Ledig dag

HEJ FREDAG!

Jag är ledig idag. Så skönt! Har inte så mycket att göra i mitt eget företag och bytte torsdag mot fredag för att få en långhelg. Ska åka till Helsingör över dagen och luncha, köpa blommor och spana i second hand butiker. Ska bli så kul! Mer om det sen.

Men innan jag åker kan vi kolla dagens hårstatus. Mmm för hår är det enda vi pratar om på denna blogg tydligen, haha herregud.

I alla fall. Jag kände plötsligt att jag vill se ut som mig själv på min 30-års dag. Sen kanske jag färgar igen efter det, men på min födelsedag vill jag vara “som vanligt”. Kanske låter knäppt, men av någon anledning känns det viktigt för mig. Så nu har jag bokat tid för klippning och slingning (hos en ny frisör, gah!) och måste tvätta ur färgen innan dess.

Lättare sagt än gjort dock. Som jag misstänkte sitter färgen stenhårt där mitt hår är blonderat.

 

Har tvättat några gånger och nu ser det ut såhär. Blå, grå och rosa/röda-ish slingor. Haha. Aja. Det släpper väl så småningom. Eller inte. Vi får se.

 

Måste tipsa om detta schampo förresten (annonslänk). Läste att den skulle vara bra på att ta bort missfärgningar (exempelvis om man fått grönt hår efter att ha badat i en pool) och den verkar riktigt bra. Använde den igår och den fick färgen att släppa mycket mer än vanligt schampo.

Jaja. Nog tjatat. Nu åker jag till Helsingör! Hörs sen!

 

90 gillar

Comments (26)

 • Rebecka

  |

  Men jag tyckte den där färgen var jättefin? 😍

  Reply

 • Emma

  |

  100ggr finare nu ju, drömmm

  Reply

 • Sophie

  |

  Åh Helsingör som är så MYSIGT! 😍

  Reply

 • Martina

  |

  Men, såå fin hårfärg nu ju😍

  Reply

  • Egoina

   |

   Ja jag gillar den faktiskt 😂 Men tror jag måste få bort färgen om jag ska slinga 😬

   Reply

 • Linn

  |

  Testa med head and shoulders schampoo ska (vad jag hört) ha en avfärgande effekt 🙂

  Reply

 • Olivia

  |

  Vilken frisör blev det ?😬

  Reply

  • Egoina

   |

   Solid hair! 🤗

   Reply

 • Anna

  |

  Ett tips om du vill få färgen att släppa som alltid funkar för mig.. Head n shoulders citron…

  Reply

 • Frida

  |

  Superfin färg! 😍
  Jag har hört att man kan tvätta ur färgbomb med head and shoulders, det kan vara värt att prova!
  Tror att man ska tvätta håret så många gånger man bara kan så ska det få färgen att släppa.

  Reply

 • Elin

  |

  Ta 2-3 rör C-vitamin brus, krossa tills det är pulver! Blanda med 1-2 flaskor balsam och ha i blandningen i håret. Blir kladdigt och droppar så trä en plastpåse över alltihopa. Låt verka 45-60 min. Tar bort mängder med färg!

  Reply

 • Sara

  |

  Head and shoulders +krossade c-vitamintsabletter (brus) som du blandar ihop och lägger i håret (som när du tvättar det), sätt en plastpåse på huvudet och vänta 2 timmar sen skölj ur och använd massa balsam och inpackning efteråt då håret blir torrt. Då släpper färgen. Gjorde detta ett par gånger när jag ville ha bort permanent färg och det fungerar faktiskt. Men som sagt, använd massa balsam efteråt.

  Reply

 • Robert

  |

  HEJ! Håret var ju jättesnyggt där också om jag får säga mitt. 😉 Får hoppas att den nya frisören är bra men det är den säkert. 🙂

  Reply

 • Denise

  |

  Daaamn den färgen är ju sjuuuukt snygg! Så gött när det faktiskt är snyggt under urtvättningsprocessen

  Reply

 • Ange

  |

  C-vitamin och head & shoulders som det tipsas om funkar bäst på oxiderade färger, sånna “riktiga” hårfärger från typ garnier och liknande. Men prova du! Om det inte funkar så har loreal ett color removal schampo som är särskilt för att ta bort pastell/crazy balsamfärger

  Reply

 • Alice

  |

  Min frisör har sagt att hårinpackning tar bort blekningar snabbare. Är din färgning som en blekning så testa det! Har själv aldrig testat så kan inte garantera att det funkar 🙂

  Reply

  • Kola

   |

   Men man kan väl inte ta bort en blekning på något sätt? Blekning = tar bort färgpigment. I så fall får man ju färga över det..?

   Reply

 • Kimberley

  |

  Håller med de andra. Supersnygg färg ju

  Reply

 • Lovisa

  |

  Jag köpte Barnängens schampo med doft av havtorn pga luktade gott. Visade sig efter första tvätten att det schampot tydligen är en jävel på att tvätta ut färg ur färgat hår, så tips tips!

  Reply

 • Moa

  |

  Olja är superbra att dra ur färgen med!

  Reply

 • Sofie

  |

  Håller med de andra om att färgen nu var ju superfin 😍

  Reply

 • E

  |

  Ett tips har varit blå på vitt hår. Blanda en dl yes med 3 teskedar bakpulver de kommer bubbla ja. Kleta in de i fuktigt hår ta påse över skallen sitt så länge du orkar. Tvätta som vanligt. Ta ett riktigt bra balsam efter åt. Tar ut mycket.

  Reply

 • L

  |

  För mig brukar vitvinsvinägermetoden fungera bäst för att dra ur roliga färger 🙂

  Reply

 • Kristina

  |

  Älskar hur färgen på håret har blivit 😍

  Reply

 • M

  |

  Tips för att få bort färg är att mosa c-vitamin brustabletter till ett fint pulver blanda ihop med ditt Paul michell. Det kommer skumma upp till en mousse som du lägger i hela håret. Sätt på en plastpåse/badmössa på håret Låt verka så länge som möjligt! Under tiden det verkar knugga lite då och då på plastpåsen. Har fått bort alla möjliga konstiga färget i håret med denna metod. Uppreta om inte allt försvinner.

  Reply

 • Rebecca

  |

  Men åh, vad fin den färgen blev när det var massa olika färger. Tänker på en solnedgång!

  Reply

Leave a comment

Arkiv