Follow my blog with Bloglovin

När jag fyllde 30

Igår fyllde jag 30 år! Pratade med Jacob i telefon igår kväll och vi skrattade åt ett minne från när vi var 15. Insåg då att det är en halv livstid sedan. Att vi kände varandra då, att vi var ungefär som vi är nu, FÖR ETT HALVT LIV SEDAN. Tror det här med att bli äldre bara kommer vara svindlande från och med nu.

Men i alla fall. Såhär såg min födelsedag ut igår!

 

Möttes av det här när jag kom till jobbet igår <3

Först skrämde mina kollegor halvt ihjäl mig när de ropade från fönstret när jag kom gående och när jag kom in på kontoret spelade de musik och dansade. Haha alltså. Vad har man ens gjort för att förtjäna såna kollegor :’)

 

På eftermiddagsrasten var det kalasssssssssssssssssss!

 

Med vegansk snickerstårta Ida hade gjort, och skumpa!

 

Fick så fina presenter också! Fick en flaska skumpa, nagellack, scrub från Rituals och presentkort på AB Småland. Så bortskämd!

 

Och kolla kortet! HAHA jag dör. Referensen till krishäftet är ju bara så jag. Stina står bakom detta briljanta.

 

Efter jobbet bjöd jag mamma + sambo och Frédéric på mat. Det blev asiatisk buffé. Antagligen livsfarligt att lägga upp att jag åt scampi. Men aja.

 

Och när jag kom hem väntade blombud av en samarbetspartner. Så gulligt.

Sen var jag så himla trött att jag låg i soffan resten av kvällen för att sedan stupa i säng. Inte lätt att fira med dunderkalas på lördagen och sedan vara bakis i 2 dygn. Heh. I alla fall. En riktigt bra måndags-födelsedag!

 

132 gillar

Kommentarer (15)

 • Emmelie

  |

  Älskar kortet!!!! Så bra!!! Och grattis till dig!

  Svara

 • Mikaela

  |

  Din blus! Så fin! Varifrån är den?:)

  Svara

  • Egoina

   |

   Lindex! ?

   Svara

   • Johanna

    |

    Har letat överallt på Lindex hemsida men hittar inte blusen?! 🙁 Är den väldigt ny? Kanske inte har kommit ut än kanske.. SUPERFIN iaf! Du med! Och stort grattis :*

    Svara

    • Egoina

     |

     Tror kanske den är ny! Köpte i butik förra veckan! Tack ??

     Svara

 • Lilla Muu

  |

  Grattis!! 🙂
  Jag blir lite avis! Såntdär händer ju bara väldigt älskvärda personer och det är tyvärr inte jag. 😛 Förra året fick jag en post-it från en kollega där det stod grattis och hon hade ritat en ballong. Lite gulligt ändå. Året dessförinnan slet jag som ett djur och ingen visste att jag följde år. Det bästa som hände var att jag till slut sa till vår unga receptionist att jag fyller 30 idag och dagen sög pung. Då sa han “Men vet du, du ser VERKLIGEN inte ut att vara 30, max 20, så var glad för det!”. Blev lite gladare då. 😉
  Kram!

  Svara

  • I

   |

   Tror inte det handlar om att vara älskvärd eller inte, handlar om vilka personligheter man har runt omkring sig. Det är inte allas grej att tjoa och ropa saker genom fönstret osv, medans vissa är superspralliga och gör såna här saker. Man är olika 🙂 Jag tycker väldigt bra om många i min närhet, men skulle inte kunna göra såhär när någon fyller år, för det är inte sån jag är.

   Svara

  • Lisa

   |

   Precis som I skriver så är alla olika. Jag har det roligt med mina klasskamrater när jag är på högskolan och vi är goda vänner men jag skulle aldrig klara av något sådant här. Fester och överraskningar är det värsta jag vet.

   Och du är lika älskvärd som alla andra ❤

   Svara

   • Lilla Muu

    |

    I och Lisa: Tack 🙂 Okej ni har nog rätt i det. Jag är lite timid och lugn i mig själv och brukar själv inte släpa in ett lass ballonger och en cirkuselefant på kontoret när någon fyller år. 😛 Känns lite bättre nu hehe.

    Svara

 • Lovisa

  |

  Jag är helt övertygad att du är superälskvärd Lilla Muu!!

  Jag tar min födelsedag på absolut största allvar och börjar nedräkningen en månad innan. Mitt bästa tips för att få mycket kärlek på sin födelsedag är att göra det för andra. Om någon i mitt team fyller år kommer jag tidigt och dekorerar deras skrivbord med ballonger och konfetti. Styr tårta och gör en stor grej av det! Det får man sen tillbaka 😉

  Det är verkligen så dock, gör en big deal av andras så kommer dom göra en big deal av din! :*

  Grattis Egoina, vill höra allt om festen nu!!!

  Svara

 • Jessica

  |

  Kortet är helt fantastiskt! ?? ser fram emot att läsa om din fest sen ?

  Svara

 • Robert

  |

  Den där tårtan såg verkligen spännande och smarrig ut. 😉 Är inne på samma som en del andra att jag inte gillar nåt större firande av födelsedagar. Räcker med mer stillsamma grejer. Alla är vi olika. 🙂

  Svara

 • M

  |

  Din arbetsplats verkar vara så himla mysig <3

  Svara

 • C

  |

  Grattis fina du!! Fantastiskt kort??? ser fram emot att få läsa mer om din fest, låter som den var riktigt lyckad!!

  Måste också fråga, din outfit på festen, vaaaaart är den ifrån? Så jäkla snygg!!

  Svara

 • Jonna

  |

  Stort grattis i efterskott, och vad fint du klär i blusen!

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv