Stressmage

 

Igår fick jag stressmage för första gången på länge. Fick så ont i magen och mådde illa hela dagen. Tror det är en kombination av att det är stressigt på jobbet och att tågtrafiken kaosat. Igår morse blev jag strandsatt i Lund i över en timme och kunde inte ens få tag i en taxi eftersom det var så många som ville åka. Inte det man behöver när man har mycket att göra på jobbet. Men jag försöker komma ihåg att jag inte kan göra mer än vad jag gör. Det finns ingen anledning till att stressa upp sig över sånt man inte kan påverka.

En annan grej som stressat mig är ett läkarbesök jag var på idag. Jag var hos gynekologen eftersom jag haft konstiga blödningar och ville bara kolla så att allt var okej. Man blir ju ganska nojig när man haft cellförändringar och utomkvedshavandeskap. Jag förväntar mig det värsta och kollar hellre upp saker en gång för mycket. Men allt såg bra ut sa hon. Så skönt.

Just nu tvättar jag och ska snart iväg och handla mat tänkte jag. Är dödligt sugen på råraka. Tror att det får bli kvällens middag!

 

73 gillar

Comments (5)

 • Kari

  |

  Köp en Kombucha och ha till hands när stressmagen gör sig gällande? Inte alls omöjligt att det hjälper. Ska så klart vara ekologisk och naturell.😍

  Reply

 • Robert

  |

  Hoppas du får stressa ner lite och grejer och skönt att det gick bra hos gynekologen. 🙂

  Reply

 • Amanda

  |

  Usch jag känner igen mig så mycket i din stressmage. Jag fastnade också påväg till Malmö, utanför Lund stannade mitt tåg så fint.. Kom fram 11 istället för 07:58. Katastrof. Men det är som du säger att man måste sluta stressa upp sig över saker man ej kan påverka, vi får öva. Kram

  Reply

  • Egoina

   |

   Åh nej så segt! Jag var framme 09.40 (åkte taxi) 😫

   Reply

 • Nora

  |

  Skånetrafiken har verkligen levererat denna vecka, strul både morgon och kväll varenda dag! Ganska sjukt hur de ens lyckas. Ska köpa bil, orkar inte med sånt här längre 😂

  Reply

Leave a comment

Arkiv