Follow my blog with Bloglovin

Hur gick mina nyårsmål för 2018?

Snart är året slut och det är dags att kika på hur det egentligen gått med mina nyårsmål för 2018. Hade tre mål!

 

Skriva mer

Jag hade som mål att skriva mer än blogg och krönikor, men att släppa pressen på att det måste vara en bok. Det här gick inget vidare. Istället tog jag på mig en anställning som marknadsansvarig och det är ju inte fy skam heller. Men vad gäller skrivande känner jag däremot att jag tycker att det är kul att skriva i bloggen igen. Jag hade en period när jag sa upp mig då jag verkade tro att allt behövde vara *så perfekt*. Tur jag kom ur det. Känner mig kreativ och som mig själv i skrivandet igen och det känns kul.

 

Bo centralt

I slutet av 2017 slog det mig: jag vill bo centralt! Sagt och gjort. Bara veckor senare köpte jag min lägenhet, mitt i city. Om jag går ut bakvägen kommer jag rakt ut på gågatan. Men trots det känns det inte som att jag bor mitt i stan. Det är lugnt på min gata. Och ja, på sjätte våningen är det lugnt och skönt oavsett. Supernöjd.

 

Utnyttja min flexibilitet

Skrev nog det här målet mest för att jag var så himla uttråkad. Att jobba hemifrån i all ära, men har man inte ett särskilt socialt liv i övrigt blir det väldigt understimulerade att inte träffa människor eller ha rutiner överhuvudtaget. I alla fall. Jag började ju min nya tjänst i april, så från och med då blev mitt liv mindre flexibelt istället. Men det gick bra ändå. Ska jag jobba hemifrån på heltid igen i framtiden ska jag dock se till att utnyttja hur flexibel jag är.

 

Hur gick det för er? Mål för 2019 kommer snart! ✨

 

96 gillar

Kommentarer (9)

 • Erika

  |

  Nu hade jag nog inga specifika mål för året, men lyckades med att ha en första riktig anställning (dock bara 2 månader men ändå!). Håller med om att det lätt blir trist att jobba för mycket hemifrån om en inte är en jättesocial individ i övrigt. Har alltså insett i år att plugga heltid på distans utan att träffa några kurskamrater inte riktigt är något för mig trots att jag är en tillbakadragen person.

  Svara

 • Jenny

  |

  Mitt största mål var att börja äta hälsosammare, träna mer och gå ner i vikt. Måste skryta och säga att jag är väldigt nöjd med det här året och att jag klarade det målet även om jag kanske inte aktivt arbetade för det. Hoppas bara att det håller i sig som livsstil i framtiden.

  Svara

 • Mili

  |

  Jag ska efter 34 år försöka lära mig gatorna i min stad! I nuläget är alla mina referenspunkter butiker eller resturanger, skulle va fett att fatta vad folk menade med ”korsningen st:olofsgatan Kungsgatan”

  Svara

  • I

   |

   Vilken bra ideé! Fattar aldrig heller när folk pratar om vart ställen i min stad ligger. Måste alltid fråga om det ligger någon butik i närheten för att förstå vart ddt är

   Svara

 • J

  |

  Mina mål var att;
  * ta examen
  * få fast anställning inom min utbildning
  * köpa lägenhet
  * leva mer i nuet.

  Uppfyllde 3 av punkterna. Fast anställning fick jag innan examen och det blev ett VG på examensarbetet, så jag är nöjd 🙂 lägenheten blev ett spontanköp.
  Fortfarande inte lärt mig att leva i nuet, men nu har jag uppfyllt många mål så hoppas att jag lugnar mig nu.

  Svara

 • Robert

  |

  Hade inga uppsatta mål, haha, men jag är alltid nöjd när jag känner att jag utvecklas på ett eller annat sätt. 😉

  Svara

 • Marie

  |

  Önskade att jag skulle bli gravid och det blev jag (dock slutet på 2017). Sen hade jag inte fler mål än så 🙂

  Svara

 • Hanna

  |

  Kloka du! Vill du skriva något hoppfullt till oss nyblivna singlar, om att komma över personen/förhållandet och hur man vågar igen..?
  Så fast i tankarna nu och behöver få perspektiv på att detta kommer kännas bättre en dag, det vet jag ju..
  Kram!

  Svara

 • Sandra

  |

  Ett mål var att få ett jobb. Jag fick sluta på mitt tidigare jobb hösten 2017 då de inte hade råd att ha kvar mig. Så efter att ha sökt jobb under hela hösten utan lycka blev målet för 2018 att iaf få ett jobb, och det fick jag!

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv