Dålig start

Första dagen tillbaka på kontoret idag och fick en riktig skitstart. Först vaknade jag tidigt med världens mensvärk och kunde inte somna om. Tog ett tidigare tåg, men satt fast en halvtimme på grund av signalfel, väl framme i Malmö gick bussen 10 minuter för tidigt(!) så att jag fick vänta på nästa, kom för sent till jobbet och började dessutom känna mig sjuk på vägen.

 

Men så möttes jag av en liten nyårsgåva från Ida på mitt skrivbord, så då kändes det bättre <3

Hoppas att ni haft en bra start på denna vecka! Eller hm. Tänkte att det är måndag, men det är ju torsdag. Så förvirrande. Jag mår fortfarande halvbra tyvärr. Men hoppas bara det beror på mensvärk och att jag inte är van vid att gå upp så tidigt.

Har precis haft en liten kafferast och ska jobba någon timme till. Hörs sen!

 

91 gillar

Comments (8)

 • Hanna

  |

  Har också en asdålig start på 2019! Fick just veta att mitt cellprov visade på någon typ av fel… Så jobbigt, och oroande. Orkar inte med mer oro och ovisshet 🙁

  Reply

  • Egoina

   |

   Förstår det! Så jobbigt! Tänker på dig ❤️

   Reply

 • Robert

  |

  Det gör vi! Du får krya på dig. 😛 Du och Ida är ett bra team, helt klart. 😉

  Reply

 • ab

  |

  Ida = din bästa work wife

  Reply

  • Egoina

   |

   Ja 😍😍

   Reply

 • N

  |

  Krya på dig!

  Reply

 • Ellen

  |

  Alltså gud den där Ida? Kan man anställa en sån person till alla jobb tack

  Reply

  • Egoina

   |

   Eller hur! Så bäst 😭❤️

   Reply

Leave a comment

Arkiv