Follow my blog with Bloglovin

Baristans drömkund

Jag: Vad vill du ha? Jag kan beställa till oss.

Sofie: En vaniljlatte.

Sofie: Fast med sockerfri vaniljsyrup.

Sofie: Och med havremjölk istället för vanlig och…

Jag: Eeeeller så beställer vi var för sig.

?

105 gillar

Kommentarer (9)

 • Rebecca Andersson

  |

  Hej! Känner att jag är tjejen med ständigt pågående problem, men du har så vettiga tankar kring mycket så jag väljer att lämna en kommentar här.

  I början av sommaren dumpade min kille mig, och det har tagit hårt på mig. Det var mitt första riktiga förhållande, och nog för att vi bråkade en del tyckte jag om honom. Nu när det väl blivit som det blivit känner jag ingen mening med något, det känns som att jag levde för mycket för honom (heter det så?) och ingenting spelar roll längre. Jag går upp, jobbar, äter något, sover. Känner ingen mening med att få i ordning i lägenheten (flyttade i år) för vem ska se det förutom jag? Älskar att shoppa egentligen, men varför köpa nya kläder eller underkläder, det är ju bara jag som kommer att se dem? Varför äta bra/tillräckligt, jag är ju ändå ensam? Jag fattar att jag inte kan hålla på såhär och undrar om du har några tips. Vill så gärna vara glad igen, men sist jag var glad var det när jag var tillsammans med honom. ?

  Kram,
  Rebecca

  Svara

  • Maja

   |

   Hej Rebecca! Det låter jobbigt det där och som om du är på väg in i en depression. Funderar på om du har några hobbies eller intressen? Det skulle kunna liva upp vardagen och kanske träffar du nya personer också? T.ex. yoga eller annan träning? Bokcirkel? Sådant kan ge lite mer mening i livet och man känner att vardagen blir mer betydelsefull. 🙂 Om du verkligen känner det är tungt så kolla om du kan få prata med en kurator via din vårdcentral.

   Svara

   • Anna

    |

    Håller med Maja. Det här låter som något mer än ett uppbrott. Jag tror absolut att du skulle behöva prata med en kurator och det är något som jag verkligen kan rekommendera att göra om du mår så där! Gör något åt situationen innan det blir ännu värre. Kram på dig!

    Svara

 • Rebecca Andersson

  |

  Vill också tillägga att jag har två nära vänner varav den ena är mestadels upptagen med sitt förhållande och den andra, får jag uppfattningen av, tycker att jag är löjlig då hon ändå inte tyckte att vi passade ihop. Hon umgås dessutom med honom som inget, och hon vet om att jag tycker att det är jättejobbigt. Samtidigt kan jag inte göra något, jag kan inte förbjuda henne att träffa någon. Vi alla var vänner innan han och jag insåg att vi tyckte om varandra.

  Kram,
  Rebecca

  Svara

 • Amanda

  |

  Detta har inte med inlägget att göra även om det är liiite på temat. Skulle hämta paket i en liten mataffär igår och fick syn på pepparkaks-Sandwichen bland glassarna intill kassan. Tänkte på dig och var bara tvungen att testa för första gången… SATAN I GATAN VAD GOD?! Tack för ett grymt tips, är nu helt hooked ???

  Svara

  • Egoina

   |

   ???

   Svara

 • Robert

  |

  Ganska vettig idé du fick där på slutet. Bra tänkt. 😉

  Svara

 • Sara

  |

  Hahah det där är så jag? kan aldrig ta en beställning som den är, vill alltid ändra på något? ifall det inte är något superbra veganfik förstås??

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv