Follow my blog with Bloglovin

VM-mys

Första halvlek är klar och vi sitter som på nålar. Det känns som att Island kan vinna den här matchen ändå? Så spännande.

 

Dukade fram lite VM-mys. De där chili-chipsen är från Lidl och är såå goda. Märket är Crusti Croc.

 

På tal om Lidl köpte vi (okej mest F) några flak Panaché när det var Frankrike-vecka. Godaste sommardrycken! Som Sprite med smak av öl.

F är sjuk och av någon anledning tycker jag att det är lite mysigt. Han är ALDRIG sjuk, så det är trevligt att få vara den som tar hand om. Han berättade förresten att han aldrig någonsin varit sjuk från jobbet. Tyckte att det var väldigt imponerande. Men det är kanske vanligt?

Oj nu börjar fotbollen igen. HEJA ISLAND!

 

75 gillar

Kommentarer (20)

 • Fanny

  |

  Sliter av mä håret! Det är så spännande ? heja Island!

  Svara

  • Egoina

   |

   ??

   Svara

 • J

  |

  Sen jag tog studenten (6 år sen) så har jag varit sjukskriven 4 hela dagar. Åkte på en magsjuka där 2014… 😀

  Svara

  • Ellet

   |

   Jag jobbar på förskola och bara sedan årsskiftet har jag haft magsjuka tre gånger, influensa två gånger, förkylning och feber massor, och en mysig släng av löss, spruckna revben och en skadad hornhinna. Känns som att jag JOBBAT 4 dagar sedan studenten, för tio år sedan 😛

   Svara

   • Egoina

    |

    Nä fy! Stackars dig! Kämpa på ?

    Svara

   • Bella

    |

    Herregud! Respekten till all förskolepersonal har då verkligen ökat! Du kanske ska föreslå till chefen att ni ska börja med kravallkläder a la insatsstyrkan?! ?? Och heltäckande ”smittskyddskläder” med tillhörande gasmask!
    Jisses!

    Svara

 • Robert

  |

  Smarrigt! 😉 Höhöhö, så fick Island på nöten också. 😉

  Svara

  • Egoina

   |

   ???

   Svara

 • S

  |

  Haha själv är man väl uppe i nästan en månad sjukdagar bara i år! ?? Mitt immunförsvar jobbar nog med nått annat än att skydda mot smittor?

  Svara

 • Anneli

  |

  Min syster var inte hemma sjuk en endaste gång under hela grundskole- och gymnasietiden, det tycker jag var rätt imponerande ☺️

  Svara

 • Cecilia

  |

  Men Regina, du kan ju inte tipsa om goda chips utan att berätta vilken smak det är!
  Nu måste jag ju stå vid chipshyllan och köpa alla deras smaker.. Det låter iofs inte så illa nu när jag tänker efter.

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha! De har en skylt där det står extremly hot och att barn inte får äta dem och sen står det ”Inferno” på dem också. Köp dem och ät med chilidipp om du gillar starkt. Såå gott!

   Svara

   • Cecilia

    |

    Attans då. Jag är sån mes när det kommer till stark mat. En ungdom jag känner sa en gång ”du kan ju inte ens äta kebabsås” med avsmak när jag sa att den var för stark. Till mitt försvar var den mycket starkare än normalt.. så jag räknas nog som det barnet som inte ska få äta chipsen.

    Svara

    • Egoina

     |

     Haha ja då borde du inte köpa dem ?

     Svara

 • Inne hos Ina

  |

  Blev så ledsen när Island förlorade ?

  Har förresten aldrig sjukanmält mig från ett jobb, men har jobbat sjuk. Bestämde för två år sen att jag skulle ”få lov” att vara sjuk om jag hade feber, men det har inte inträffat ännu.. Fick feber en helg i vintras, haha ?

  Svara

  • Egoina

   |

   Blev också ledsen ? Ja men precis. Tror det är så F gör också, jobbar trots att han är sjuk. Men det borde han sluta med. Man får ju vara sjuk 🙂

   Svara

 • Citrin

  |

  Då drar jag slutsatsen att F älskar sitt jobb? 🙂 En kollega sa för många år sedan att hon älskade sitt jobb och därför aldrig var sjuk. Låter hårt men hon menade både att om du trivs så mår kroppen bra och blir mer sällan sjuk plus att om man hatar sitt jobb har man nog en tendens att känna efter lite extra.
  På mitt förra jobb hade jag en helt störd chef. Hon hade räknat mina sjukdagar (även helger trots att jag inte jobbar helg, alltså om jag var sjuk fredag och måndag så räknade hon helgdagar däremellan) och tyckte jag skulle skärpa mig. Då kan nämnas att jag under ett år varit förkyld två gånger och sedan pga ett benbrott var sjukskriven av läkare ett tag. Facket fick komma och skälla på henne och då försökte hon till och med säga ”och på ditt förra jobb var du med sjuk en vecka”. Som om det är hennes business att snoka i mitt FÖRRA jobb? Åh Regina ha ett inlägg om galna chefer haha det finns för många!!

  Svara

 • Linnea B

  |

  Jag som blir JÄTTESJUK de gånger jag blir sjuk blir så provocerad när folk på jobbet typ ”jag har aldrig varit hemma sjuk från jobbet” Nääää men då kanske inte du haft infektionsblåsor i HELA munnen och varit igensvullen i halsen och därmed inte kunnat svälja, prata, äta eller dricka… Eller haft magsjuka, eller migrän med synbortfall..

  Haha, det är som att vissa ”sånna” (som aldrig blir sjuka ?) tror att man är hemma för att man är täppt i näsan. Haha.

  Obs! Obs! Menar EJ att F är sådan! Haha.
  Hoppas han kryar på sig!

  Svara

 • Mathilda

  |

  Min bror var borta EN gång från skolan under hela sin skoltid. Det var på högstadiet, han gick till skolan i 39 graders feber.. men lärarna skickade hem honom. Tycker det är riktigt sjukt. Han gick alltså till skolan även om han hade lite feber osv. Idag är han läkare så man kan ju säga att han var duktig i plugget. Vet inte om han varit borta från jobbet haha..

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv