Follow my blog with Bloglovin

Det senaste

Mitt senaste köp: Två cheeseburgare. Hade så så så mycket att göra igår och visste inte hur jag skulle få ihop dagen. Det fick därför bli gårdagens middag på språng. Fick ihop allt halvdant och var klar först vid midnatt btw. Herregud vad jag längtar tills december är över. Sjukaste månaden. Hoppas ni förlåter att allt inte är superbra här på bloggen denna vecka.

 

Min senaste skärmdump:

Skärmdumpade det här imorse. Jag skulle googla en sak och upptäckte att jag har över 500 flikar öppna i Safari. Hur sjukt ändå. Sjukare än att jag har 100+ larm.

 

Min senaste anteckning i telefonen: “Jag tror inte du kan. Okej.” Antecknade ett minne från min barndom som jag plötsligt kom att tänka på. Brukar göra så. Kan vara bra att använda till framtida text, att spara till en annan gång om jag vill tänka mer på det, eller som en referens till något. Mvh/ anteckarn’

 

Min senast tagna bild:

Tog den här igår när jag kom hem. Det spolades i rören i min lägenhet när jag var på jobbet igår. Mitt i allt ringde de mig och sa att det var totalstopp, översvämning och att de inte kunde åtgärda det förrän dagen efter. Men till slut löste de det ändå och kusten var klar när jag kom hem ??

 

Min senaste nerladdade app: Har laddat ner Cross Boss och är helt hooked. Det är som Wordfeud, fast med korsord. Var sanslöst dålig i början, men nu börjar jag bli bra faktiskt. Har fått F att börja spela också.

 

Mitt senaste inkommande messenger-meddelande:

Sofie skrev att hon tog en smygbild på mig i fredags och skickade denna. Där sitter jag redo att fota medan Sofie hämtade kaffe ?

 

Min senaste använda emoji: Fyrklöver eftersom jag skulle skriva lycka till i en tävling vi har på jobbet ?

 

Senaste taggningen:

En följare på insta taggade mig i denna bild och skrev att jag inte skulle ge upp mina palettisar. WOW. Kanske finaste palettbladen jag sett. Ska inte ge mig förrän jag fått till det där.

 

Senaste restaurangen jag åt på: Jag och F var på mongolisk buffé i helgen. Vi åt tills vi knappt klarade av att gå hem. Favoriten var att välja ut tillbehör själv som kocken sedan steker. Mmmm.

 

Mitt senaste inkomna sms: “Jag stavade inte det så!!!”. Från F som var mycket upprörd över att han stavat fel till ett ord i Cross Boss som gjorde att jag kunde ta det. Han blir väldigt engagerad när det kommer till spel btw. Han berättade att han hade blivit så frustrerad att han skrikit till och halvt skrämt ihjäl en stackars fönsterputsare. Haha.

 

87 gillar

Comments (17)

 • Lisa

  |

  *laddar ned Cross Boss*

  Reply

  • Sara

   |

   +1!

   Älskar när du skriver vilka spel du spelar! Laddar ner och fastnar varje gång! ?

   Reply

   • Egoina

    |

    ???

    Reply

 • Robert

  |

  Min senaste fundering var att fundera ut en kommentar till det här inlägget. Gick sådär. 😉

  Reply

 • Anna

  |

  NEEEJ, inte du också 🙁
  “Men till slut löste dem det ändå”

  Snyft!

  Reply

  • Egoina

   |

 • E

  |

  500 flikar?! Min telefon skulle ha varit så långsam att jag inte ens skulle ha kunnat göra någonting längre ?

  Reply

 • Michaela

  |

  Har en tyst minut för min hjärna som hela inlägget läste “cross bow” istället för crossboss. Tänkte att det var ett jättekonstigt namn på ett korsordsspel men de ville väl vara roliga… ?

  Reply

  • Egoina

   |

   ??

   Reply

  • Johanna

   |

   Exakt samma här! Och jag märkte inte ens att jag läst fel förrens jag läste din kommentar! ?

   Reply

 • Mikaela

  |

  Shit, känner plötsligt att jag MÅSTE hitta en palett. Kan liksom inte tänka på annat.

  Reply

  • Egoina

   |

 • Emma

  |

  Hur får man ens upp den ”listen” att man kan ta bort alla med ett tryck? Jag måste ta bort mina manuellt blir galen hittar inte de som du har! Har iPhone också ska tilläggas

  Reply

  • Anna

   |

   Undrar faktiskt det samma ?

   Reply

   • Egoina

    |

    Tryck så att du ser alla flikar och håll sedan inne ”klar” ?

    Reply

    • Emma

     |

     Tack! Känns som att en hel ny värld har öppnat sig ?

     Reply

Leave a comment

Arkiv