Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Vad jag önskar mig i födelsedagspresent

Innehåller annonslänkar.

Om mindre än en månad fyller jag 30! Fattar ni så sjukt. Får typ svindel av den siffran. Jag kan säga att jag funnits i trettio år. TRETTIO ÅR!! Jag kan säga att för 25 år sedan så blabla och faktiskt komma ihåg något som hände för 25 år sedan. Herregud.

I alla fall.

När man fyller år får man skriva önskelista. Det här önskar jag mig till min födelsedag!

 

Mouisture Surge från Clinique. Jordens bästa fuktmask! Den tog slut igår så nu önskar jag mig en ny. Ps. Blir inte ledsen om jag får Drink up från Origin heller. Eller den röda från Paulas choice. Mvh/ fuktmasktjejen89

 

Älskar dessa muggar och dessa tallrikar från House doctor. Köpte ju tallrikar nyligen, så muggarna är mest prio. Tycker jag förtjänar att dricka kaffe och te ur dem, istället för mina tråkiga i-väntan-på-något-bättre-muggar jag köpte på Ikea. Tallrikarna är också så himla fina.

 

En grå linneduk till mitt matbord som exempelvis denna. Köpte ju en löpare i linne under min värsta hata-vitt-period för att känna efter om jag kan vara en duk-person. Och det kan jag! Vill gå all in nu.

 

Eyeliner från Clinique. Detta är den bästa eyelinern som någonsin skapats. Kommer behöva ett livslångt förråd, så feel alltid free att ge mig en sån här : ))

 

Grönt te i lösvikt med smak vill jag också alltid ha. Dricker te typ varje dag. Gillar det fruktiga typerna framför de blommiga. Tipstips är att ge mig muggarna OCH te. Hehehe.

 

Känner mig alltid lika tragisk när jag ska laga mat med mina plastredskap från Ikea. Jag vill ju ha träredskap! Önskar mig autentiska riktiga laga-tomatsås-träslevar. Jäklar! Ska vara som på film och laga mat i oversize skjorta utan byxor och säga ”taste thiiis” till F och romantiskt låta honom smaka på en gryta som puttrat hela dagen. Eller. Ja. Möjligt att träredskap inte kommer ge mig hela det scenariot. Men drömma kan man.

 

 

Shower Scrub från Rituals. Önskar mig inte den där grovkorniga i burk (vaaarje gång jag är på Rituals försöker de tvinga på mig att köpa den istället, haha), utan den på bilden som är mer finkornig. Att duscha med den här är min bästa vardagslyx. Sakura är min favorit.

 

Jag praktiskt taget bor i mina svarta Molly going out jeans. (Inte att förväxla med den vanliga Molly-modellen som töjs ut i skrevet på en sekund). Skulle gärna vilja ha ett par mörkblå också! Nu när jag tänker efter skulle jag behöva ett par nya svarta också så ofta som jag använder dem. Ta det också! Tack! Har storlek M!

 

Kruka Sarah // Kruka med struktur // Kruka Cloudy // Blomkruka Magna

Jag har mängder med sticklingar som behöver nya hem och är därför i ständigt behov av krukor. Jag gillar krukor med lite struktur. Men en rough yta passar också utmärkt eller helt vanliga enfärgade i svart, grått, natur eller toner av blått.

 

Jajaaajaaa. Jag skulle ju inte falla dit. Men jo för tusan, jag vill också ha airpods! Det ser astöntigt ut och jag är livrädd för att tappa bort dem, men tänk så skönt att slippa sladdar och trassel. Känns som att halva pendlingen går åt att trassla upp hörlurarna liksom. Sjukt mycket överdrift, men ändå.

 

Andra saker jag önskar mig: En vattenkokare (den jag har har slutat stänga av själv automatiskt, vilket är lite läskigt), värmeskydd till håret, handtvål i fina flaskor, doftljus, doftpinnar, spa-besök, böcker med vackra omslag från loppisar, en trälåda, sheetmasks och en sport-bh.

Ja och det var det tror jag!

 

Men mest önskar jag såklart mig lycka och att alla i hela världen får vara friska. Klyschigt, men sant. Hade bytt ut allt materiellt i världen mot det ?

 

128 gillar

Kommentarer (32)

 • Robert

  |

  Bra att du informerar oss! Osannolikt beställde jag (bland annat) en träslev från IKEA igår, haha. Sport-bh? Vad skall du med en sån till? 😉

  Svara

 • Emma

  |

  Ett tips till dig (eller snarare den som tänkt köpa present till dig), som du ju uttryckt att vill bli bättre på, är ju att hitta krukor, dukar och muggar second hand. Så blir det både mer personligt och miljövänligare. Typ allt går ju att finna second hand. ?

  Svara

 • Rebecca

  |

  Hur får du dina Molly-jeans att hålla? Haft tre par men de spricker vid rumpa/skrev efter ett halvår ungefär. Tvättar dem inte ofta. Bästa svarta jeansen jag vet men vill inte köpa om de går sönder hela tiden.

  Svara

  • Egoina

   |

   Samma här! Men har du provat Molly going out? De är i bättre kvalité, inte lika stretchiga och har bättre tyg. Prova! Jag är mycket mer nöjd med dom ?

   Svara

   • I

    |

    Hur är storlekarna jämfört med vanliga Molly jeansen, behöver man gå upp en storlek på ”going out”?

    Svara

    • Egoina

     |

     Hmm svårt att säga. Ja, jag tror det eftersom de ju blir lite tightare. De töjer sig dock lite sen (men absolut inte lika mycket som vanliga Molly) 🙂

     Svara

   • Rebecca

    |

    Tack för tipset! Ska prova dem!

    Svara

  • Olivia

   |

   Hur tvättar ni dom? De ska tvättas i 30 grader utan sköljmedel och inte torktumlas. I 9 reklamationer av 10 som jag får har detta inte följts och det är skötselråden så inte konstigt att de inte håller om det skulle va så ? Mvh jobbar på Gina Tricot

   Svara

   • Rebecca

    |

    Jag tvättar utan sköljmedel, torktumlar inte och tvättar i 30 grader! Även testat att byta från strl XS till S men de går sönder iaf.

    Svara

    • Olivia 2

     |

     Samma här! Följer skötselråden men de håller ändå inte speciellt länge. Tror det är för att tyget är så tunt som det nöts ut så fort.

     Svara

 • Johanna

  |

  Åh, på tal om eyeliner, kan inte du gå igenom vilka eyeliners du testat och säga bu eller bä? Jag har gått igenom så många i jakt på den perfekta, och jag känner att det fortfarande är hms som håller måttet högst, trots att den har tendens att kladda ut sig efter en lång dag. Har testat så många eyeliners som liksom torkar av att det fastnar ögonskugga på och liknande, eller att toppen tussar av sig, eller att de gärna flyter ut eller kladdar ut mm. Vore så tacksam! Mvh Eyelinermissbrukaren

  Svara

  • Egoina

   |

   Har faktiskt inte provat så väldigt många. Använde H&Ms i några år, men den kladdar tyvärr precis som du skriver. Fastnade för Cliniques eftersom den inte kladdar och sitter där den ska (men ändå är lätt att tvätta av) och att toppen håller formen trots ögonskugga osv precis som du skriver. Ett minus är dock att den torkar ut lite fortare än vad den borde tycker jag.

   Svara

   • Petra

    |

    Måste tipsa om Isadoras wp glossy eyeliner! Den har en bra och hållbar topp, kletar aldrig ut sig och den torkar inte även om man använder den dagligen. Testat flera olika men återvänder alltid till IsaDoras!

    Svara

    • Johanna

     |

     Åh! Ska genast testa!

     Svara

 • Rebeccskex

  |

  Fan vilken bra önskelista. Plötsligt önskar jag mig exakt samma saker fast att jag inte ens fyller år haha! En annan sak, har väl sjukt torr humor men eyelinerbilden är typ 10 gånger större än de andra bilderna och det började jag skratta åt. Krävdes inte mer än så, men sen har du väl också en humorblogg 😛

  Puss&kram

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha tack så mycket 🙂 Hahaha, jag vet. Såg det på mobilen och fick chock (ser inte ut så på datorn). Ändrade nu. Fuktmasken var också gigantisk… ?

