Follow my blog with Bloglovin

Prova nytt

Om förra veckan stavades flyt stavas denna oflyt. Jag ligger back med absolut allt, är så trött när jag kommer hem och borde jobba men orkar inte. Har inte ens något förberett att publicera. Sorry för det, lovar att skärpa mig snart.

Men ikväll ska jag i alla fall något kul! Ska iväg nu för att möta upp Linda och Jennifer. Vi ska prova en restaurang vi aldrig ätit på. Att prova nya restauranger har blivit min och Lindas nya grej. Kul att prova nya matställen och att umgås och äta samtidigt är ju aldrig fel. Idag blir det buffé! Har laddat hela dagen genom att äta snålt ?

 

84 gillar

Kommentarer (7)

 • Robert

  |

  Blir nog jättesmarrigt! 😉

  Svara

 • Elin

  |

  Åhh, vart är din skjorta ifrån? :O Sååå fiiin!

  Svara

 • Bella

  |

  Gott med buffé! Finns nästan alltid något som smakar oavsett matpreferenser??

  Skjortan (?) du har på dig är ju superfin! Var kan man hitta den? ?

  Svara

 • Lovisa

  |

  Buffé ? Here’s where I win all my money back!

  Svara

 • Kiara

  |

  Jag hatälskar buffé. Har typ ingen botten i min mage så äter ALLT. Får sedan ångest över att jag ätit så mkt. Och ont i magen haha… 😮

  Svara

 • Frida Andersson

  |

  Men nej!! När man äter snålt under dagen krymper man magsäcken o orkar mindre på kvällen .
  Det absolut bästa inför buffé är att käka massor innan för att töja ut magsäcken rejält. O så äter man inget timmarna innan buffén..
  Då du… då Får du mest valuta för pengarna! Haha

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha Linda informerade mig om det också ?

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv