Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Grumpy cat, sjalar & shopping

Vad jag gjort sen vi hördes sist:

 

Igår efter jobbet hämtade mamma mig vid tåget och sen åkte vi hem till henne.

 

Hon och hennes sambo passar en katt och hon varnade mig om att katten är superblyg när han träffar nya personer och antagligen bara kommer gömma sig för mig. Men hon hade ju glömt min lugna, snälla djur-aura. Alla djur älskar mig. Han kom till och med fram och hälsade. Visst liknar han Grumpy cat lite btw? <3 Fast inte lika grumpy.

 

Mamma bjöd på mat och sen visade hon mig sina sjalar och jag fick prova. Detta var min favorit. Så fin!!

 

Gillade denna också, men det var fel färg till mig. Fin till mamma dock.

 

Imorse var vi på event på H&M i Landskrona. De bjöd på frukost och så fick man handla för 20%. Är så bitter på att H&M home finns där nu. Så himla typiskt att jag flyttar till en annan stad och så öppnar H&M Home i min gamla stad?? Jaja.

 

Jag gick bärsärk! Köpte tre kuddfodral, en tröja, en blus, två par örhängen, nagellack osv osv. Kan visa er sen.

 

Sen gick vi och drack kaffe och beundrade våra fynd. De bjöd på EH-kaffe på eventet också, men vi ville såklart ha krämiga cappuccinos istället : )))

Nu är jag hemma, har hämtat paket och håller på och fixar med samarbeten och sånt. Sen ska jag provlaga en grej, äntligen sätta upp en lampa jag köpt ovanför matbordet (skjuter upp det hela tiden), skicka in en text och tvätta kläder. Fullt upp.

 

83 gillar

Kommentarer (19)

 • Sophie

  |

  Haha, är det bara jag eller ser inte den där katten ut att vara typ ”inklippt”? ?

  Svara

 • Lina

  |

  Men åh vilka fina sjalar! Din mamma kommer vara jättevacker i dem ?

  Svara

  • Egoina

   |

   Ja 😀

   Svara

 • A

  |

  Hej,
  Har jordens tråkigare fråga, men känns som du har så bra koll. Blir bara snurrig när jag kollar på nätet vad som gäller om man producerar text i marknadsföringssyfte…
  När du till exempel gör blogginlägg mot betalning, betalar du sociala avgifter + skatt, eller betalar du bara skatt?
  Du är ju liksom content creator kan man väl säga?
  Tack på förhand!

  Svara

  • Egoina

   |

   Ja, eftersom jag har ett eget företag betalar jag såklart alla sådana avgifter 🙂 Typ hälften av vad jag får in går till skatt och avgifter.

   Svara

   • A

    |

    Oj det är såå galet mkt beskattning! Tack för ditt svar. Då vet jag hur jag ska tänka när jag tar jobb som content creator i framtiden! Det måste ju faktiskt löna sig att arbeta!

    Svara

    • Egoina

     |

     Yes! Viktigt att tänka på 🙂

     Svara

 • Robert

  |

  Du kanske inte behöver gå till frissan framöver? Bara att köra med en sån där sjal istället. 😉

  Svara

 • Emelie

  |

  Sjalarna ser jättefina ut, vet du var de kommer ifrån? Min mamma är i en liknande situation som din, och kommer behöva nått liknande vilken dag som helst. Hon har redan skaffat en del förstås, men kan va kul med alternativ ? Tänker på dig och din mamma, hoppas allt går bra ❤

  Svara

  • Egoina

   |

   Hon köpte dem i en affär vid sjukhuset. Men hon har en katalog, kan fråga vad den heter 🙂 Tråkigt att höra btw. Hoppas det blir bra fort <3

   Svara

   • Kari

    |

    Finns en affär vid onkologen, Lunds universitetssjukhus. Tycker det borde finnas vid andra stora sjukhus också, men har ingen aning. Webbadressen på katalogen jag har fått är: http://www.toupemabelgal.se. Har inte kollat den sidan själv.

    Ett tips ifall ni inte har tänkt på det… enfärgade sjalar är lättare att matcha med kläder med mönster. Det tänkte inte jag på så jag får nog shoppa lite till.?

    Svara

    • Egoina

     |

     ??

     Svara

 • Emma

  |

  Bärsärk inte barsärk 😉

  Svara

  • Egoina

   |

   Tack 😉

   Svara

 • P

  |

  Fick en sån klump i magen när jag såg bilderna på dig i sjalarna, då min mamma för ca ett år sen var i liknande situation som din mamma (dock annan sorts cancer). Det gick inge bra för henne, om jag säger så.. jag hoppas och tror verkligen att det går bättre för din mamma. Mig magkänsla säger så.. Ta hand om varandra, jag tänker mycket på dig och din mamma <3

  Svara

  • Egoina

   |

   Åh jag beklagar verkligen 🙁 <3

   Svara

  • Sara

   |

   Samma här fast 5 år sedan 🙁

   Svara

 • Anna

  |

  Kan verkligen tänka mig att din mamma passar bra i den där sjalen. Tänker mycket på henne, och er!

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv