Lyster utan att vara blank

I samarbete med Kronans Apotek

 

ACO har en ny hudvårdsserie! Pure Glow heter den och är till oss med kombinationshy som vill ha lyster, utan att bli blanka i T-zonen.

Den här serien är som gjord för mig. Jag är ju en torris som ni vet och behöver mycket fukt, men samtidigt så blir jag alltid blank i pannan under dagen. Brukar fixa detta genom touch up med puder. Men vet ni! Med denna serie håller huden sig nästan helt matt hela dagen. Behöver inte alls göra touch up lika ofta (eller pressa papper i pannan i panik på toaletten, snälla säg att det inte bara är jag heeeh). Men lyster vill man ju ändå ha och den balansen tycker jag att denna serie verkligen har lyckats med.

 

Serien består av rengöring, dagkräm och nattkräm.

 

Dags att tvätta fejset då. Rengöringen har exfolierande enzym, vilket ju låter superfancy. Den rengör och tar bort smink utan att torka ut. Dessutom innehåller den salicylsyra (bha) som är döden för orenheter. Massera in rengöringen i en minut minst så att den får jobba lite.

 

Dags för återfuktning! Dagkrämen har en mattande effekt och gör huden mindre oljig och nattkrämen vårdar och balanserar huden. För bäst effekt ska de tre produkterna användas tillsammans.

 

Tadaaa så ren och fräsch!

Jag är så nöjd med denna serie! Den gör allt som jag kräver av rengöring, dagkräm och nattkräm och lite till. Dessutom är serien prisvärd och snäll mot huden. Just ni har ni 30% rabatt på hela serien hos Kronans Apotek med rabattkoden EGOINA30. Rabatten gäller fram till den 14 november, så passa på! Här kan du läsa mer om Aco Pure Glow eller beställa.

 

Hudvårdsrutinen är klar! 🌸

 

55 gillar

Comments (27)

 • Tvivel

  |

  Jag ser ingen lyster på bilderna.
  Du har ju varit väldigt öppen med att du kör lite mer “exklusiv” hudvård, som typ Thomas Roth, samt att du börjat med The ordianary hyfsat nyss. Känns inte riktigt som att du hunnit testa Acos nya produkter tillräckligt för att kunna tipsa eller rekommendera, men samtidigt fattar jag ju att du måste betala räkningarna. Kändes kanske inte så genuint bara.

  Reply

  • Egoina

   |

   Jag har använt ACO i flera år av och till och älskar det märket. Använder alltid deras dagkräm exempelvis. Tror till och med jag skrivit om det flera gånger. Vad gäller t.ex. serum och ansiktsmasker använder jag och provar många exklusiva produkter, det stämmer. The Ordinary (som är serum) är dock inget dyrt märke.

   Jag har använt denna serie i några veckor nu och är supernöjd. Tycker att detta samarbete var väldigt kul och passade mig 😊 Nej, du har rätt i att dessa bilder inte gjorde någon rättvisa vad gäller lyster. Kram!

   Reply

 • Josefine

  |

  Brukar aldrig beställa pga sådana här inlägg men jag behöver faktiskt en hudvårdsserie och rabatten gjorde att det kostade 285 kr istället 407 kr för alla tre så kunde jag inte låta bli. Hoppas du får några kronor för det! ¯\_(ツ)_/¯

  Reply

  • Egoina

   |

   Hoppas du blir nöjd 😍

   Reply

   • Josefine

    |

    Måste bara inflika: snabbast jäkla leveransen någonsin! Beställde precis innan jag skickade kommentaren ovan och idag när jag kom hem från uni vid 17 så låg paketet i lådan

    Reply

    • Egoina

     |

     Woow! Imponerande 😀

     Reply

  • Catharina

   |

   Passade också på att testa nu, så kul med dessa samarbeten!! 😍

   Reply

 • Camilla

  |

  Vad hände med The Ordinary? Minns att du beställde för länge sedan och gav en recension på de produkterna 😊 Men du pratar även om andra produkter…var inte T.O nog bra eller är du bara nyfiken på andra märken också? 😄

  Reply

  • Egoina

   |

   Provar fortfarande! Köpte ju en hel del, haha. Jo, jag är nöjd (dock inte med alla). Men tycker det är kul att prova annat också. Sen är det ju bara just serum jag använder från The Ordinary. Så behöver andra produkter också 😘

   Reply

 • Anna

  |

  Använder du dessa ihop med produkterna från The Ordinary? 😃 Hur funkar det?

  Reply

  • Egoina

   |

   På sistone har jag använt hyaluronsyran och/eller buffé som serum vid behov och ”blodmasken” en gång o veckan 😘

   Reply

   • Victoria

    |

    Hyaluronsyran var döden för min hy! Jag blev SÅ torr, sjukt knäppt. Det kändes även som att den “blockerade” andra produkter när jag försökte åtgärda den strama känslan med t.ex. en sleeping mask från Origins. Fick t.o.m. torra linjer kring ögonen. (!!!!) Gick tillbaka till kronans apotek fuktserum, min hy var så hungrig på den att det riktigt sved till. 😂

    Reply

    • Egoina

     |

     Men så konstigt!! Har hört bra om Kronans serum 🙂 Hur är den i konsistensen? Är den oljig?

     Reply

    • L

     |

     Hyaluronsyra drar fukt från närmaste område, så om du har på det och inget annat kommer den ta fukt från ansiktet. Den behöver kombineras med fukt, och sen ett ocklusivt lager, t.ex en olja eller nattkräm.

     Reply

 • Bella

  |

  Sjukt bra rabatt, blir sugen på att prova men är bara torr så passar inte min hy men kanske julklapp till syrran hmmm😀

  Reply

 • Robert

  |

  Tror jag behöver fylla på förrådet! Kastar iväg en beställning direkt. 😉

  Reply

 • Emma

  |

  Tycker tvärt om “tvivel” att detta samarbete kändes genuint just för att man vet att du är intresserad av hudvård och testar många olika produkter 🙂 ! Bara för att man är nöjd med ett märke betyder det ju inte att man aldrig prövar nåt nytt eller använder nåt annat.

  Reply

  • Egoina

   |

   Tack! Kul att höra 😘

   Reply

  • Emma

   |

   Håller med! 😊

   Reply

 • Sofie

  |

  Grymt bra produkter! Kört i någon vecka och redan så nöjd.
  Får passa på att beställa mer nu när man får rabatt 😂

  Reply

 • Katja

  |

  Kul samarbete! Kan koden användas i butik också eller är det bara via deras hemsida?

  Reply

  • Egoina

   |

   Ska fråga! Men tror bara via hemsidan 🙂

   Reply

 • F

  |

  Kan inget om hudvård, men bör man applicera ansiktsvatten mellan rengöring och dag/nattkräm Eller är det bara något jag fått för mig? Isåfall kan någon rekommendera en bra att komplettera dessa produkter med? 🙂

  Reply

  • Egoina

   |

   Ja exakt! 😊 Jag gillar den rosa från ACO. Annars är tips tonern från Paulas Choice 🤗

   Reply

   • F

    |

    Ååh tack, vad glad jag blev att du svarade 🤗 ska prova alltihop 😘

    Reply

 • Olivia

  |

  Visst har väl du provat både pumpamasken från Thomas Roth och blodmasken från The Ordinary? Vilken gillar du bäst av dom två isåfall?

  Älskar alla dina inlägg som har med hudvård att göra! 🙂

  Reply

 • A

  |

  Jag köpte ansiktskrämen och jag tycker den håller vad den lovar. Har väldigt fet hy i T-zonen men jag upplevde att jag inge blev lika glansig under dagen.
  Det enda som drar ner betyget är att den är parfymerad. Hade de gjort en oparfymerad hade den fått 10/10 av mig. Hoppas de gör oparfymerade också för oss som är känsliga mot parfym 🙂

  Reply

Leave a comment

Rekommenderade inlägg

Arkiv