Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Drömpåsen

I lördags gav jag lille N den drömmigaste presenten jag kunde komma på till en nästan fyraåring. Jag gick in i en godisaffär och köpte allt kul jag kunde hitta:

 

 

Det blev klubbor med Batmanhållare, en stor godis-cheeseburgare, pizzagodis, bajsgodis, små godiskorvar, en krokodilgrej, en låtsasnäsa med pulver osv osv.

 

Kände att jag nästan var lite för pepp på den här godispåsen.

 

Det blev succé!

 

Påsen var mycket populär och han delade dessutom generöst med sig av innehållet till de vuxna. Win-Win.

Roligast var senare på kvällen när han kom och sa att ”Fredrik” hade spillt ut allt pulver från hans godisnäsa. ”Ååååh neeej”, sa jag. Det var pulver överallt och jag frågade F sen som bara ”va??”. Liten luring : ))

 

112 gillar

Kommentarer (6)

 • Robert

  |

  Förstår att det blev succé. Bajsgodis? Fast det gick tydligen bra det också. 😉

  Svara

 • Fredrika

  |

  Super idé! Måste komma ihåg det till min sons födelsedag ?

  Svara

 • Stina

  |

  Så underbart att du flyttat till Helsingborg, min gamla stad som jag flyttat ifrån;) Älskar att se sånt som väcker fina minnen från staden-men kan du inte nämna några sämre sidor av Helsingborg enligt dig? (Knasig förfrågan jag vet)

  Svara

 • Jessica

  |

  Meeen Han har klocka på sig ??

  Svara

 • Anna

  |

  Haha min 9-åriga systerson gick under en familjesammankomst fram till min sambo och frågade om sambon ville spela Playstation med honom, min sambo sa ok och då går systersonen fram till sin pappa och säger ”Martin vill spela Playstation”! Så himla luriga dom där xD

  Hur går det med sleeprecorder? !

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha så smart! Jo, det går bra. Har varit dålig på att spela in på sistone, men blir nog bättre nu när vi har rutiner igen 🙂

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv