Follow my blog with Bloglovin

8 bilder från min vecka såhär långt

I måndags tog jag inte en enda bild, men i tisdags hade jag en superfestlig dag. Den började med födelsedagsfirande på jobbet. Karolina hade gjort den godaste veganska kakan jag någonsin ätit ?

 

Efter jobbet skyndade jag mig hem för att äta middag med Michaela som var i Helsingborg för ett samarbete hon skulle göra.

Åt på Gastro med henne, Emelie från Forni och även två personer från Maria Nila. Mycket trevligt! De sa att de skulle skicka produkter till mig, så nu håller jag tummarna. Hehe.

 

I onsdags jobbade jag hemifrån och vid 14.00 mötte jag upp Caroline och en liten gullig björn.

 

Vi åkte till Linnéaträdgården och åt våfflor.

 

Och jag köpte muggar! Så nu kan jag stryka det från min önskelista. Det blev dessa från Olsson & Jensen. Så fina tycker jag!

 

Sen blev det en sväng förbi bokrean (där jag köpte böcker mer med tanke på utseende än innehåll…eh) (men har lovat F att läsa dom också…) och slutligen köpte jag med mig bomullspinnar från en blomsteraffär som jag velat ha länge.

Lade upp denna bild på Instagram och skämtade om att jag skulle få skit på bloggen för all min konsumtion : ))) Upp till bevis nu!

 

Denna solnedgång gör sig inte rättvisa på bild. Den var magisk.

 

Igår köpte jag C-vitamin och Head & Shoulders. Fick tips om att blanda det och ha i håret med plastpåse på för att dra ur färgen, så det ska jag prova. Ett annat tips jag fått är att sitta med inpackning länge, så ska prova det också.

Det var det! Detta inlägg skulle publicerats vid 12.00 idag, men av någon anledning kommer jag inte in på bloggen via mobilen. Nåväl. Bättre sent än aldrig. Nu blir det AW-bubbel! Trevlig fredag alla!

 

87 gillar

Comments (11)

 • m

  |

  Ha i packning i läänge efter c-vitamin behandlingen, annars kommer det bli torrt! Passar ju perfekt! 😀

  Reply

 • Hanna

  |

  Spännande att se om hår-kuren funkar!

  Reply

 • Jennie

  |

  Men hallå, receptet på kakan?!
  Inte okej att hoppa över det viktigaste i hela inlägget!

  Reply

 • Robert

  |

  Smarrigt med våfflor! 😉

  Reply

 • Desiree

  |

  Har du skrivit nån recension på versos superserum? Är så nyfiken på hur det har funkat! Är det värt pengarna? Ser du nån skillnad? 🙂 kram

  Reply

  • Filippa

   |

   Hej! Jag har testet det i tre veckor nu och är besviken =( Men kan däremot varmt rekommendera Medik8’s Retinoate, som är det mest magiska jag provat i mitt liv, tio minuter efter första appliceringen = resultat. Den är dock apdyr, så i budgetklassen kan jag rekommendera Restylanes egna nattserum. Det luktar inte så gott, men fungerar SUPER för de pengarna.

   Reply

   • L

    |

    Argh! Varför läste jag det här, nu vill jag ju ha den ännu mer!

    Mvh
    Pank

    Reply

Leave a comment

Arkiv