Follow my blog with Bloglovin

Bästa dagen hittills

Igår hade jag kanske den bästa dagen hittills i år! Vi kikar:

 

Den började här. På event hos H&M på Gustav adolfs torg i Malmö. De hade nyöppning! Den där väggen är förresten gjord av riktiga växter och har ett helt vattningssystem inuti. Hur coolt?

 

Vi fick en rundtur av butikschefen.

 

Hit kan man gå laga trasiga kläder! Han berättade att H&M vill satsa på mycket hållbarhet. Så bra och viktigt.

 

Så speciellt att vara i en så stor affär när den är tom.

Det påminner om min största dröm när jag var liten; att vara ensam på ett badhus. Jag fantiserade om att gömma mig inne på toaletten för att sedan ha hela badhuset för mig själv hela natten. Det hade fortfarande varit en dröm iofs.

 

Sen hände bästa grejen. Vi fick plocka 5 valfria plagg!!! Alltså skoja vilket bucket list grej. Jag fick gå i en tom butik och ta precis vad jag ville! Herregud, fick nypa mig själv i armen.

 

Hade dock inte så mycket tid på mig, så jag körde strategin att snabbt samla på mig så mycket som möjligt som såg det minsta intressant ut och sedan prova det.

 

Det blev dessa fem plagg. Från botten och upp: ljusbeige kappa, utsvängda svarta byxor, blå skjortklänning, en grön/brun topp och leopardbyxor.

Är så nöjd! Jag körde mer på basplagg än ”roliga” plagg och jag tror det var smart. Nu vet jag att jag verkligen kommer att använda det. Kappan var dock en bubblare. Den är så pass ljus att jag inte kommer att använda den till vardags, utan det blir mer som en ”finkappa”. Men kul att ha det också ju!

 

Efter shoppingen bjöd H&M på lunch.

 

Vi gick till M&J’s där det är så, så, så fint. Wow, måste dit snart igen! Jag satt mitt emot en tjej som också bor i Helsingborg. Vår dialog började såhär:

Jag: Var bor du?

Hon: I Helsingborg.

Jag: Jag också!

Hon: Men jag är från Norge egentligen.

Jag: Va? Jag också!

Hon: Jag är från Oslo.

Jag: Nämen sluta. JAG OCKSÅ.

 

Haha så sjukt.

 

Efter maten åkte jag hem, jobbade någon timme och sedan mötte jag upp Caroline och August för att gå på läppstiftsjakt. Caroline sökte hallonrött…

 

…och jag letade efter ett läppstift i korall för att matcha mina skor. Det blev både läppenna och läppstift!

 

När August blev hungrig passade mamman och kompisen på att fika.

 

Vid 19.00 kom F hem. Vi hämtade helium och pynt och sedan fixade vi en enkel sallad. Mmm skulle kunna äta detta varje dag. Särskilt med en hasselnötscheesecake till förrätt, hehe.

 

Och kvällen avslutades med två avsnitt av Paradise och popcorn för min del, samt Formel 1 dokumentär för F.

 

84 gillar

Kommentarer (24)

 • Michelle

  |

  Hej, kör ni fortfarande med att du och F bestämmer middagar varannan dag? Skulle inte du kunna visa dina rätter vs hans under en vecka?

  Svara

  • Egoina

   |

   Just nu har vi båda så mycket att göra att vi inte hunnit. Vi äter på olika håll, kör take away eller fixar något snabbt som inte behöver tillagas. Men snart när stressen lagt sig hoppas jag att vi hittar tillbaka till den rutinen (så mysig ju!), kör ett inlägg då 🙂

   Svara

 • Lisa

  |

  H&M vill satsa mycket på hållbarhet så därför fick alla välja fem plagg på kort tid. Inte ett dugg motsägelsefullt av H&M

  Svara

 • Emily

  |

  Hej! ? Vill verkligen inte shamea då jag inte på något sett är perfekt ur miljösynpunkt. Men tänkte bara informera om att helium är en ändlig resurs på vår jord, och kanske gör mer nytta i exempelvis MR-apparater än i ballonger. Vet att du inte kan tänka på allt men tänkte att du kanske inte visste, och kunskap är ju alltid bra! Keep up the good work ❤️ Kram från en kemilärare!

