Follow my blog with Bloglovin

När Sverige vann med 3-0

Igår när jag hade jobbat klart lockade jag håret och gjorde mig fin för att se matchen mellan Sverige och Mexico. Var så nervös hela dagen. Hur skulle detta gå?

 

Mötte upp Emelina på Hampan! Hon hade fin t-shirt och hade köpt flagg-tatueringar till oss. Vi trodde att vi var smarta som gick dit en och en halv timme innan matchen började, men det var redan helt fullt. Det fanns inte en enda sittplats som inte var tagen eller reserverad. En kvinna berättade att folk hade köat när de öppnade. Wtf. Helt sinnessjukt ju.

 

Men vi fick tag i ett litet bort i alla fall. Beställde VM-burgare och vin.

 

Kan meddela att det funkar utmärkt att fästa gnuggisar med vin.

 

Titta så fina!

 

Stället fylldes ännu mer och det var folk absolut överallt. Det stod till och med folk utanför restaurangen och tittade. Det var så, så trångt och så varmt. Det var helt omöjligt att ta sig varken in eller ut.

 

Första halvlek var lite seg, men vi höll modet uppe och fler och fler kompisar joinade efter sina jobb.

 

Men sen rasslade det till! Mål efter mål efter mål. Vi var helt lyriska!

 

Hannah, jag Emelina och Emelie. Vilken upplevelse det är att titta på fotboll på en bar förresten. Har aldrig gjort det innan. Vilken stämning! Tycker det är så fint att alla hejar på samma och att vi är en. Tycker folk blir bättre människor. Eller ehh nä, förutom när Sverige förlorar för då är vi tydligen helt störda.

 

De sista minuterna stod folk upp och sjöng. Vi var vidare! Och inte bara det VI VANN DESSUTOM HELA GRUPPEN. Stämningen gick att ta på, folk var så lyckliga.

 

F anslöt efter jobbet och sen kom några andra också och vi firade med öl. Det fick såklart bli lite tysk öl. Hehe. Heeeejdå Tyskland. Hur går man vidare i VM? Det german inte.

 

Sen avslutade vi med tapas och pratade konspirationsteorier. Ett samtalsämne som endast uppskattades av mig. Haha. Vad är det med folk och sånt? Jag förstår inte hur man inte kan tycka det är intressant att tänka tänk om.

 

En utomordentligt bra fotbollsmatch-dag. Önskar det var VM varje år!

 

97 gillar

Kommentarer (11)

 • Lovisa

  |

  Vad otroligt fiffigt med gnuggisar i form av flagghjärtan, vart är de köpta? Min femåring skulle nog bli överlycklig om jag fixar sådana till åttondelsfinalen✨ Heja Sverige!

  Svara

  • Egoina

   |

   På Buttericks! Haha, det är jag och femåringar ?

   Svara

   • Livisa

    |

    Tack för svaret! Dock bor jag i en stad utan Buttericks och hinner nog inte ta mig någonstans innan åttondelsfinalen men nu när jag vet var det finns kan jag ju köpa när jag passerar någon sådan affär så har jag till nästa gång vi ska heja på Sverige!

    Svara

 • Robert

  |

  Vilka snyggingar! 😉 Har aldrig tänkt på det där att fixa till håret inför matcherna. 😉

  Svara

  • Jeanette

   |

   Haha!

   Svara

 • Jackie

  |

  Åh låter som en fantastisk dag! Och konspirationsteorier är ju jättespännande….. ?

  Svara

 • Linnéa

  |

  Kan du inte göra ett inlägg om konspirationsteorier? Tycker sånt är så intressant!

  Svara

 • Ingrid

  |

  Ååå, jag förstår precis vad du menar när stämningen går att ta på och att det är en helt annan känsla att se på matchen i en bar istället. Jag bodde i Tyskland för några år sen och var på en bar och tittade på finalmatchen som Tyskland vann. Det var helt sjukt. Önskar jag kunde uppleva det igen.

  Svara

 • Aldona

  |

  Vilka härliga bilder! ?

  Svara

 • Matilda

  |

  Äääälskar konspirationsteorier. Kan prata om det i timmar, och tiden jag kan lägga ner på att läsa och lyssna på det….vart kommer den tiden ifrån? ?

  Svara

 • Erika

  |

  Var kommer din topp ifrån? 🙂 Önskar jag kunde locka håret som du, så fina lockar!

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv