Follow my blog with Bloglovin

Ensam

F är bortrest på jobbresa fram till fredag kväll och jag är så deppig över det. Vanligtvis har jag inga problem med att vara själv, brukar snarare uppskatta det och se fram emot det. Men just nu känner jag mig så ledsen och ensam. Föreslog till och med att jag kunde följa med till Slovakien och hänga där ensam om dagarna bara för att få sova med honom sen. Haha tragisk much. Men tydligen får man inte göra det på grund av någon företagspolicy. Miljön tackar och tar emot i alla fall. Ska inte ut och flyga bara för att jag är needy.

Nåja. Jag ska väl klara mig. Köpte med mig mat från Donken. Är aldrig så deppig som när jag köper mat där. Haha. Tittar på Idol nu och efter det är det Utfrågningen. Sen ska jag sova och hoppas att det blir fredag snabbt : ))

 

123 gillar

Kommentarer (15)

 • Bella

  |

  Kan du inte sova över hos någon kompis eller att nån sover hos dig? Jag är alltid så “fjantig” om min man är borta, klarar nån natt eller två ensam men sen sover jag hos kompisar?

  Svara

 • Robert

  |

  Smarrigt! 😉

  Svara

 • Sara

  |

  <3 <3 <3

  Svara

 • Mika

  |

  Kram ❤️ Se till att hitta på mycket mysiga höstaktiviteter så blir det fredag snart??

  Svara

 • Emina

  |

  Känner igen känslan! Min sambo åker iväg med jobbet då och då. Ibland är det skönt ibland får jag panik. Jag tycker avskedet och första dagen är värst, sen går det helt ok om det är en kortare tid än en vecka. Passa på att kolla på dina favoritprogram och ät maten bara du tycker om, eller kanske glass till middag haha. Hoppas det hjälper att höra! Håll ut! ?

  Svara

 • Kari

  |

  ❤?

  Svara

 • Emilia

  |

  Tråkigt att företagets policy sätter stopp. Jag har flera gånger åkt med min sambo när han rest i tjänsten, jag har fått pröjsa min biljett själv men hotellrummet har varit skit samma eftersom det ändå skulle bokas och betalas. Har på detta sätt sett många platser som jag nog inte skulle sett annars 🙂

  Svara

 • Nilla

  |

  Du har iaf oss?❤️

  Svara

 • Nathalie

  |

  Snart är det fredag ska du se <3 Själv är jag precis tvärtom och avskyr att vara med andra för mycket. Jag kan knappt tänka mig något värre än att behöva leva ihop med någon 24/7, haha. Kram

  Svara

 • Lisa

  |

  Och jag hade levt drömmen. Är alldeles för självständig för att ha någon så nära inpå mig. Hoppas du inte känner dig alldeles för ensam bara ❤

  Svara

 • Malin

  |

  Gör sånt som du gillar att göra, utan att behöva ta hänsyn. Ät chips till middag, lägg en ansiktsmask, gå runt och sjung högt i lägenheten, boka in träffar med kompisar, bjud över kompisar på hämtmatsmiddag, baka något du aldrig bakat förut och bjud över mamma på fika, läs en bok du länge velat läsa, se favorit avsnitten av vänner eller något helt annat som just du vill göra just nu. Lovar att det blir bra <3

  Svara

 • M

  |

  Om det är nån tröst så är jag ensam i en stad i ett annat land. Trodde jag skulle få sällskap av nån jag tyckte om som bor här, men han dissade mig. Gillar iofs att resa ensam annars men nu känns det helt outhärdligt. Åt också Donken-mat idag…

  Svara

  • Egoina

   |

   ❤️

   Svara

 • Matilda

  |

  Är i precis samma situation just nu och förstår precis! Min sambo åkte i tisdags till Amsterdam på jobbresa och kommer hem sent fredagskväll. Känner mig så ensam den här gången (trots att han reser en del med jobbet, men oftast bara en natt), och att gå och lägga sig själv och somna själv suger. Jag kan somna hur lätt som helst även om han inte lägger sig samtidigt, bara han är i lägenheten. Nu är det bara två dagar kvar, hoppas det går fort så vi får träffa dem igen ?

  Svara

 • Viola

  |

  Är också utan min pv just nu, men han kommer äntligen tillbaka nästa vecka!
  Jag kör på dels att bjuda hem kompisar på informell middag (laga ngt enkelt tsm eller be dem köpa med) eller att helt enkelt sysselsätta mig så länge att jag inte är hemma så mkt ?

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv