På väg

 

Hej hej från bussen! Skulle egentligen passa på att jobba några timmar, men fastnade i dokumentärer om atombomber… Eh rimligt. Jag måste snart förbjuda mig själv att läsa om hemska saker, det är det enda jag gjort de senaste veckorna.

Jag gick upp tidigt idag för att packa och tur var väl det för helt plötsligt var vädret fem grader kallare och blåsigare i appen. Fick snällt lägga tillbaka alla sommarklänningar jag lagt fram och istället packa med mig en jacka(!).

Nu har jag två och en halv timme kvar, så nog ska jag hinna få lite gjort. Har förberett lite blogginlägg som jag ska skriva klart.

 

Just det. Titta vad jag hittade när jag skulle köpa färdkost! Kick med smak av sea salt caramel.

Eftersom jag är självutnämnd godistestare var jag såklart tvungen att prova!

 

Betyg 8/10.

Det i mitten var hårdare än jag väntat mig. Jag trodde det skulle vara som typ karamellsås. Men den var mycket god. Den vanliga Kick med sea salt är dock min favorit.

 

67 gillar

Comments (11)

 • Robert

  |

  Hej hej! Atombombsgrejer kan vara intressanta historier även om det ju finns en tråkig baksida med det. Har t ex hört om fysikgeniet Richard Feynman(fascinerande människa på många sätt!) och hur han fick det amerikanska arbetslaget att utföra en massa manuella beräkningar betydligt snabbare än vad som borde varit möjligt. Sällan jag köper kick numer. Hette ju käck förut. Smarrigt! 😉

  Reply

 • Martina

  |

  Hej på bussen! Förlåt, får jag hi-jacka några centimetrar av ditt kommentarsfält för att älta lite, det är ju här alla Internets gulligaste finns, och jag behöver lite såna nu? Alltså hur fasen gör man slut? Jag har kommit fram till att min sambo sedan 7 år och jag inte borde vara tillsammans. Vi bor ihop men mer tillsammans än så är vi knappt ändå. Eller, vi hittar på saker, men det skulle kunna va en kompis. Det har gjort att mina känslor svalnat och jag börjar fantisera om att dejta andra (specifikt en, men jag har inte velat nämna honom för det är verkligen bara en fantasi hos mig, jag vet inte om han skulle va intresserad). Igår tog jag göra-slut-snacket, och han blev så ledsen! Ja men jag orkar inte! Vill ju bara kramas och säga att jag skoja… Och det slutade väl med att jag inte var jättetydlig, för när han blir ledsen och säger att han tror på oss så börjar man ju vackla. Men det vore väl skitdumt att “ge med sig” och säga att vi ger det en chans till (jag tycker att vi haft detta snacket förut och skulle ge det en chans till då, men han har inte uppfattat det som så allvarligt tidigare säger han, och nej, jag har inte nämnt att göra slut förut), för att sen om ett tag troligen behöva ta det här en gång till? Alltså fan, på ett sätt är det lättare att vara den som blir lämnad, då har man all rätt att vara ledsen och arg och besviken och sårad. Jag vill inte vara den som orsakar det hos någon jag tycker så mycket om! Jag vet ju inte mycket om Egoina och F, men att ni gjorde slut och hittade tillbaka igen tycker jag är grymt (jag hoppas det går bra, det ser ju ut så 🙂 )! Då vet man ju att det inte är den här rädslan för att lämna/såra som spökar, utan att det är på riktigt tänker jag <3

  Reply

  • Sara

   |

   Jag och mitt ex gjorde slut i vintras efter 4 år. Han hade bestämt sig typ ett halvår tidigare för att göra slut, men han ”vågade inte såra mig” och därför sa han inget. Istället började han gå vidare bakom min rygg, prata med andra tjejer osv. Så till slut var det jag som fick reda på hur han betett sig och då var det jag som fick göra slut. Och jag känner bara att fy fan vad han fegade ur. Jag önskar att han bara hade gjort slut med mig från början, så hade jag vetat, istället för att i ett halvår komma hem och ge allt till en person som egentligen inte ville ha mig. Det gör typ mer ont att hela vår sista tid var en lögn än att vi gjorde slut. Ja, det gör ont att bli dumpad, men det går över. Det gör inte mindre ont att bli dumpad nästa månad eller nästa år. Gör det nu, så kommer det vara klart! Det kanske känns som om det är ”snällt” att inte göra slut, men egentlgien är det oschysst att stanna i en relation man inte vill vara i. Oschysst mot båda. Du klarar det <3

   Reply

   • Martina

    |

    Tack Sara! Vi har haft det svajigt länge, men det som skrämt mig nu är just min känsla att jag kanske ev är intresserad av en annan. En sån person vill man ju inte vara! Igår kom frågan om någon annan upp och att han misstänkte att jag hade känslor för han jag kanske har det för. Jag sa att det inte var något, men att jag inte kunde säga tvärsäkert att det inte finns nåt där. Då byttes ledsenheten mot ilska ett tag. Det är fan inte lätt att göra rätt alltså, hur man är försöker… Men nu ska jag försöka pussla ihop mitt liv på annan ort ett tag, får fly hem till föräldrarna och känna efter vad det är som gör mest ont – Att vara utan honom, vara utan våran katt och mitt vanliga liv, eller att veta att jag sårat honom och att han mår dåligt… Jag förstår ju att det bara är det första som ska va anledningen om jag går tillbaka…

    Reply

 • Frida

  |

  Skorna! Varifrååån? 😁😁

  Reply

  • Egoina

   |

   Från H&M 😘

   Reply

 • Erica

  |

  Men wow! Vilka fina fransar du har! Vad har du för mascara egentligen? Eyelinern är on fleek också 😍
  Hoppas bussresan gått bra!

  Reply

  • Egoina

   |

   Tack! Loreal volume million lashes 😘

   Reply

  • Egoina

   |

   😍

   Reply

 • Sofia

  |

  Har aldrig sett att det finns Kick med caramel?! Måste köpa!!

  Reply

Leave a comment

Rekommenderade inlägg

Arkiv