Follow my blog with Bloglovin

Fredag

Hjälp så tråkiga saker jag gjort hittills idag. Fakturerat, svarat på mejl, rensat bland bilder i telefonen och ätit en sallad på grönkål, bovete, bönor och kålrabbi till lunch. Det sistnämnda är ju bara sorgligt. Provade en nyhet på Holy greens och hade lite för stort förtroende till att allt de gör är gott och valde därför deras vinter edition trots att jag var skeptisk. Den var inget att hänga i granen.

Nu ska jag iväg och köpa heliumfyllda ballonger inför en plåtning imorgon. Knäppt ärende, men så festligt ändå! Kul med ballonger hemma. Behöver lite fredagskänsla.

 

69 gillar

Kommentarer (5)

 • Robert

  |

  Osmarrigt! 😉 Nåja, det är inte alltid man lyckas pricka rätt. 😉

  Svara

  • Egoina

   |

   ?

   Svara

 • Emma

  |

  Kopplar ihop dig + halloumi så mycket att jag först läste “halloumifyllda ballonger” ?

  Svara

  • Egoina

   |

   ?

   Svara

 • Hej!

  |

  Hej! Det här inlägget fick mig att tänka på sysselsättningar i vardagen; har du idéer på vad man kan göra med vänner, pojkvän, ensam eller med familj. Låter kanske lustigt men jag saknar att hitta på roliga grejer. Visst kan jag och mina vänner gå på promenad, bio, ut på middag eller hänga hos någon och dricka alkohol. Men jag känner att jag saknar udda idéer, som att gå på glasblåsning eller föreläsning om clowner eller ut och poledansa. Ja, du förstår. Du som är så påhittig, kan du inte göra ett inlägg eller svar på vad man egentligen kunde hitta på under en vardagskväll eller en helg med vänner? Mvh/ tacksam för excentriska sysselsättningar!

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv