Follow my blog with Bloglovin

No more fucks to give

 

Showen igår. Wow!

Jag hade hört på förhand att det är många som blir rörda, att man växlar mellan att gråta och skratta. Så kände inte jag. Jag grät faktiskt inte alls och då är jag en person som har nära till tårar. Jag blev mer rörd på ett power-sätt. Blev upplyft liksom. Jag kände mig dock nära till gråt när jag kom in på arenan och såg allt folk. Tyckte det var så fint att alla var där för henne. Att så många människor med (antagligen) vettiga åsikter var samlade på samma plats. Blev så överväldigad över det.

Skrattade gjorde jag däremot. Mia bjuder på sig själv och är duktig på att blanda humor, med allvar. Det var show, musik och anekdoter. Två och en halv timme gick fort.

Jag kände igen mig i mycket av vad hon pratade om, exempelvis det här med att spela en roll och agera så som förväntas av en. Istället för att lyssna till vad man verkligen vill. Vem man verkligen är.

Mer än så ska jag inte skriva så att jag inte avslöjar något för er som ska se föreställningen. Men jag kände verkligen när jag gick därifrån att nä inte jag heller. Jag har inte heller ett jävla fuck kvar att ge. Det räcker nu.

 

206 gillar

Comments (16)

 • Nathalie

  |

  Åh jag skulle så gärna vilja se den!! Mia är så jäkla grym på alla sätt!

  Reply

 • Robert

  |

  Haha, jag är för dåligt insatt för att ha några kommentarer alls men det var säkert kul. 😉

  Reply

  • Therése

   |

   Bli insatt då. Läs på. Utbilda dig själv. Så att du nästa gång kan komma med en mer relevant kommentar på ett så tungt inlägg.

   Reply

   • I

    |

    Men lägg av. Man måste inte ha koll på Mias shower. Man är inte obildad för det.

    Reply

    • Therése

     |

     Lägg av själv. Tror nog också att du förstår att jag inte menar just hennes show utan ämnet hon tar upp.

     Reply

     • I

      |

      Jo men varför hoppa på Robert och anta att han inte har koll på det ämnet eller bryr sig? Bara för att han inte råkar ha koll på just denna showen.

 • Louise

  |

  Ska se henne imorgon, så jäkla peppad!

  Reply

 • Maria

  |

  Jag grät för att jag blev så jävla ”håll käften-golvad”. Var alldeles upprymd av tusen känslor i flera dagar efteråt. ??

  Reply

  • Anna

   |

   Du satte verkligen ord på hur jag också kände! Såg henne i Göteborg förra helgen och AMEN säger jag bara ?? Mia for president! ?

   Reply

 • Bella

  |

  Åh nu måste jag kolla om hon kommer till min stad! Fast det kanske är försent att få tag i biljetter..

  Reply

 • Wysteriia

  |

  Hade hoppats på att kunna se denna under hennes turné nästa år 😀

  Reply

 • L

  |

  Av nån anledning laddades sidan väldigt långsamt, så först fick jag bara upp en helt vit sida där det stod “No more fucks to give”. Trodde du slutat blogga och fick en halv hjärtattack.

  Reply

  • Egoina

   |

   ???

   Reply

 • Sofia

  |

  Du uttrycker allt jag kände under showen! Så bra!!

  Reply

Leave a comment

Arkiv