Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Måndagssnack

Denna vecka händer två saker jag längtat efter länge: Sista säsongen av Game of Thrones börjar sändas och jag ska på bröllop till helgen.

Jag vet inte ens vilken av dessa två händelser jag ser fram emot mest?? Haha.

Vad gäller GoT hade jag en plan om att se om allt, eller i alla fall sista säsongen innan den nya kom. Det har inte hänt. Men jag pluggade karaktärerna och friskade upp minnet igår, så jag känner mig någorlunda redo nu. Har två teorier om hur allt kommer sluta och de involverar tyvärr inte det jag vill mest, att Daenerys och Jon Snow regerar tillsammans. Jag tror att det blir Bran Stark, eller att alla dör. Valar morghulis. Vad tror ni?

Bröllopet är på söndag, men redan på fredag åker vi till Norge. Det är min kusin Mathias som ska gifta sig med sin Malin. Åh, vad jag längtar. Gråter redan bara av tanken. Så härligt med bröllop!

 

76 gillar

Kommentarer (17)

 • Emma

  |

  Rekommenderar denna annars om du inte orkar se om allt: The Ultimate Game of Thrones Recap Seasons 1 – 7: https://youtu.be/HaRQaDjKShA

  Svara

  • Egoina

   |

   Tack!!

   Svara

 • Emma

  |

  Längtar tills jag kan se GoT, men kan inte se säsong 7 förrän om några månader. Så pleeeaaseee spoila inget i din blogg eller insta eller något haha

  Svara

  • Egoina

   |

   Nejdå lovar ?

   Svara

 • Lisa

  |

  Jag har aldrig sett Game of Thrones haha! Funderar på om jag ska ge mig på något avsnitt eller två men den verkar så mörk och sorgsen.

  Svara

 • Jackie

  |

  Jag kom på i helgen hur Got slutar. Jag hoppas på samma som du men jag tror det blir som följande: Sansa Stark regerar. Det blir en kvinna i toppen. Hon tar hand om Jons och Danaerys unge (såklart hon blir gravid) eftersom ungen är föräldralös ?. Hehe

  Svara

  • C

   |

   Verkar sjukt troligt eftersom profetian om Cersei säger att det kommer en yngre vackrare och regera!

   Svara

   • Jackie

    |

    Va! Jag kanske visste det undermedvetet om jag nu får rätt. Häftigt för mig då.

    Svara

 • Bella

  |

  Vad roligt med bröllop?

  Svara

 • Louise

  |

  Som Ramsay sa ”if you think this has a happy ending, you haven’t been paying attention” så tror att ingen eller Night king vinner :'(

  Svara

 • Lisa

  |

  Har du inte läst om fan-teorin att Bran Stark är The Night King? Via något slags time-continium(??)? Känns faktiskt mycket logiskt om en läser lite! ?

  Svara

  • Egoina

   |

   Jaa det är min ena teori!! :O

   Svara

 • Robert

  |

  Helt borta när det gäller båda grejerna men det blir nog bra, haha. 😉

  Svara

 • Lovisa

  |

  Åh, jag har sett så många youtubeteorier. Vet inte riktigt hur jag ska återberätta den jag tror på mest men; the three eyed raven träffade, första gången army of the dead fanns, ett avtal om att de skulle få det mäktigaste barnet med the ultimate claim to the iron throne, mot att de höll sig undan tills dess att detta inträffar. The night king vill ju uppenbarligen ha barn och byter ju till sig spädbarnspojkar. Det barn som blir mäktigast av alla är ju Johns och Danys barn. Så antingen får de offra sitt barn, eller slåss mot army of the dead…. inser hur flummigt det låter nu när jag återberättade det hahah, men det made sense i youtubevideon. Sorry för all engelska hehe.

  Svara

 • Sophie

  |

  Hoppas att Daenerys slutar på tronen, MEN hur kul hade det inte varit om någon random person man aldrig fått sett i serien tidigare hamnar där?! Så snopet efter att ha emotionellt investerat sig i alla karaktärer genom säsongerna, och så kul hahaha!

  Svara

  • Egoina

   |

   Näää hade blivit så besviken ?

   Svara

 • Matilda

  |

  HBO har recpas som går igenom alla karaktärer osv. Se den!

  Jag vet inte vad som händer. Alla människor dör och trädbarnen vinner som var tanken när första white Walker skapades? Jon måste döda Dany? Både jon och Dany dör och bebisen överlever? Och är den bebisen som white Walker vill ha? De andra pojkbebisarna var fel? Ingen aning, bara att det sagts att det kommer vara ”bittersweet”..

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv