Follow my blog with Bloglovin

Karamelliserad rödlök

Sorry alltså. Hann inte med att förbereda blogginlägg till idag. Har inte riktigt kommit in i rutinerna att jobba en dag extra ännu. På tal om det har det också gjort att jag varit förvirrad över dagarna i veckan. Igår kändes det som fredag och därför kändes det som måndag idag. Så snurrigt.

 

 

Här är det fredagsmys. Har läst om dessa chips överhimlaallt plus att jag dessutom hörde två grannar stå och prata om dem i hissen igår (älsk på det) så jag var tvungen att prova. De smakade lök och lite sött. Precis som man tänker sig karamelliserad rödlök. Goda absolut, men att de ersätter sour cream onion som standardval (nån på Facebook skrev det) håller jag inte med om. Tur ni har mig ändå. Kvinnan som guidar er genom snaskdjungeln.

 

142 gillar

Kommentarer (16)

 • Robert

  |

  Smarrigt, och naglar som matchar påsen. 😉

  Svara

 • Jessica

  |

  Åh fy, mår illa av att bara se påsen. Tusan va äckligt det låter ?

  Svara

 • Josefine

  |

  Ranch & sourcream har ersatt sourcream & onion för mig! Tycker vanliga s&o är så tråkig nu.

  Svara

  • Sandra

   |

   Ja!!! Åt dessa senast igår och konstaterade att jag inte är en chipsmänniska men ranch s&o alltså…. ??

   Svara

 • Mandy

  |

  Jag är så “tråkig” (?) så att jag gillar ENDAST lättsaltade potatischips!! Mår illa av alla typ av smaksättningar! 😛

  Svara

 • Sara

  |

  Ja, hur bra som helst! Man slipper köpa nya snacks- och godissorter själv och bli besviken, eftersom du redan har berättat att de inte lever upp till dina förväntningar 😀

  Svara

 • Sara

  |

  Ååååh jag älskar verkligen chips. Eller nej jag älskaDE chips sen vet jag inte vad som hände. Precis som att min kropp bara började hata dessa små underbara knapriga potatisflarn. Fattar inte, jag kan bli så sugen på det och köper hem men sen när man sitter där med påsen så smakar det bara… Blaj… Varför blir det så? Irriterande!

  /Hon som vill ha gott men inte verkar gilla det längre

  Svara

 • Camilla

  |

  Jag refererar alltid till dina recensioner när jag oxh sambon är på Ica. “egoina gillade inte de där”

  Svara

  • Egoina

   |

   ????

   Svara

 • Sara

  |

  Tips till er som gillar chips och chipsrecensioner!! CHIPZHANNA på instagram, mitt nya favvokonto

  Svara

 • Sara

  |

  TIPS om ni gillar chips och chipsrecensioner; Chipzhanna på instagram!!! Mitt nya favvokonto, guidar mig genom helgen

  Svara

 • Robert

  |

  Faktiskt insett att jag gillar vanliga vickningschips. Smakar liksom neutralt och gott på samma gång utan att man behöver störa sig på nån speciell smak. 😉 Klart bra chips om man inte är sugen på nån speciell smak. 😉

  Svara

  • Marielle

   |

   Trodde jättelänge att de hette Vikingchips… ?

   Svara

   • Egoina

    |

    Jag med ?

    Svara

    • A

     |

     Finns en historia från att min bror var liten och pappa skulle vara snäll och köpa ”vikingchips” till honom vilket han önskade sig, bara det att pappa inte hittade några men kom hem med dessa och det var såklart dessa! Min bror hade förklarat påsen som blå och det stod viking på. Min bror hade precis lärt sig läsa och var besatt, vilket han är än idag, av historia och då just vikingar. Slutet gott allting gott, min bror fick chipsen han önskade sig till fredagsmys ?

     Svara

Lämna en kommentar

Arkiv