt med klockorna och armbanden. Här har jag på mig Classic Petite Melrose (28 mm) och Classic Bracelet Dusty Rose. Så fint att matcha rosa med rosa tycker jag. Mer rosa till folket!

 

 

Här kommer en rabattkod också såklart! Koden EGOINAS ger er 15% rabatt på allt hos Daniel Wellington. Glöm inte att använda den vid nästa köp! 🌸

 

34 gillar

Comments (7)

 • Robert

  |

  Så snyggt! Dessutom 28:an som grädde på moset. 😉

  Reply

 • Annie

  |

  Men skit i ringarna. VART ÄR DEN VACKRA KAPPAN IFRÅN? Jag behöver ha den igår typ ååååh

  Reply

  • Egoina

   |

   Haha! Den är från Vila 😘

   Reply

  • Sara

   |

   Haha, tänkte exakt samma!!

   Reply

 • Ida

  |

  Har väntat på det här inlägget hur länge som helst haha, det var jag som packade ordern! Har läst bloggen sen bk-tiden och är kvar än, du är en av väldigt få som fortfarande känns genuin. Blev lite starstruck där på jobbet 😅

  Reply

  • Egoina

   |

   Åh tack snälla ❤️🤗

   Reply

 • anonym

  |

  Blev kär i dom där ringarna. Tack för du delar med dej av din vardag och ger bra tips. 😇

  Reply

Leave a comment

Arkiv