   Svara

 • Karolina

  |

  Har du provat Rodials dragon blood-mask??? Den e så härlig och luktar så gott men är dyr dessvärre, därför är den perfekt att önska sig i present:):)

  Svara

 • ab

  |

  Bra och tydlig önskelista med storlek och allt. 😀

  Kanske ska testa jeansen och eyelinern.

  Svara

 • Maja

  |

  Det var också min favviseyeliner tills jag provade Stila Stay All Day! Lite svårare att få bort men sitter desto bättre.

  Svara

 • Matilda

  |

  Påtal om hudvård. Har provat foreo nu och WOOOW!!! Deras luna mini 2 att ta bort smink med och UFO och tillhörande sheetmask som jobbar med ljus, värme och kyl. Efter två veckor mår min hy bättre än någonsin.

  Var extremt skeptisk till foreo tills min syster och min nästa vän köpte och blev sålda. Så med deras två utlåtande klickade jag hem.

  Du borde köra ett samarbete med dem! Lovar att du kommer bli helt såld. Deras H2O-mask, där pratar vi fukt! Och glowen är med super. Och rengöringsmasken som jobbar med grönt ljus för orenheter. Ja, du hör. Såld. Och rengöringen lämnar huden så ren och mjuk att jag aldrig varit med om liknande. Och det bästa är ju att man använder sin egen rengöring till.

  Så verkligen tips tips tips!

  Svara

  • Egoina

   |

   Wow! Måste testa!!!

   Svara

   • Matilda

    |

    Ja det måste du! Så kan du lägga till masker på din önskelista 😉 Har sett att de har samarbeten med andra profiler och dina hudvårdsinlägg är så genuina så du borde göra ett för att tipsa dina andra läsare. Låter som jag jobbar på foreo nu, men tipsar alla om det ? Jag lovar att du kommer älska det! 🙂 som spa fast hemma.

    Svara

 • fanny s

  |

  Jag fyllde precis 30 och fick två olika termosar, två slags inneskor, en ulltröja och ett ullunderställ. Allt var alltså sådant jag önskat mig och jag insåg nu att jag har nått åldern av att bara vilja vara bekväm och varm haha! Inte alls lika glammig önskelista som din ? När jag fyllde 29 fick jag bl.a ett dyrt puder. Men nu har det gått åt andra hållet…(ska kanske tillägga att jag är höggravid, så kanske därför jag är besatt av komfort och värmande material). Fick tre par fina örhängen också, så att jag inte helt fastnar i soffhörnet ?

  Hoppas din 30-årsfest blir underbar ❤

  Svara

 • My

  |

  Gina Tricot har fått in en modell som heter gina. Tydligen ska den vara väldigt lik Molly fast lite dyrare och mer hållbar. Har inte hunnit pröva dem själv ännu, men det är ett tips 🙂

  Annars har Cubus en modell som heter high waist Hannah som är ??

  Svara

  • Elin

   |

   My!
   Hur är de Hanna jeansen ifrån Cubus? Jag funderar på dem men är osäker. Jag hatar Molly jeansen från Gina för de töjer sig alltid och blir 18374 gånger så stora även fast jag följt tvättråd till 100%. Är Hanna jeansen likadan?

   Svara

 • anonym

  |

  Ja men du kan ju byta ut alla prylar du önskar till att stödja ex röda korset tex så dom kan skicka medicin till dom som är mitt i ett krig och är sjuka. ?

  Svara

 • Julia

  |

  Finns massa andra bättre trådlösa hörlurar som man kan köpa och som man inte kommer tappa bort. Och som dessutom inte ser töntiga ut! ??
  Trevlig helg!

  Svara

 • Anna

  |

  Hej!

  Vill börja med att tacka för en bra blogg som jag ni följt ett antal år. Undrar hur ofta du använder nattmasken från clinique?

  Svara

  • Egoina

   |

   Vid behov. Nu på vintern kanske 3 gånger i veckan typ 🙂

   Svara

 • Tess

  |

  Blev tvungen att klicka hem eyelinern och OMG säger jag bara! Bästa jag någonsin testat och hållbarheten på hur det sitter sen är ju oslagbar! Tips; Lyko har 20% rabatt på smink nu så den är nedsatt i pris #klickadehemtvåstycken ?

  Svara

  • Egoina

   |

   Yaj!! 😀

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv