Follow my blog with Bloglovin

Måndagssnack

Tiden flög iväg idag.  F’s mamma har opererat ryggen så idag efter jobbet har vi varit hos henne och hjälpt henne att dammsuga och så. Fick mat som tack för hjälpen, så det var win-win. Nu har jag precis kommit hem och har en del att småsaker att fixa och sen ska jag sooova.

Jag har varit SÅ negativ idag. Det var på nivån att jag kände att jag fick be Ida om ursäkt och lova att vara positiv imorgon. Kände hur jag bara dödade allas humör. Hur gräset jag gick på blev brunt, hur luften på kontoret blev grå. Typ så. Men imorgon ska jag vara positiv har jag lovat. Kan börja redan nu. Här kommer 4 positiva saker on my mind precis exakt nu:

?? Missade GoT idag, men det gör inget för det känns som att jag har en present till mig själv sparad nu. Visserligen är jag helt hundra på att en massa himla elände kommer ske i nästa avsnitt, så vet ej hur kul det kommer bli EGENTLIGEN. Menmen.

(ja det gick ju bra för mig att vara positiv…..)

?? Imorgon ska vi på valborgsfirande hos Kajsa och Pontus! Det ska bli trevligt. Har dock fått dubbelkolla tre gånger om valborg är imorgon, eller om det är själva dagen man är ledig. Håller aldrig reda på det. Haha.

?? Typ alla jag känner som är allergiska mot pollen är helt utslagna nu och märker av pollen jättemycket. Men jag märker bara lite!! Kanske jinxar sönder nu, men så glad för det.

?? Vi har börjat prata om vår semester i sommar. Vi pratar om att bila, eventuellt med husbil och försöker hitta en bra rutt. Så kul! Som jag längtar!

Ja, nu orkar jag inte vara positiv mer. Sov gott och hörs imorgon!

 

93 gillar

Kommentarer (11)

 • Hanna

  |

  Försöker också vara positiv men alltså. Den här jäkla pollensäsongen. Jag kan knappt andas?! Hostar och har mig. Det är värre än nånsin.

  Svara

  • Egoina

   |

   Ahh kämpa på ?

   Svara

 • Robert

  |

  Gah! Du får vara snäll mot Ida imorrn! 😉 Gonatt!

  Svara

 • Marlene

  |

  Du kommer ÄÄÄÄÄÄLSKA senaste avsnittet av GOT, GARANTERAT!! Satt som på nålar större delen av tiden och avslutet, vilken twist!!! ???

  Svara

 • Bella

  |

  Ibland när det känns sådär brukar jag medvetet vara ännu mer negativ, så negativ jag bara kan bli och tillslut blir det på nått sätt komiskt så jag kan börja garva åt mig själv :p Hoppas du vaknar och får en bättre dag imorgon 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha jag med ????

   Svara

  • Elin

   |

   Haha jaa shit, relaterar! Är superemotionell just nu. Igår blev jag så besviken över att de inte hade brio-godis på bion att jag nästan grät. Då tänkte jag att jag är ändå bra dum i huvudet alltså – grät en skvätt över att jag är dum i huvudet – sen flinade jag lite för mig själv som ett äkta psyk 😉

   Svara

 • Krista

  |

  Haha ibland har man såna dagar ? Och det är helt ok ?

  Svara

 • Lisa

  |

  Jag hatar den här pollensäsongen! Är så allergisk och eftersom jag har en mage som sedan barnsben är motvalls käring så får jag världens kramper när allergin blir som värst. Jag vill och hoppas att hela sommaren regnar bort för jag orkar inte ?

  Svara

 • Rebecca

  |

  Hej! Pollensäsongen är hemsk och jag glömmer alltid bort varje vinter hur jobbig den är tills den börjar igen, heh! Något jag lärt mig dock är att pollen kan påverka ens humör och mående förutom själva symptomen som kliande ögon och rinnande näsa etc! Brukar skoja och säga att jag får ”Vår-PMS” när pollen kommer igång!^^” Kanske därför det känts depp? Hursom, hoppas det vänder och tack för en blogg (och insta) som alltid inspirerar och är skoj att följa!^^

  Svara

  • Egoina

   |

   ?

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv