Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

B-day, garderobsfix och påkommen selfie

Hej fredag! I skrivande stund ligger jag utslagen i sängen och spelar Wordfeud med min mamma. F ligger bredvid och pratar med en kompis i telefon. Han skulle egentligen ringa för att ställa några elektriker-relaterade frågor om en lampa och ett uttag vi håller på med, men började prata om motorcyklar i en timme istället? Aja.

Ska vi kika på några snapshots från telefonen på min vecka såhär långt så länge? Okaj.

 

I tisdags var det Idas B-day och jag och Stina pyntade Idas skrivbord såhär fint och slängde konfetti på henne när hon kom in. Tog ett tidigare tåg så att jag var på plats innan henne.

Konfetti är kanske det mest onödiga som finns btw? Det är 5 sekunders glädje när man kastar det…och sen ska man plocka upp skiten. Iaf. Hon fick glittriga gula strumpor i present och vi sjöng för henne. Nu har hon finally joinat mig över 30-strecket.

 

På eftermiddagsrasten var det dags att fira ordentligt med alla kollegor.

Obs GoT-spoiler nedan!!!

 

Ida vinner allt till slut! Vi får dock vänta till säsong 30.

 

Nick gjorde den sjukaste veganska snickers-cheesecaken. Den. Var. Så. God. Här är länk. Tror dock han har modifierat lite.

 

Tillbaka hemma. Såhär ser vårt sovrum ut mest hela tiden. Garderobsfixkaos.

 

Men det börjar hända grejer!

 

Igår kväll var jag sååå sliten efter allt fix med hyllorna och garderoben. Men man är aldrig för trött för en hamburgertallrik-selfie.

 

Idag provsmakade jag starkt godis på jobbet. Haha tufft liv va. Denna karamell smakade chili och vattenmelon.

 

Skämdes ihjäl 2 sekunder efter denna bild. Chefen kom in, jag tog snabbt ner telefonen och han frågade vad jag gjorde, om jag satt och fotade mig själv. Heh. Ja. Kanske. Lite.

Nu är jag hemma, är SÅ trött, men ändå redo för att låta födelsedagshelgen börja. Imorgon ska vi fira F och på fredag blir det barnkalas!

 

99 gillar

Kommentarer (5)

 • Robert

  |

  Hej! Gör ni inget annat än fikar på jobbet? 😉 Började annars fundera på vad du hade gjort med tungan där men svaret kom ju lika snabbt som funderingen. 😉

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha nä. Det är det enda vi gör ?

   Svara

 • Martina

  |

  Jag är i en tid när jag funderar mycket över livet, kärleken osv. Snart 30 år gammal. Hade hela livet planerat förut med en kille jag var varit ihop med sen tonåren, men separerade i somras ändå pga olika anledningar och har idag börjat träffa en annan kille. Härom dagen kom jag på att du skrev någon gång för antagligen flera år sen i ett inlägg (eller krönika…?) om när folk gör slut i förhållanden och sen eventuellt blir ihop igen. Att det då är något som är förstört, för att det fina med att vara ihop är att man tror att man är oförstörbara och speciella, och har man en gång gjort slut så försvinner den magin. (Ungefär så som jag minns det, kommer inte ihåg ordagrant.) Hur tänker du kring det nuförtiden? Tänker på att du och F hittade tillbaka till varandra. Har du en väldigt romantisk syn på kärleken idag eller krass och ”realistisk”? Jag funderar jättemycket över sånt här nuförtiden, efter att jag fick lära mig att inget är självklart, livet kommer inte med garantier osv. Och ändå skulle jag kalla mig en fortsatt romantiker, hehe …

  Svara

 • Anna

  |

  Haha! Alltså, känslan att bli påkommen när man tar en sefie är i sig pinsam, men när CHEFEN kommer på en, det är fan en helt ny nivå av pinsamhet, haha! ^^

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha ja ??

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv