Follow my blog with Bloglovin

Förseningar, knarksked och cavasangria

Några snapshots från min måndag – fredag.

 

När jag gick på tåget i måndags fick jag ett äpple och ett informationsblad från Liberalerna. Blev först lite irriterad på det smarta och manipulativa sättet att ragga röster. Men sen var tåget sent, varmt och trångt och när jag kom fram till Malmö var även bussen sen. Gick från att vara irriterad till att vilja rösta på dem. Well played Liberalerna. (Och sen är det ju också trevligt med en analog dickpick for a change). (Heh).

 

I tisdags provade jag Espresso House veganska wrap. God, men jag gillar verkligen inte vegansk ost. Ehm jaha. Då vet ni det.

 

I onsdags drack jag bubbel med mamma som ni vet. Satt här och tittade på människor. Rolig grej var när en kille cyklade förbi en gammal tant och gjorde världens grimas mot henne och ett ”HÖH”-ljud. Eller det var ju inte kul alls. Men det var så random och så sjukt att jag och mamma bröt ihop av skratt.

 

I torsdags köpte jag och F pizza och pommes och hade picknick. Jag tänker hela tiden att det är höst, men nej man kan fortfarande ha picknick efter jobbet och allt ?

 

Vi hittade den här och F trodde bestämt att det var en ”knarksked”. Inte för att vi någonsin sett en knarksked, men kändes liksom…rimligt. Jag frågade på insta och tydligen är det ett verktyg till pipor. Så vi var inte jättelångt ifrån ändå kanske.

 

Efter jobbet i fredags skulle jag få skjuts till tåget av Ida. Men hennes bil startade inte! Vi visste inte vad vi skulle göra. Batteriet var stendött. Till slut försökte vi få igång den genom att jag puttade och hon samtidigt försökte starta OCH DET FUNKADE. Kände mig som värsta mekanikern??

 

Väl på centralen var alla tåg inställda eller försenade. Det stod att mitt tåg var en kvart sent. Sen var det en halvtimme. Sen fyrtio minuter. En timme. För evigt.

…..

Heja Liberalerna!

 

Till sist gav jag upp och åkte taxi hela vägen hem till Helsingborg. Kände mig som Blondinbella ?

 

Hann fräscha upp mig lite hemma innan jag skulle iväg igen.

 

Jag och Linda hade nämligen bokat bord på Maria tapas! Vi beställde cava sangria och massa gott. Allt fick full pott förutom haricot vertsen som smakade regnvatten. Vet iofs inte hur regnvatten smakar men antagligen så.

 

Hade en mysig kväll med min Linda. Vi avslutade med drinkar på Pinchos. Var tvungen att ta med henne in på toaletten för att hon skulle höra rösterna som ropar där inne ? Blev så sjukt rädd första gången det hände btw. Satt på toa och kissade och så var det en mansröst som bara ”HAALLÅÅÅÅ”.

Yes. Det var min vecka det. Idag är jag på kalas i Köpenhamn! Hoppas ni har en trevlig lördag!

 

115 gillar

Kommentarer (35)

 • Ribecca

  |

  Jag har en fråga ang The Ordinarys Niacinamide. Jag tänkte att jag inte ens ska försöka mig på någon av dem då jag blir så förvirrad, men idag fick jag en sådan så då måste jag ju såklart prova ? Nu till min fråga; jag brukar vanligtvis köra Pixi Glow Tonic. Är Niacinamiden en version av den, dvs att man byter ut Pixi och kör denna istället? Är så himla förvirrad så det är galet ?

  Svara

  • Egoina

   |

   Nej. Kör den efter pixie och innan fuktkräm. Lycka till ?

   Svara

 • Robert

  |

  Är det ”automatiska röster” på tjejtoan eller fattade jag fel? 😮 😉 Hade varit intressant med det omvända, om man hade stått på herrtoan och fått höra ”kvinnor” ropa efter en. 😉

  Svara

 • Jackie

  |

  Hah jag skulle tippa på visare till en klocka…! ?

  Svara

 • Sara

  |

  Vad är det för röster? 😮

  Svara

  • Egoina

   |

   På Pinchos har de massa skumma ljud i högtalare på toaletten ? Det aktiveras när man låser dörren.

   Svara

   • Sara

    |

    Då vill jag inte gå på toaletten där! Haha!

    Svara

 • Elin

  |

  Jag är för att en ska få rösta på vad en vill, men jag hoppas du läser på mer än att rösta på ett parti pga de vill göra något för kollektivtrafiken. Många partier vill det fyi. (plus så är det Trafikverket som har högsta ansvar för tågen).

  Svara

  • Egoina

   |

   Trodde det var uppenbart att jag skojade ??

   Svara

 • @inredningsdesign / Instagram

  |

  Om Liberalerna kan lösa problemet med Skånetrafikens förseningar så får de min röst med!! Kan inte ens söka jobb 20 min tågresa bort pga att jag hade varit så beroende av att tåget kommer i tid. Tragiskt…

  Svara

  • Egoina

   |

   Eller hur! Skulle spara mig typ 4 timmars förseningar i veckan ?

   Svara

 • lionelmessi

  |

  Regina Seriöst. you are an intelligent person , det vet jag. du är inte dum

  du skriver att du har ett bra liv, resor osv när du gör en annan människa olycklig.

  ja har frågat dig så många gånger om du inte kan ta bort mitt namn från dina inlägg men du skiter i mig fullständigt.

  första man söker på har jag sagt innan, på google på mitt namn är dina inlägg.

  vill du ja skall va förknippad me dig resten av mitt liv eller?. nä precis.

  så varför kan du inte ta bort alla inlägg du skrivit om mig speciellt dom med mitt namn.

  ja har frågat dig förut men du skiter ju fullständigt i det, trots du vet jag har lidit av det, du bryr dig verkligen inte om någon som lider, det har du bevisat.

  ja hade ringt dig om ja hade kunnat så vi hade kunnat prata om detta.

  det spelar ingen roll va ja säger, dina fans är på din sida ändå, hade ja sagt himmlen är blå hade dom sagt den är röd, hade ja sagt solen är gul hade dom sagt den är lila. va ja än skriver så får jag hat emot mig fast jag har rätt

  jag mår inte bra bara regina. google mitt namn, alla sök leder till dig där du pratar skit om mig. spelar väl ingen roll va ja skrivver du bryr dig väl inte ändå inte ändå.

  ja vill inte ens kommentera här, ja vill få bort det du skriver om mig.

  Svara

  • Egoina

   |

   Hej Anders Uhrbom!

   Svara

   • Lionelmessi

    |

    Det bevisar återigen du bryr dig inte om
    Någon annan än dig själv, hur andra mår är skitsamma så
    Länge du mår bra

    Svara

  • Carolina

   |

   DU får andra att må dåligt Anders Uhrbom. DU är åtalad för ofredande mot kvinnor, ändå kan DU inte låta bli att fortsätta kontakta dem… Om DU inte vill att ditt namn ska synas så får DU sluta skriva, för du vet att varje gång du skriver så avslöjas ditt namn och du gör dig på det sättet ännu mer synlig. Där är flertalet sidor på nätet som skrivit om dig, och det kommer fortsätta så länge du själv bidrar till det.

   Jag har ca 150.000 följare på nätet, och jag lovar här och nu att om du kontaktar Regina fysiskt en enda gång så ska jag hänga ut dig på mina sociala medier. Och jag ska ta mig friheten att se till så att mina bloggande vänner gör detsamma. Jag tror att ditt namn på så sätt kommer att nå ut till ca en miljon följare.

   Eller också slutar du skriva till Regina, och då kommer ingen någonsin nämna ditt namn igen. Det är DITT val. Din framtid. Ditt liv. Du bestämmer.

   Svara

   • Egoina

    |

    ❤️❤️

    Svara

   • Kvp

    |

    Urdumt av dig, så patetiskt att hota någon på det viset. Din Pajas.

    Svara

  • En annan människa

   |

   Eat shit, Anders.

   Svara

  • Rakelspektakel

   |

   Försvinn ur bloggen och lev ditt liv vidare, sluta göra dig sedd och bara sluta synas så kommer du bli bortglömd av de flesta 🙂 det är ju du som har gjort bort dig och är en riktig galning… Vet ej om du är en stalker mot andra oxå men sök hjälp. Eventuellt sluta med internet och köp dig en bok. Kanske en bok om psykopater..

   Svara

  • I

   |

   Ju mer du kommenterar desto mer kommer ditt namn komma upp här, Anders Uhrbom.

   Svara

  • Frida

   |

   Snälla människa, du kanske ska rannsaka dig själv och ditt beteende? Man blir ju mörkrädd.. sök vård. Stackars Regina som du terrar år efter år, usch.

   Svara

  • Katta

   |

   OMFG.

   Om jag hade kunnat ringa dig hade jag gjort det?!

   Creep deluxe.
   Har du blivit tappad lite för många gånger i golvet eller?

   Svara

 • lionelmessi

  |

  det är massor med inlägg om mig man får upp regina, när man söker på mig.

  ja tycker bara det är fel att utsätta mig för det för du kan så lätt ta bort det med en knapp tryckning.

  men du vägrar. du tycker ja får skylla mig själv. nånstans i dig, så har du ett hjärta. det vet jag.

  fast du vet ja har en liten dotter

  Svara

  • Merete

   |

   Nämen Hej! Anders Uhrbom eller rättare sagt: Anders Urdum.????

   Svara

  • Fanny

   |

   Men vad är det för fel på dig?! Sök hjälp.

   Svara

  • E

   |

   Sluta använd messis namn han skulle skämmas.

   Svara

  • Lina

   |

   Anders du kommer aldrig få sympati av oss läsare. Oavsett om du förlorar jobb eller har barn (tycker bara synd om ditt barn) Du är patetisk. Sluta kommentera Reginas blogg så glömmer vi att du existerar.

   Svara

 • Emelie

  |

  Hur lyckas du få ditt platt hår så länge? Har exakt samma hårtyp som dig och det blir så fluffigt och lockigt med en gång även fast jag använder ghdplattång…

  Svara

  • Egoina

   |

   Det är inte så platt om man tittar noga ? Men i det här fallet är det tredje dagen jag plattar det (utan tvätt) och då brukar det hålla bättre ? Men om någon har supertips tar jag gärna emot!

   Svara

   • Pia

    |

    Embracea lockarna! ?

    Svara

 • Johanna

  |

  Läste ”men jag gillar verkligen inte vegansk KOST” och tyckte verkligen att det var en så märklig kommentar när du precis skrivit att din veganska wrap var god… hehe 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   ?

   Svara

 • Polly

  |

  SÖK HJÄLP! fy vilken hemsk människa du är

  Svara

 • Johannaf

  |

  Haha knarksked alltså…
  Minns sällan vad jag drömmer, men denna sked satte spår i mitt huvud. Drömde inatt att jag fick veta att min nya vigselring inte var en vigselring. Det var eeeen……. knarkring. Haha alltså orkar inte. Satt en pytteliten ”knarksked” på ringen. Så jävla random dröm.
  Ja, så nu vet du det ?

  Svara

  • Egoina

   |

   Hahaha!

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv