Follow my blog with Bloglovin

Listan om idag

Vad gör du nu?

Exakt just nu sitter på tåget på väg hem från jobbet. Men antagligen skriver jag klart inlägget ikväll när jag är hemma pga såååå trött nu.

Japp det gör jag. Hörs snart.

 

Vad gjorde du 08.00?

Ok tillbaka. Satt på tåget. Haha okej. Kul lista det här är på väg att bli. Not.

 

Dagens humör?

Sådär. Blev ledsen över en grej, vissa planer blev inställda och allmänt tråk. Men så kan det vara. Får försöka muntra upp mig själv.

 

Det senaste någon sa till dig?

Hmm. “Vill du ha en påse”. Köpte en skjorta jag spanat på för halva priset på MQ på väg hem. För övrigt är det här med att man numera inte automatiskt får påsar en så bra grej. Eller numera och numera, det är ju längesedan det ändrades. Men minns ni så sjukt det var när det begav sig? Man hade ju tusenvis av diverse påsar helt i onödan. Kvittar hur litet det man köpte var, eller om man redan hade en påse, man fick en ny påse ändå. Stackars miljön.

 

Dagens frustration?

Skulle äta makrill till lunch (jag vet, fancy), men grejen man drar i gick av och jag fick öppna konservburken såhär istället. Livet var inte på topp då.

 

 

Vad längtar du efter mest just nu?

Mitt blivande kontor! Har börjat sälja möblerna som stod där. Sålde mitt gamla soffbord häromdagen och imorgon kommer det någon och tittar på min gamla soffa. Sen ska jag köpa skrivbord! Har tänkt mig ett stort med två platser. Mitt största problem i livet (friskt överdrivet) är vad jag ska ha för stolar till detta skrivbord.

 

Vad var det senaste du åt?

Åt vegetarisk pytt på palsternacka, potatis, morötter, lök, vitlök och halloumi med massa hackad persilja och sallad till. Supergott!

 

Vad tänker du på just nu?

Började följa en tjej som bloggar om sin cancer häromdagen. Blev helt tagen och läste ikapp flera år på en dag. Agnes heter hon, ni hittar henne här. Jag tänker på henne hela tiden. Jag kan inte ens greppa hur det är att veta att man inte har långt kvar, att ha en sjukdom man inte kan bota. Hon skriver så bra, så klokt och med mycket humor. Hon verkar vara en så fin person.

 

Vad står det i ditt senaste sms?

“11 blir bra”. Tyvärr inte smaskigare än så. Jag bokade tid hos min nageltjej.

 

Vad ska du göra nu?

Nu ska jag hoppa i min pyjamas och spela korsord. Har precis ätit och ska bara mysa i soffan. Känner inte för att göra något mer.

 

Fick denna fina pyjamas i present av min kusin när jag var i Norge. Från Bikbok.

 

96 gillar

Kommentarer (24)

 • Sara

  |

  Fy, vad livet kan vara orättvist 🙁 Det vore nog det värsta som skulle kunna hända, att få reda på att man bara hade några månader kvar att leva.

  Svara

  • Egoina

   |

   Ja! Så fruktansvärt orättvist!! ?

   Svara

 • S

  |

  Köp ett elektriskt höj och sänkbart bord med en ståstödstol som heter Varier move

  Svara

 • J

  |

  Jag hittade också Agnes blogg för några dagar sen och gjorde precis som du, läste ikapp flera år och bara grät.
  Jag vet hur hemskt det är att stå bredvid, men kan aldrig ana hur fruktansvärt det måste kännas att vara den som har cancer.
  Tänker på henne hela tiden och önskar att det fanns något jag kunde göra 🙁

  Svara

  • Egoina

   |

   Jag med ?❤️

   Svara

 • Jennifer

  |

  Spela korsord? Bara jag som säger lösa korsord? ?

  Kram och tack för grym blogg <3

  Svara

  • Egoina

   |

   Jo, men det är ett spel man spelar mot varandra ? Tack ❤️?

   Svara

   • Korsord

    |

    Vad är det för spel? Är det en app? ?

    Svara

    • Egoina

     |

     Cross Boss ??

     Svara

     • Denice

      |

      ÄLSKAR cross boss. Spelar det hela tiden med mina kollegor ?

     • Egoina

      |

      ??

 • Robert

  |

  Gah, alltid lika jobbigt när den där grejen går av. :/ Jaja, kollade Agnes blogg också. :/

  Svara

 • m

  |

  Var någonstans fixar du naglarna i Skåne? Har gått till flera stycken och det har aldrig blivit bra…

  Svara

 • Liv

  |

  Hej, jag kommer att bli en sån jobbig människa som kommer kommentera om miljön och hur vi påverkar den. Jag vet redan att du är såå medveten och försöker göra så bra val du bara kan, men jag måste be dig att sluta skriva om när du köper nya kläder. Vi påverkar varandra oavsiktligt och normaliserar shoppandet bara för shoppandets skull. Jag vill inte ge dig ångest eller på något sätt komma med pikar, vill bara berätta hur jag blir påverkad av all konsumtionshets och att jag tror att vi alla fungerar så. Och detta kanske är något som människor som har en röst som många lyssnar på, kan tänka kring. Förlåt om du blir ledsen av det, är inte mitt avsikt alls.

  Svara

  • Elin

   |

   Jag håller med dig fast samtidigt inte, klart vi alla påverkar varann vad gäller shopping. Jag kan nästan känna att jag behöver shoppa när någon jag känner visar något de ska köpa/har köpt.

   Jag kan däremot tycka att Regina är en väldigt bra förebild vad gäller detta jämfört med andra bloggare/influencers. Hon skriver inlägg med jämna mellanrum där hon både inspirerar och förklarar hur hon tänker kring miljön och bara i ett inlägg tidigare har hon ju själv skrivit att hon vill sluta shoppa bara för att. Så hon hjälper ju till att öka medvetenheten trots allt ?

   Svara

 • Nilla

  |

  Asså.. den vegetariska pytten. Var det något du slängde ihop själv eller är den köpt? Låter sjuuuukt gott?

  Svara

  • Egoina

   |

   Slängde ihop själv. Superenkelt, bara att steka ?

   Svara

 • Jessie

  |

  Jag har följt Agnes länge nu och hon berör mig enormt.

  Svara

 • Malin

  |

  Pyjamasen var ju jättefin! 😀

  Svara

 • Angelique

  |

  Angående det med plastpåsar hoppas jag att Spanien tar efter snart! Här är det fortfarande många butiker som lägger allt i påsar per automatik, och i matbutikerna väger man oftast inte sina grönsaker själv, många gånger lägger de som väger dem i påsar trots att man ju uppenbarligen valt att inte ta en påse när man lämnar fram dem.

  Svara

 • Elin

  |

  Har följt Agnes i flera år, hon var verkligen en fin människa❤️ RIP

  Svara

  • Egoina

   |

   Varför skriver du rip? ?❤️

   Svara

   • Elin

    |

    Hon gick bort igår ?

    Svara

    • Egoina

     |

     ??

     Svara

Lämna en kommentar

Arkiv