8 saker jag önskar mig i julklapp

Innehåller annonslänkar.

19 dagar kvar till julafton och det är på sin plats med en önskelista! Drömma får man! Här är lite sånt som gärna får ligga under granen på julafton. Ps. Har varit mycket snäll.

 

Bränn alla mina brev av Alex Schulman.

Jag har älskat varenda bok Alex Schulman skrivit och skulle gärna vilja läsa hans senaste.

 

Velourbyxa

Fina pyjamasar är min standard önskepresent varje år. Men en kan ej hava för många mjuka plagg som man brukar säga. Drömmer om pyjamasar som är så fina att man inte behöver byta om trots gäster.

 

Burn cancer

Älskar doftljus och det är något som alltid är ett safekort att ge mig i present. I år tycker jag att vi alla köper Burn Cancer från Victorian candles. Det är fint, doftar gott och 10% av priset går till Ung Cancer <3 Bränn upp skiten bara.

 

Pralinkurs

Min chef var på en kurs där hon lärde sig att göra praliner nyligen. Så kul grej ju! Hon kom till jobbet dagen efter med pralinerna på bilden ovan som både såg fina ut och smakade fantastiskt (på nivå med Chocolatte). Blev SÅ imponerad. Tänk så kul grej att lära sig!

 

Tallrikar och muggar

Är ännu inte redo att dedikera mig helt och hållet åt en enda porslinsserie då jag inte hittat the one. Men gillar mina två nya tallrikar från Åhléns. Skulle gärna utöka med två assietter och två koppar också i samma serie.

 

 

Olaplex Hair Perfector

Vad gäller inpackning och återfuktning till håret är detta det bästa jag provat. Håret blir så mjukt och glansigt. Synd det är så dyrt och kommer i så liten flaska bara. Men vem vet! Tomten är kanske generös i år.

 

Titanic utställning

Jag såg om filmen Titanic nyligen och ända sedan dess har jag varit besatt av Titanic. Det finns en utställning i Göteborg som varar fram till mars. Hade SÅ gärna velat gå på den.

 

Rengöringsspray

För ett tag sedan var det någon som påpekade att jag inte kan ha fult Ajax-rengöringsmedel i mitt fina kök och sedan dess har jag inte kunnat tänka på något annat 😅 Detta från Lagerhaus hade exempelvis hellre fått stå framme på köksbänken.

 

65 gillar

Comments (26)

 • Lisa

  |

  Jag som bor i Göteborg hade planer på att se utställningen men jag hörde att det knappt är något från äkta Titanic utan det är kopior istället. Det vill jag inte betala pengar för!

  Reply

  • Ida

   |

   Jag var där när den var i Skellefteå och det var mycket från titanic, tex en stor kolbit, en bit av grand stair case, kläder efter förlistade passangerare, en vigselring från en svensk kvinna som försvann ner i vattnet… Det var mest porslinet och möblerna som var från systerfartyget. Om man är intresserad av Titanic är det absolut värt att gå på.

   Reply

  • Martina

   |

   Det är inte så mycket prylar i fokus över huvud taget, utan mer foton och berättelser. T ex foto av en person och så får man veta en del av dens historia. Så nej det är ju inte ett museum med titanic-saker om det är det man absolut vill se. Men det är en fin upplevelse.
   Ett tips är att ta med egna hörlurar. Man går och lyssnar med hörlurar hela tiden och de man fick låna tryckte så på mina öron så jag bara önskade att det skulle ta slut till slut.

   Reply

 • Kristina

  |

  Titanicutställningen var jättefin. Se den!

  Reply

 • anonym

  |

  Vilket bra tips kommer absolut och åka och se Titanic utställningen samt se annat också där.

  Reply

 • Heidi

  |

  Inte nog med att Ajax-flaskorna är fula så innehåller de också en hel del dåliga kemikalier. Önska dig en fin sprejflaska som du fyller med såpa utspätt i vatten. Så mycket snällare mot miljön! 💚

  Reply

 • Matilda

  |

  Nu vet jag inte om det är samma utställning som var för några år sen i Norrköping, men den var jättebra!! Den var på världsturné, haha jag vet, en utställning, men var riktigt bra. Ficl en gudie i bandspelare så man fick förklarat om allt som visades.

  Och alla köper burn cancer!! Älskar doften av det guldiga, har eldat upp flera stycken och har tre till på lager. Och har även en av varje av de svarta. Enda gången jag inte snålar på att tända doftljus. Tänder för morfar som gick bort 1,5 år sen och för nära som kämpar med cancern. Och deras citat “Every time you strike a match to light this candle, you’re striking a blow against cancer. Light your room, scent your home – and Burn cancer once and for all.” – får mig att gråta.

  Reply

  • Egoina

   |

   ❤️❤️❤️

   Reply

 • Ribecca

  |

  Jag har varit på den utställningen två gånger, och det är verkligen värt! Åk och se 👌

  Reply

 • Madde

  |

  Jag såg Titanicutstöllningen när den var i Malmö och vi var så besvikna. Bara massa kopior, rätt segt och lite tråkigt. Där var någon liten grej som var intressant men inte värt pengarna eller tiden tyvärr :/

  Reply

 • Robert

  |

  Pralinkurs kanske vore nåt? “Finns inget bättre”. Kör på med morgonrock men man borde variera med pyjamas, haha. Fast sova med pyjamas är tydligen inte bra läste jag. Bättre naken – om det inte brinner förstås. 😉

  Reply

 • Malin

  |

  Jag har nördat in mig på Titanic sedan jag var tio år (är 24 idag) och älskar filmen lika mycket fortfarande och hela historien kring fartyget är mycket intressant!
  Jag var på utställningen förra året och tyckte det var jätteintressant! Det var även kul stt de byggt upp hyttar så man kunde se hur de bodde

  Reply

 • Sabina

  |

  VA KAN MAN INTE HA PYJAMAS NÄR FOLK HÄLSAR PÅ! Mvh// en som har vilken ful pyjamas som helst när jag har besök hemma :’D Så bekvämt ju!
  Tänker att de får gå hem om det stör dem, haha!

  Reply

  • Egoina

   |

   😂

   Reply

 • Lovisa

  |

  ”En kan ej hava för många mjuka plagg” det tar jag som ett av dina tio budord, som jag redan lever efter. Kan inte du snälla skriva ett inlägg med dina tio bud om du har? Hade lätt levt efter dina du är redan min guru på många plan / Hon som du har exakt allt gemensamt med (lista kommer men kommer inte ihåg, du hatar också fil va?) ❤️

  Reply

 • Tove

  |

  Regina!! Nyss när jag stod och platta håret fick jag en fantastisk Flashback till din video där du ska hämta hårspray men trillar på vägen tillbaka. Försökte leta på youtube men hitta inte den?? Kan du inte snälla lägga upp eller länka, kollade nog den 20 gånger om Hahaha <3

  Reply

 • Kicki

  |

  Sprayen från lagerhaus är helt grym också! Snygg och grym på att ta bort fläckar är en bra kombo! Och doftar fräscht 😍

  Reply

 • Loa

  |

  Jag är inte särskilt fascinerad av Titanic och tyckte inte om filmen (förlåt, men tråkig och tyckte inte de hade kemi), men var väldigt förtjust i utställningen när den var i Malmö förra året. 🙂 Blev ganska berörd på slutet till och med.

  Reply

 • Bella

  |

  Olaplex balsam är också bra men inte schampot! Hej svintohår av schampot

  Reply

 • Nathalie

  |

  Vill inte vara sån nu men Burn Cancer doftljuset är lite motsägelsefullt då doftljus sägs avge cancerogena ämnen. (Mycket som är det, jag vet, men att döpa det just Burn Cancer och sälja det i det syftet blir bara lite ironiskt hehe) Kram

  Reply

  • Josefin

   |

   Precis, dessa ljus har fått kritik för just det eftersom de ämnen som finns i doftljus (och såklart annat som doftar, som sköljmedel, parfymer, doftpinnar osv) ofta är cancerframkallande, hormonstörande osv. 🙁

   Reply

 • Matilda Sandberg

  |

  Var på Titanic utställningen i Malmö förra året. Det var helt fantastiskt. Kan varmt rekommendera den! Slutet var såå berörande.

  Reply

 • Ella

  |

  Har också varit på utställningen och tyckte den var bra! Det var väldigt lite som var från faktiska Titanic, mest kopior och saker från systerskeppet men det var väldigt lärorikt och bra upplagt. Fanns en isvägg där också som man skulle ta på för att leva sig in i hur kallt det var i vattnet och spoiler alert: det var kallt.

  I shit you not SJUKASTE GREJEN! Precis när jag skrev klart ordet ”kallt” ovan så kom det på en REKLAM FÖR UTSTÄLLNINGEN PÅ TV?! Jag bor i Tjeckien!?!?! Hahaha vafaaaan?! Vad är oddsen för det?

  Reply

  • Egoina

   |

   Så sjukt! 😳😂

   Reply

 • Lina

  |

  Måste bara tipsa om majalyktor från majas cottage, säljs lite överallt. suuuuperfina lyktor, muggar, fat, vaser osv. och 10-50% går till barncancerfonden <3

  Reply

Leave a comment

Rekommenderade inlägg

Arkiv