Måndagssnack

 

Måndag och första veckan i februari! Januari månad kan ha varit den längsta i mitt liv, så jag tackar och tar emot att vi rör oss närmare vår. Snart är det dags för min 30-års fest också (ok om typ två månader men ändå). Så mycket kul på gång!

Måste skryta lite. Bloggbevakning hade en omröstning om vilken influencer folk har störst förtroende för och titta!!

 

 

Ser ni mitt resultat? Blev rörd och så smickrad över det här. Alltså fattar inte vad jag gjort för att förtjäna att ni är så snälla. Tack tack tack 💜

Har haft en stressig dag på jobbet och är äntligen hemma. Nu ska jag stoppa in sötpotatis i ugnen och göra fetaoströra. Har varit så sugen på det hela dagen. F jobbar över stackarn och kommer hem om någon timme. Hoppas han vill se en dokumentär med mig ikväll. Jag är sugen på att leta upp en som handlar om hypnos. Har ni tips? Såg när Pär blev hypnotiserad på Talang och blev fascinerad, samtidigt som jag är skeptisk. Har inte kunnat sluta tänka på det. Är det på riktigt verkligen? HUR funkar det? Jag måste veta.

 

148 gillar

Comments (33)

 • Jessica

  |

  Jag röstade att jag har mest förtroende för dig och kan säga att det är för att du verkligen går in för samarbeten, verkar genuin och ärlig med de du väljer och sen bara verkar allmänt go 🙂
  Tack för en bra blogg 😀

  Reply

  • Egoina

   |

   Tack själv för att du läser ❤️

   Reply

 • nettan

  |

  Hej! Har du sett Derren Browns grejer på Netflix? 🙂 Om inte, gööööööööööör!

  Reply

  • Egoina

   |

   Tack! Ska kolla 🙂

   Reply

   • Pauline

    |

    Haha gick in på kommentarerna för att skriva just detta! Är du facinerad av sånt kommer du älska Derren. Kan speciellt tipsa om The Push och Sacrifice. Han är grym!

    Reply

  • Sandra

   |

   Såg honom live en gång i Skottland – det var grymt!

   Reply

 • Anna

  |

  Hej!
  Inte ett dokumentärtips om hypnos, men du MÅÅÅÅSTE se the jinx på HBO! Är två avsnitt in, men skulle ha kunnat sträckkolla om inte klockan blev så mycket igår. 🙂

  Och du är så värd det resultatet i förtroenderösten! Du är grym och det känns alltid äkta det du gör! 💕🌟

  Reply

  • Egoina

   |

   😍❤️

   Reply

 • Tina

  |

  Sök på Derren Brown på netflix! Han gör väldigt intressanta experiment med inslag av hypnos 🙂

  Reply

 • Robert

  |

  Haha, men på ett sätt är det inte så förvånande att du hamnar på topp-2. Bra jobbat av oss allihop! 😉 Verkar som håret och halsduken matchar idag? 😉

  Reply

 • Lina

  |

  Vad fin du är😍

  Reply

 • Lisa

  |

  Det är för att du är ärlig och inte ljuger. Du vet vad du pratar om och skulle aldrig luras när det kommer till samarbeten och inte heller försköna verkligheten i dina bilder för att få mer klick. Du är bäst helt enkelt 😘

  Reply

  • Egoina

   |

   ❤️

   Reply

 • Emma

  |

  Inte förvånad över att du hamnade så högt upp, jag litar alltid på dina rekommendationer, och varje gång jag följt dem har jag blivit nöjd 😊

  Reply

  • Egoina

   |

   Åh kul att höra 😍

   Reply

 • Jackie

  |

  Men din sida är som att besöka en nära släkting man gillar, det är så mysigt, genuint och tryggt på nåt sätt. Du har snälla följare som skapar en trevlig stämning. Genom alla år har bloggare jag besökt varierat, men en består, feel good-Egoina!

  Reply

  • Egoina

   |

   ❤️

   Reply

 • Therese

  |

  Du känns genuin med allt du gör!

  Reply

  • Egoina

   |

   ❤️

   Reply

  • Egoina

   |

   Bra idé! 👌🏼

   Reply

 • Stina

  |

  Röstade också på dig. Du känns genuin och som
  en ”vanlig” människa, inte som en like-jagande Stureplansprofil. Litar alltid på dina rekommendationer och gillar dina samarbeten:)

  Reply

 • N

  |

  Du är genuin och jordnära, ingen ”perfekt fasad” ❤️ Det är därför man litar på dig och mår bra av din blogg

  Reply

 • Jonna

  |

  Jag letade efter ditt namn direkt när jag såg undersökningen och blev glad att fler röstat på dig. 🙂 Dina samarbeten är alltid tydliga, känns genuina(inte bara en snabb instastory med minimalt effort), inga jobbiga samarbeten för bantningspiller eller något annat som hetsar till att passa in i normen och viktigast av allt; det känns som att du tror på det du gör reklam för. Tummen upp!

  Reply

  • Egoina

   |

   ❤️

   Reply

 • Johanna

  |

  Som någon tidigare nämnde, det ÄR verkligen feel-good att få komma in hit och hänga med dig och dina andra läsare. Känns som man är ett stort kompisgäng och fikar och har det mysigt. Det är en fin stämning här inne, det är unikt <3

  Reply

  • Egoina

   |

   Så glad för det ❤️

   Reply

 • Ingrid

  |

  Inget konstigt! Måste ha följt dig sedan jag var typ 12 tror jag, och fyller 24 i år (?!?!?). Älskar din blogg, du känns som en kompis! Minns att jag skapade en fan-blogg typ egoinasfanclub eller dylikt, men blev så nervös över uppmärksamheten när du länkade den och tog bort den direkt hahah 😂🙈

  Reply

  • Egoina

   |

   Haha åh ❤️❤️😍

   Reply

 • Lovisa

  |

  Jag gick in här efter omröstningen – har aldrig läst din blogg tidigare, men jag tror att jag kommer stanna 🙂
  Hårfärgen är förresten jättefin och färgen på halsduken liksaså! Var är den ifrån?

  Reply

  • Egoina

   |

   Välkommen! 👋🏼 Tack! Den är från Cubus 😊

   Reply

 • jenn

  |

  Jävlar vad snygg du är i det där håret! Mjaoww!

  Reply

 • Anna

  |

  Hej fina du, Vill först tacka för en grym blogg. Min fundering är att du skrev att du och F gjorde slut för att du “inte kände dig glad” i förhållandet osv. Kan du förklara detta lite närmare? Mitt förhållande går verkligen upp och ner, ibland jätteglad, ibland mindre glad och ibland funderar jag på om det verkligen är rätt. Jag fyller 29 i år och är livrädd för att inte “hinna” med barn, hus och det livet som jag vill ha. Tack på förhand.

  Reply

Leave a comment

Arkiv