Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Ingenting är för evigt och tur är väl det

 

Och på tal om krönikor kommer en här. Denna skrev jag när jag insett att jorden snart går under ?

 

60 gillar

Kommentarer (17)

 • Mich

  |

  Får snarare dödsångest av tänka på yellowstone…?

  Svara

 • Bella

  |

  Dina krönikor <3

  Svara

 • Hanna

  |

  Fast nja? Yellowstone är trots sin storlek bara klassad topp 20 av högrisk-vulkaner av USGS (US geological survey). Finns en massa artiklar om att risknivån ökade under 2018 men det stämmer inte (här kan vi verkligen snacka fake news på riktigt). Dessutom är det betydligt mer sannolikt att yellowstone får en rad mindre utbrott än ett större utbrott i VEI 8-klass. Finns också en del skrämselartiklar om mängden jordbävningar i yellowstone men normalt där är ca 1000-3000 per år för de som är oroliga för ev ökad aktivitet. Mycket aktiv och häftig region men sannolikhet för utbrott är låg. Konsekvens: hög. Därav riskbedömningen. Aftonbladet brukar skriva om den när de har nyhetstorka och mååånga mindre seriösa webbsidor/youtube-kanaler använder det som clickbait :). Mvh Hon som läste på alldeles för mycket en sommar för att slippa ångesten

  Svara

 • Robert

  |

  Fick man nåt att fundera på, haha. 😉 Fast man lär ju dö ändå förr eller senare. 😛 😉

  Svara

 • Jonna

  |

  Kommer ihåg när du pratade om Yellowstone i din och Moas podd och jag lyssnade på det avsnittet på väg till en…dejt. Var förstörd när jag kom fram och hade sån dödsångest. :’)

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha sorry ?

   Svara

  • Sanna

   |

   Haha åh stackare! Jag lyssnade också på den på ett rätt olämpligt ställe. Nämligen en flygresa där det fem minuter efter avsnittet var slut började lukta rök i planet (inget hände som tur var!) men då kan man ju säga att dödsångesten var rätt hög hehe

   Svara

 • Johanna Söderström

  |

  Hej Regina, vet inte om det här gäller bara mig men varje gång jag går in på din blogg så pausas vad jag än lyssnar på, även om du inte har någon reklam som låter. Kanske en petitess men ändå rätt jobbigt då jag läser din blogg väldigt flitigt 😉 Jag läser oftast från en iPhone om det har någon betydelse!

  Svara

  • Emma

   |

   Samma här! Superirriterande! 🙁

   Svara

 • Linnea B

  |

  Kanske inte det härligaste att läsa som gravid i åttonde månaden och relativt nygift med min bästa vän och livs stora kärlek. Känns som allt är för bra för att vara sant, så det är väl katastrofen jag väntat på.. ?

  Svara

 • Susanna

  |

  Egoina, du är strålande. Alltid så uppfriskande och inspirerande attläsa din blogg. Tack! Gott nytt 2019

  Svara

 • Mli

  |

  Uh vad ledsen jag blev nu haha 🙁

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv