Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Fredag till söndag

Det är en så dålig idé att gå ut alltså. Hela dagen efter blir ju förstörd. Men jag har lyckats göra det jag måste. Det tog bara fem gånger så lång tid. Har haft en mysig helg i alla fall! Här kommer den genom de bilder som hamnat i min kamerarulle:

 

I fredags såg jag ut såhär på jobbet. Här är jag vid mitt skrivbord. Hade ny skjorta och kände mig fin (det är samma som leoskjortan, fast randig).

 

När det var lunch blev det surprise-babyshower för en kollega. Vi hade dukat upp ett bord med pizza och ett med fika. Så först åt vi mat och efter maten förflyttade vi bara oss sidled till bordet bredvid för paj. Praktiskt. Haha.

 

Hur sjukt är inte detta btw? Jag och Ida gissade på samma namn utan att ens ha pratat om det. Vi är så synkade att det är läskigt :’)

 

På kvällen hade jag myskväll med F. Lagade bönpasta med svamp och zucchini. Provade chips, tittade på Idol och kramades.

 

I lördags fixade vi lite grejer på stan. Såg dessa fjäderbollar och tyckte att de var mysiga, men F tyckte att de var tacky. 46% på insta höll med honom : ((

 

Sen skulle vi till Kajsa och fira att hon fyllt 30.

 

Vi blev bjudna på mat, drack vin, gosade med bebisar och jag spelade Vem där med hennes dotter. Kommer ni ihåg att det bara var typ 5 kvinnor i det spelet när vi var små? Kan meddela att de har kvoterat och det nu är lika många av varje kön. Hehe.

 

Sen åkte jag vidare till födelsedagsfirande nummer två. Till Linda! Jag gav henne en hög med lama-paket. Hade bland annat köpt glowsticks som blev succé.

 

Vi gjorde en kul version av karaoke. Vi satte på en karaokelåt från Youtube på tvn. Sen fick personen som skulle sjunga gå ut i trädgården, ringa till en telefon där inne som vi satte på högtalare och sjunga genom att titta in genom fönstret och se texten på tvn. Personen hörde alltså inte musiken utan bara sin egen röst, men vi där inne hörde ju sången också. Kul twist! Men funkar ju bara om man har möjlighet att gå ut och ändå se in.

 

Sen blev det stökigt och 03.47 tog jag denna bild. Oh my.

 

Idag har jag fixat, städat och jobbat med lite för många tv-pauser. Mysigt att fixa inomhus när det regnar ute.

 

Sen kom F hem med hämtmat. Det blev en stark rätt från Big Buddha med biff, paprika och lök. Nu hänger vi i soffan och jag försöker tvinga mig själv att gå och duscha.

Det var min helg i korta drag. Hoppas er varit bra den med!

 

79 gillar

Kommentarer (10)

 • Mina

  |

  Vart är det svarta porslinet ifrån??? <333

  Svara

  • Egoina

   |

   Rusta ?

   Svara

 • Robert

  |

  Smarrigt! 😉

  Svara

 • Jennie

  |

  Jag håller på att planera en babyshower för en av mina bästa vänner. Jag har bara varit på en innan och skulle behöva lite tips! Du verkar vara insatt i detta (och kanske även dina läsare?). Alla tips mottages tacksamt!

  Svara

 • M

  |

  Hmm, när jag var liten och spelade Vem där fanns det lika många kvinnor och män… jag är 27.

  Svara

 • Sofia Pettersson

  |

  När jag var liten fanns det lika många av varje kön (jag är född 89) men i förrgår spelade jag en nyköpt version med min son och då fanns det bara fem kvinnor ?

  Svara

  • Egoina

   |

   Men så märkligt. Det kanske var en gammal version de hade då. Hmmm. Eller finns det olika tillverkare eller något kanske? Konstigt.

   Svara

 • Emmeline @ alwaysusebutter

  |

  Skönt att se att det inte bara är jag som fotar mig själv i hiss-spegeln när jag kommer hem och är lite slirig! Blir typ alltid impad att ”nä men ser ju rätt fräsch/nykter ut ändå” när jag ser mig själv i spegeln och måste dokumentera det – av någon anledning ser jag inte alls sådär fräsch/nykter ut när jag kollar bilden dagen efter… 😉

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv