Klipp-och-klistra lunch

 

Hand upp för veckans mest random lunch! Det fick bli lite klipp-och-klistra från mitt kylskåp i morse samt 2 skivor ost för 8 kronor på Pressbyrån, haha. Förvånansvärt mättande dock. Orkade inte ens keson.

Jag jobbar idag och har tagit ledigt på fredag istället. Världens smartaste grej ju. Har långhelg! Måste bara hitta på något kul att göra. Eller kanske bara sova. Kul det med.

Idag är det alltså fredag för mig. Ska träffa Sofie efter jobbet! Hon säger att hon har “hittat vår midsommarklänning”, så den måste vi gå och kika på. Jag och Sofie har nästan exakt samma smak vad gäller kläder och har flera likadana plagg. Det händer ofta att vi köper samma grejer av en slump. “Var har du köpt den”, eller “den där har jag också” är typ 80% av vår messenger-dialog.

Japp! Så det ska jag göra idag. Skadar inte att det är 26 grader ute heller 😎

 

75 gillar

Comments (2)

 • Robert

  |

  Smarr… Färgglatt åtminstone. 😉 Idag lär det bli i trakterna av 26 även här faktiskt. 😉

  Reply

 • Wroni

  |

  26 grader tycker jag är på gränsen till för kallt numera. Jag och min bästa vän brukar ha stickade tröjor på jobbet och i trädgården när det är runt 25. Här i Berlin är det 36. Det är mer sommartemperatur jag är van vid.

  Min lunch var ungefär lika random ihopplockad. En bit ost, rester av tonfisksallad och några jordgubbar.

  Hoppas ni får en fin sommar!

  Reply

Leave a comment

Arkiv