  Svara

  • Egoina

   |

   Hade ingen aning om detta! Ska googla och lära mig mer! Tack ?

   Svara

  • Amanda

   |

   Det var nytt för mig också, hade inte en susning! Inte för att jag använder helium särskilt ofta (eller öht), men att aldrig ens ha hört talas om det?! Tack för upplysningen!

   Svara

 • Lina

  |

  Köpte samma ljusa kappa för två veckor sedan! Tvekade jättemycket eftersom jag har en tremånaders bebis vars hobby verkar vara att kräkas eller bajsa på precis alla mina klädesplagg, men kappan var för fin för att motstå! Hoppas den fortfarande ser bra ut med lite kräks på.

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha tur kräks är ljust ?

   Svara

 • Louise

  |

  Okej förebered dig på att bli lite avis… ang drömmen att ha ett badhus för sig själv, när min morfar fyllde 50 och 51 så hyrde han hela badhuset för sitt ”kalas” med familj och alla oss barnbarn! Det var verkligen HELT FANTASTISKT!! Inga köer till något, vi kunde hoppa och skvätta och sen äta korv och pommes medan vi såg andra barn stå utanför och titta in (efter att vårt kalas var slut så öppnade badet för övriga och de stod och väntande). Det var DRÖMMEN!!

  Svara

  • Egoina

   |

   Omg världens bästa morfar ??

   Svara

 • Sofie

  |

  Är väldigt nyfiken på hur h&m tänker ang hållbarhet. Deras kläder tappar formen efter en tvätt ? .. Plus att de är överdrivet billiga (pga att de tillverkas i Asien där bla barn syr kläderna .. eller vuxna med minimilöner) ..så man kan köpa massor om man skulle vilja.

  Svara

  • Frid

   |

   Lite överdrivet ändå. Visst jag håller med i sak men har flera plagg från h&m jag har haft i flera år utan att tappa formen.
   Man behöver ju inte heller tvätta sina plagg såååå ofta, det tär ju också på miljön 🙂

   Svara

 • Robert

  |

  Så smarrigt på några av bilderna där. 😉

  Svara

 • Maria

  |

  Jag jobbade på badhus innan och ibland hade vi personalfester där vi badade och drack öl! Riktig dröm att bara få leka runt på äventyrsbadet utan folk när det dessutom var mörkt ute. Kändes som badhusscenen i Eva & Adam fast för vuxna 😉

  Svara

  • Egoina

   |

   Omg vill också ?

   Svara

 • Nina

  |

  När jag fyllde typ 12 så hade jag mitt kalas i simhallen efter de stängt. Var bara jag och mina kompisar som lekte och åt bullens varmkorv 🙂 Särskilt dyrt var det inte heller!

  Svara

 • Allis

  |

  Detta med badhus hände mina ungar! Där jag bor byggdes ett nytt litet äventyrsbad. När det varit öppet nån vecka bara kom sportlovet och jag tog med mig kidsen ditt när det öppnade för dagen. Stålsatte mig för att få armbåga oss fram bland skrikande ungar. Det var helt tomt!! Inte en enda gäst utom jag och mina ungar (de var typ 8 och 10 år gamla)! Alla hade tydligen bestämt sig för att äta lunch först och bada sedan för vi var helt ensamma i över en timme!!!!! Helt fantastiskt men väldigt märkligt. Såg nån ur personalen titta fram emellanåt men i övrigt var det bara vi!

  Svara

  • Egoina

   |

   Dröm ?

   Svara

 • Ida

  |

  Verkar som du inte varit på Caroli på flera år 🙂
  H&M har ju kopierat deras växtvägg rakt av

  Svara

 • Linda

  |

  Hej! Skulle du vilja skriva ett inlägg/ ge lite tips angående festlekar nu när det närmar sig dig egen fest? Jag har tagit på mig ansvaret att styra upp aktiviteter inför en kommande fest och har lite fantasibrist..
  Kram!

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv