Follow my blog with Bloglovin

Min första och enda hatkommentar

Som jag kan sakna bloggandet 2010 när man visade upp sina nya naglar och pratade om ingenting. Så här kommer ett sånt inlägg!

Har världens minst produktiva dag. Det stod i och för sig i min mens-app (Maya) att jag skulle vara lat och okoncentrerad. Så den har väl rätt. Fick en fråga på insta om jag känner att jag “lever upp” till det som står i appen. Typ att om det står att jag kommer vara ledsen så blir jag ledsen, men hade kanske inte blivit det om jag inte hade läst det. Rimlig fråga ändå. Men jag känner snarare att det hjälper mig att förstå och hitta förklaring till varför jag mår som jag gör. Det är inte jag som är dålig eller livet som är dåligt, det är hormonerna som får mig ur balans. När jag blir medveten om det är det enklare att motverka känslorna. Och skulle det vara så att jag inte är ledsen när det står att jag “ska” vara ledsen ser jag det som en vinst. I alla fall. Jag kom igång till sist. Nu har jag prickat av alla mina to-do för idag, förutom att blogga då.

 

Just det. Naglar var det! Det blev naturella denna gång. Har kört på färg länge nu, så det kändes kul med lite variation.

Visste ni att den första och enda hatkommentaren jag skrivit handlade om just naglar? Vet inte om jag har berättat det. Året var typ 2006 och jag och min kompis Alex var inne på Kenzas blogg. Hon bloggade om sina naglar och alla andra miljoner gratisgrejer hon fick. Jag vet inte varför vi störde oss, men det handlade antagligen om avundsjuka. Jag minns exempelvis att hon fick berg med godis hemskickat och jag blev sååå avis, haha. Vi bestämde oss för att skriva en anonym kommentar till henne under nagel-inlägget. Jag minns inte exakt vad vi skrev, men det var en supertrevlig, överdriven och extremt ironisk kommentar. Trodde vi. Det framgick nog inte så tydligt, för Kenza förstod inte det och svarade “Tack :)”. Haha så fail.

Sen fick jag så sjukt dåligt samvete och var glad för att hon missförstod. Så slutet gott allting gott. Efter det har jag aldrig skrivit en “hatkommentar” någonsin igen. Lika bra, var ju tydligen asdålig på det ?

 

121 gillar

Kommentarer (6)

 • Sandra

  |

  Hahaha! Vilken tur att det failade då.
  Jag är starkt emot att skriva hatkommentarer på nätet. Med det sagt kan jag absolut sitta och gnissla tänder över diverse ämnen, men det känns liksom så ovärt att förstöra någon annans dag bara för det.

  Svara

  • Egoina

   |

   Håller med! Skulle aldrig få för mig att göra något sånt idag ?

   Svara

 • Bobbo

  |

  Eller också fattade hon men var smart/storsint nog att inte mata ”haters” 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha ja antagligen. Bästa Kenza ?

   Svara

 • Robert

  |

  Klart man blir avundsjuk när folk får Polly och grejer hemskickade. Eller förresten, det var inget kom jag på. 😉 Funkar bra med sådana naglar också. 😛

  Svara

 • Sara

  |

  Hej! Om du vill att dina Palettblad ska få en klar fin färg så ställ de i fönstret/klart solljus så ska du se att efter en vecka eller två har de ändrat färg från det grön/rosa till starkt rosa!
  Kram på dig!

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv