Follow my blog with Bloglovin

Min fredag och lördag

Hej! Har ni en bra söndag? Jag har. En väldigt seg sådan dock. Har mest fixat lite smågrejer här hemma och sett hela säsong 1 av Atypical på Netflix. Ska snart duscha och gå och lägga mig.

Vi kikar på vad jag mer har haft för mig i helgen:

 

I fredags var jag i Lund med mamma. Hon skulle på ett förberedande möte inför strålningen. Jag lär mig så mycket under denna process. Hade ingen aning om att man tatuerar in referenspunkter när man ska strålas exempelvis. I alla fall. Först började vi med lunch på Ihsiri!

 

Hit ska mamma gå varje dag i några veckor. Så fint ändå? Finaste sjukhusmiljön jag sett hittills i alla fall.

 

Vid 18.00 mötte jag upp Caroline för en mycket spontan AW. Det blev ett glas bubbel på Paolos.

 

Sen köpte vi thaimat och tiramisu och jag hängde med henne hem för att se på Talang och spela besserwisser. Det var en pinsam insats från min sida, men jag bryr mig inte så mycket om sånt. När det kommer till spel tycker jag att själva spelandet är roligare än att vinna. När jag var yngre och spelade monopol kunde jag ge bort pengar till mina motspelare för att jag tyckte synd om dem. Haha.

 

Sen blev det lördag och jag satte mig på tåget mot Malmö!

 

Min 30-års present till Jacob var en helkväll med mig och igår var det dags. Han fick välja vad han ville äta och dricka och vad vi skulle göra. Vad gäller mat valde han ramen på Saluhallen precis som jag hade förutspått.

 

Sen gick vi vidare till en bar för Kaffe Karlsson!

 

Klockan började närma sig 20.00 och vi letade upp en bar som visade Mello. Vi hamnade på Red Shoe och fick dessutom bästa platsen.

 

Jag hade med mig mellobingo såklart!

 

Sen avslutade vi kvällen med karaoke. Vad annars. Har alltid så kul med denna människa. Så kul att man bara är två personer men ändå känns som en hel fest.

 

169 gillar

Kommentarer (17)

 • Emma

  |

  Vad menas med att tatuera in referenspunkter? Ifall du vill förklara ☺️

  Svara

 • Stina

  |

  Haha jag är likadan med spel. Vet inte hur många gånger jag har ”fuskat” så att min syster ska vinna och inte jag. Så värt att se nån annan glad<3

  Svara

 • Robert

  |

  Hoppas det går bra för din mamma. Snygga naglar hade hon iaf. En bra början som jag brukar säga. 😉

  Svara

 • Sara

  |

  Alltså den där Jacob, så söt och verkar helt underbar ?

  Svara

  • Egoina

   |

   Jaa! Han är bäst <3

   Svara

   • Lisa

    |

    Skicka honom till Göteborg ?

    Svara

 • Bella

  |

  Låter som en mysig helg☺ haha vad underbart med en sån vän!

  Svara

 • Cecilia

  |

  Bra val av mat av honom! Deras nudelsoppa är de bästa i Malmö enligt mig och pojkvännen.

  Svara

  • Egoina

   |

   Ja, riktigt god 😀

   Svara

 • Elin

  |

  Det där med tatuering för strålningen kände jag till. Min pappa strålades härom året och han var mallig att han “minsann hade gjort sin första tatuering”. Han strålades också i Lund och hade en resa på 18 mil tur och retur dagligen. Det var dock så bra upplagt att han först fick taxi ner till Halmstad och sen gick det en buss från sjukhuset där. Det var samma gäng i bussen varje dag och de blev “strålningskompisar” med varandra. Så fint att de kunde ha roligt tillsammans.

  Svara

  • Egoina

   |

   Åh <3

   Svara

 • Karolina

  |

  Wow ditt hår, färgen har ju typ gått ur helt! Ser väldigt fint ut:) Och gud vad glad jag blir av att höra om din ickevinnarskalle, jag är likadan dvs bryr mig ej. Roligt med spel men spelar ingen roll hur det går!

  Svara

  • Egoina

   |

   Tack! Det är lite gröna/grå slingor kvar, men annars är färgen borta. Haha, skönt att höra att det finns fler! Det roliga är ju att ha kul tillsammans!!! lol

   Svara

 • Melissa

  |

  Viss var det du som var på ICE i lördags?? Är såååå besviken att jag inte vågade gå fram till dig och hälsa. När jag väl skulle göra det så hade du tydligen redan stuckit därifrån??

  Svara

  • Egoina

   |

   Japp ?? Åh synd, nästa gång! ?

   Svara

 • Ellinor

  |

  Var det ingen sås till lax och riset?????????

  Svara

  • Egoina

   |

   ?

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv