Follow my blog with Bloglovin

Alla mina doftljus

Fick en fråga om jag kan visa min samling doftljus. Bra idé! Då har vi något fint att titta på under tiden jag och mamma dödar cancerceller ?

 

Här är de allihop. Förutom några från Ikea. Men de var tydligen inte fina nog för att få vara med. Måste ju tänka på min image som influencer och så. Heh.

Jag gillar mest doften av rent eller vaniljigt. Men här ovan är lite allt möjligt.

 

Älskar Voluspa! Särskilt Crisp Champagne. Den har jag även i rumsdoft.

Varje år köper jag ett 3-pack med Voluspa på Bluebox (annonslänk). Vi får in dem i begränsat antal innan jul och eftersom det är en så bra deal slår jag till. De är bra att ha hemma även som gå-bort-present om man ska på en middag eller så. Men som ni ser köper jag mer än jag hinner använda. Det är till och med en ny etikett på dem nu. Haha.

 

Här är två ljus från Mio. Det till höger doftar melon, men köpte det mest för att det har zebra-mönster. Det rosa till vänster upptäckte jag saknade veke när jag kom hem btw. Så surt.

 

Fyra ljus från H&M Home. Älskar de tre svarta, tycker de är så fina.

 

Slutligen lite random ljus som jag fått eller köpt på olika ställen. Det med tofs på luktar godispersikor mmmm.

Det var det. Jag har att elda i vinter som ni ser ✨

 

77 gillar

Kommentarer (11)

 • Caroline

  |

  Gör så att Bluebox tar in ljus o pinnar från m&sense! Ingen i Sverige som säljer dem nu och det är så sorgligt! Underbara dofter till lagom pris. Har ett halvt ljus kvar i favvodoften och vill spara det men samtidigt elda det.

  Svara

 • Maria

  |

  Men hallå du glömde ju det viktigaste! Vad doftar alla???

  Svara

  • Egoina

   |

   Gott ??

   Svara

 • Robert

  |

  Doftar säkert jättehärligt. 🙂

  Svara

 • Bella

  |

  Crisp Champagne är också min favorit! Lagom doft och väldigt behaglig neutral doft ??

  Svara

 • Matilda

  |

  Mina favoritljus är victorian ”burn cancer”. Det i guld luktar MAGISKT! Är inne på mitt fjärde och beställde hem tre nya som ligger i sin kartong och väntar. Köpte även hem de nya svarta, en i varje färg, luktar med magiskt. Budskapet som kommer med i varje förpackning gör mig tårögd. 10% går till cancerforskning och jag brukar inte vilja tända doftljus pga snål, men burn cancer brinner här varje kväll under hösten/vintern/våren. Det känns så fint att få bränna cancern metaforiskt. Och det luktar sååååå gott i hela lägenheten. Tips! Jäkligt snygga är dem med. Förra året hade cervera det guldiga och silvriga, men nu går det att beställa. Jag hsr köpt de tre svarta i mindre storlek i trepack på victorians hemsida, för att se vilken doft jag gillsde bäst (har en grapefruit vanilla, asså, gillar du vanilj så kommer du älska den!) Och jollyroom klickade jag hem tre i den guldiga ?

  Svara

 • Ebba

  |

  Älskar att trion från Voluspa är ett travel set. Så att man kan ta med sig det nödvändigaste när man ska ut och resa, haha!

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha ja har också tänkt på det ??

   Svara

 • Julia

  |

  Sweet pea ljuset kan du ju rädda ganska enkelt. Ställ det över ett varmvatten bad tills det smälter (alltså i skål över kokande vatten, inte badkaret ?) och sätt i egen veke gjord på typ grov varp tråd eller liknande. Eller fläta ihop en tunn en med naturligt brodyr garn.

  Svara

 • Johanna

  |

  Du måste ju besöka Yankee Home bredvid Mariakyrkan! Jag har blivit helt frälst av Yankee Candle på grund av dem. Supertrevlig personal har de också.

  Svara

 • Malin

  |

  Åh vad jag känner igen mig! Jag tänder faktiskt bara våra doftljus från Ikea just nu. ”Sparar” de andra tills när vi ska köpa lägenhet nästa år 😀 Jag vet att det är onödigt att spara men jag skulle så gärna vilja ta med såna saker som är bara mina nu när vi bott hos föräldrar så länge. Så det känns ändå som att det finns en vettig anledning. Sen gillar jag att tända 1-3 stycken i tagen och inte ha 20 st där halva är nedbrunna. Men jag är likadan med shampoon, tvål osv. Att ha massor av öppna förpackningar tycker jag är onödigt. Sen behöver man ju inte begränsa sig till en, utan ett par stycken tycker jag är lagom 🙂 Det bästa är ju att man kan göra precis som man själv vill!

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv