Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Hur man får en sjuksköterska att skratta

Mamma: De där tabletterna jag skulle ta.

Mamma: Jag glömde att jag skulle lösa upp dem i vatten först.

Mamma: Men direkt när jag tagit dem kom jag på det och drack jättemycket vatten!

Jag: Ja!

Jag: Och sen hoppade hon upp och ner så att det blandades runt i magen.

 

173 gillar

Kommentarer (11)

 • Sara

  |

  Smart??

  Svara

 • Robert

  |

  Hahaha, som Mr.Bean när han inte hade tid att göra kaffe utan blandade allt i munnen eller vad det var. 😉

  Svara

 • Rebecca

  |

  På tal om alla dina doftljus i föregående inlägg. Jag har några gånger funderat på alla de olika headers du använt dig av genom åren. Ett sådant inlägg hade varit så kul om du ville lägga upp! Krya på din mamma förresten och ta hand om varandra <3

  Svara

 • Lisa

  |

  Haha, var det Betapred så var det ju en strålande idé för att slippa den snuskdrickan! ???

  Svara

 • Pia

  |

  Betapred är ju ingen höjdare utblandat så det här kanske var en nivå bättre ändå? Är på något vis trevligt att få följa din mamma lite såhär, trots omständigheterna. Har just avslutat min femte omgång cellgifter och nära alla jag träffar vid behandling får de där röda påsarna in i armen. Ser så läskigt ut! Nu är inte mitt bättre, då jag har port-a-cath med slang rakt ned i hjärtat, men vätskan är genomskinlig – får se det positiva i eländet!

  Svara

  • Egoina

   |

   Då får ju inte du rosévin?? ? Skämt åsido. Hoppas allt går bra för dig ❤️❤️

   Svara

   • Kari

    |

    Nästa gång får nog inte jag heller rosevin. ? Picclinen jag har går in i ett kärl till hjärtat, blir det inte samma sak? Hmmm , undrar varför det är olika. Men det kanske beror på typ av cellgifter man får.

    Lycka till! Hoppas du har det så bra du kan och att du återhämtar dig snabbt när behandlingarna är slut. ❤

    Svara

    • Josefine

     |

     Jag tror det framför allt beror på mängden, men troligen sort också. Jag hade CVK, likt en port-a-cath i och med att slangen går direkt ned i hjärtat, men man behöver inte sticka utan det är en slang som man öppnar och som hänger där nedanför nyckelbenet. Tror någon nämnde att jag inte kunde få cellgift i armen för att det var för stor mängd. Jag låg oftast inne i 3-7 dagar då jag fick cellgift. Var ca 6-12 timmar om dagen då.

     Svara

     • Kari

      |

      Med piccline är det också en slang som går till hjärtat, man behöver inte sticka. Det är helt klart skillnad mellan ditt och mitt – jag är ju där bara 1.5 timme eb gång var tredje vecka.

     • Pia

      |

      Tack för pepp! Jag gissar också att det handlar om mängden. De jag träffat som får det via piccline sitter inte på avdelningen så länge, medan jag fått 2 olika påsar under ca 5 timmar för att sedan skickas hem med den tredje påsen (46 timmar). Men på mig sticker de alltså då, fast det är ju inte så mycket i mig-mig innan de når min port-a-cath-mig 🙂

 • Bella

  |

  Hahaha åh! Så söta mitt i kampen?

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv