Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Långhelg i Norge

Sånt jag haft för mig sedan i onsdags. Varnar i förväg för bebis-spam.

 

Jag grabbade genast tag i L! När jag såg honom senast var han bara några veckor, nu är han sex månader! Så kul att det första jag sa var ”åh så fina ögon han har”. Fick sedan höra att alla tyckte att han och jag har likadana ögon hela helgen. Haha. Knappt narcissistisk.

 

Jag lajvade tvåbarnsmamma i en timme en kväll. FY TUSAN säger jag bara. Var helt utsliten både fysiskt och psykiskt efter bara en timme. EN TIMME.

 

Insåg där och då att jag inte kan ha barn. Hade inte orkat. Om inte jag hade fått barn med extremt lite energi då. Men det vore ju en knäpp sak att önska sig.

 

Shoppade såklart. Köpte två STORA ljuslyktor som jag med nöd och näppe fick med mig på bussen hem.

 

En dag gjorde vi kanelkringla som vi krängde framför The Holiday med mängder av te.

 

Någon på insta trodde det var ugnsbakad falukorv. Haha.

 

Ny dag ny bebisselfie.

 

Igår hade vi förlovningsfest för min kusin Mathias som förlovade sig för några veckor sedan. I april blir det bröllop!

 

Fick äran att sitta bredvid Charlottes man + bebis.

 

Hedersgästerna hade önskat sig pinnekjøtt.

 

Och till dessert blev det crème brûlée. (Hur många tror jag googlade den stavningen?)

 

Måste avsluta med bild på denna gullis.

 

Nä okej jag tar tillbaka allt jag skrev <3

 

134 gillar

Kommentarer (16)

 • Caroline

  |

  Jag känner typ varje dag att jag inte orkar vara mamma.
  Har en onge på 18 månader.
  Vill ge upp. Säga upp mig.
  Men det gåååår tydligen inte! Haha! ??

  Svara

  • Egoina

   |

   Kämpa på ?❤️❤️

   Svara

 • Robert

  |

  Kanelkringlan var ju helt gigantisk, ju, haha. Förresten, väldigt vilka lika ögon du och L verkar ha. Vet inte om det bara är jag som noterat det? 😉 Smarrigt och mysigt verkar vara en bra sammanfattning. 😛

  Svara

 • Kajsa

  |

  Det är väldigt bra att barnet ska bakas i 9 månader, och att första tiden typ går ut på att mata, byta blöja och söva. Att ha hand om barn är en helt annan sak än att ha hand om en bebis, haha! Bebisar är LÄTTA, alltså ja såklart kan de vara a handful, men man behöver inte roa en person med stark vilja, hehe. Jag har en tvååring, och det är en pärs vissa dagar (idag fick hon inte ha på sig skridskorna inomhus efter att vi kommit hem från ishallen, hon skrek SOM IN I), men det är tusen miljoner gånger jobbigare att ha hand om andras barn som man inte lärt sig hur de fungerar.

  Svara

 • ab

  |

  Åh, bebisen!

  Har inga egna barn men tror det är extra stress att passa någon annans barn för att man inte har kolla på barnets vanor, favoritsaker, osv och måste beakta föräldrarnas regler o. dyl. I och med att man bara hoppar in en kort period så har man kanske en högre ambitionsnivå och vill att allt ska vara bra när man lämnar över, t.ex. att du skulle kunna anpassa dina egna barns läggtider men låter du andras barn vara uppe för sent så har du kanske sabbat deras schema och det är inte du som behöver hantera konsekvenserna.

  Svara

 • Bella

  |

  Vad mysigt du haft det! Sjukt söt bebbe?

  Svara

 • Sara

  |

  Vad fin kanelkringlan såg ut! 😀 Är det kanelbulledeg i en rulle formad till en kringla?

  Svara

  • Egoina

   |

   Japp ?

   Svara

 • Sabina

  |

  Jag brukar vara barnvakt ganska ofta till en 2-åring och samtidigt som jag älskar att umgås honom blir jag såååå trött att jag tänker att jag inte kommer klara att ha egna barn? :O

  Svara

  • Egoina

   |

   Exakt ?

   Svara

 • Anna

  |

  Man orkar mer än vad man tror ? Man kan liksom inte säga upp sig. Mvh en som inte sovit på 2,5 år

  Svara

  • Egoina

   |

   ?

   Svara

 • Jackie

  |

  Andras barn är alltid jobbiga tillslut, även om det är syskonbarn. Ditt eget barn är bara en helt annan historia. Såklart det är jobbigt, men den där kärleken till sitt eget barn… Wow.

  Svara

 • Emelie

  |

  Ibland fattar jag inte riktigt hur man orkar. Med fyra timmar sömn i ryggen, sällskap på toaletten, kritstreck över det fina vardagsrumsbordet och middagsrester kletade på finkjolen. Men man orkar. Och vet du, det är trots allt listat ovan det absolut bästa som hänt en. Kan naturligtvis inte tala för hela mänskligheten, men så är det i alla fall för mig:)

  Svara

 • Krista

  |

  Åh önskar framtida inlägg om det blir aktuellt om föräldraskap som introvert.

  Svara

 • Marie

  |

  Man sover dåligt man får väldigt sällan gå på toa ifred och vill ibland bara stoppa huvudet i sanden men de går bra! (Har två egna en fyraåring och en tvååring)
  Andras barn är jobbigare att ta hand om man blir så nervös att något ska hända man får ju ta hand om de bästa i deras liv så det är stort klart man blir nervös ?

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv