Follow my blog with Bloglovin

Vecka 39

Jag blev löjligt glad igår när jag kollade vädret för idag och insåg att jag kunde ha på mig en stickad tröja. Äntligen! Tjocktröjor-och-fina-kappor-tiden är här. Är inte lika nöjd med det efter att ha huttrat vid mitt skrivbord hela dagen dock. Mm den tiden är också här.

Jag hade sån ångest igår. Det känns som att det varit så mycket fest de senaste månaderna och jag kände på riktigt att jag fått nog. Inte sådär ”aldrig igen”, utan mer att det bara känns så himla onödigt. Nu när jag jobbar mer och alltså har en dag mindre hemifrån behöver jag verkligen helgen till att fixa saker på och det är så dumt att bli för trött för att orka. Men folk kan ju inte sluta fylla år, vin kan inte sluta smaka gott och roliga saker kan inte sluta hända för att det vore bättre för mig. Så jag tänker att det kanske vore vettigt att införa en två-glas-regel? Två glas, men inte mer. Så får jag både dricka vin och må super dagen efter. Låter rimligt visst? Bra att jag får öva på min FOMO, och oförmåga att säga nej också.

Denna vecka ska jag jobba, hänga med mamma, jobba lite till och på lördag är det fest (haha). En vecka precis som alla andra alltså. Ser mycket fram emot den. Två postiva saker som dessutom händer är att Stina kommer tillbaka från sin föräldraledighet och att det är första fredagsfinalen av Idol. Ser aldrig så mycket fram emot fredagsmys som då.

Hoppas ni har överlevt måndagen såhär långt. Jag har trots trött, trots brandlarm på jobbet vilket gjorde att vi var tvungna att stå ute och huttra i en kvart, och trots tågförseningar. Nu ska jag laga lax ?

 

57 gillar

Kommentarer (7)

 • Robert

  |

  Nästan så det var mössa-väder tyckte jag förut. Såg några barn med mössa iaf. 😉

  Svara

 • Helluu!

  |

  Åh! Jag hade velat haft det du nu upplever som jobbigt, att tillbringa helger med vänner och ha roligt! Förstår i och för sig att det sociala delen är jobbig när det blir för mycket. Och lugna helger är viktigt. Men, du har vänner runt omkring dig! /Hon som fortfarande inte fått vänner i staden hon flyttade till för snart tre år sedan.

  Svara

  • Josefin

   |

   Känner igen det där 🙂 Jag laddade ner appen GoFriendly och hittade en ny kompis i våras som jag nu umgås massvis med. Är inte så lätt att hitta vänner som vuxen, ju. :/

   Svara

 • Emily

  |

  Öva istället på JOMO. Joy of missing out. Ha en fin vecka!

  Svara

 • Sara

  |

  Åh, vad gott med lax! Kan du inte lägga upp receptet sedan om det blev bra? 😀

  Svara

  • Egoina

   |

   Absolut! Tänkte fota alla middagar hela veckan och lägga upp 🙂

   Svara

 • T

  |

  Jag har precis fött barn och alltså druckit alkoholfritt i 9 mån, och upptäckt att det finns massa roliga och goda alkoholfria alternativ på systemet! Öl, cider, bubbel! Bara att välja och vraka. Finns en grymt god citronöl typ, shandy, i vanliga mataffärer – märke Klausthaler.

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv