Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Tre palettbebisar

Förlåt för så sent inlägg idag. Men Lina frågade om jag ville komma och hälsa på henne och hennes nyfödda bebis. Det kan man såklart inte tacka nej till som ni förstår. Så mysigt. Tänk så lycklig lottad jag är med massa barn och bebisar runt mig just nu <3

Det jag tänkte blogga om är ett paket jag hämtade igår. Det har legat på posten jättelänge eftersom det skickades till min förra adress och för att jag inte visste vem paketet var från eller vad det innehöll. Men igår bestämde jag mig för att hämta det.

 

Hmmm vad kan det vara?

 

Det visade sig att det var massa sticklingar! Usch vilken kniv-i-magen-känsla jag fick när jag upptäckte det. De stackars sticklingarna har ju legat i ett paket på posten forever and ever eftersom jag dröjt så med att hämta dem.

Bland sticklingarna låg också ett brev: Jag såg på din blogg att du hade fastnat för Palettblad. Mitt företag säljer palettbladssticklingar online, så jag tänkte att jag skickar några sticklingar till dig så att du också kan fastna i Palettblads-träsket skrev hon bland annat.

För några veckor sedan bloggade ju jag om mitt (min?) Palettblad och det hade denna tjej läst och bestämde sig därför för att skicka massa olika sorter till mig. Så snällt!

 

 

Inget kan väl överleva det här, tänkte jag, och förkrossad förberedde jag mig på att packa upp det ena lilla Palett-liket efter det andra. Men till min förvåning hade tre palettisar överlevt!

 

Här står sorterna Abbey Road, River Walk och Great falls Alamore.

 

Jag planterade, gav dem mer jord och vatten och plötsligt blev de SÅ glada.

 

Men när jag tittade till dem imorse var de inte riktigt lika glada.

 

I alla fall inte denna lilla stackare : (

 

Den här gulliga växer dock så det knakar!

Vi får se hur det går. Har dock skapligt mycket ångest just nu då jag glömde rulla ner när jag gick hemifrån och solen har stått på hela dagen. Får se hur de mår när jag kommer hem. Tänk att ligga i ett mörkt paket på posten i veckor för att sedan komma till en plats med överdrivet mycket sol. Ingen lätt start i livet.

I alla fall. Jag tackar så mycket för mina sticklingar! Så snällt! Hemsidan heter Beyond Immortality och finns här. Hon skickade även med en rabattkod till mina följare: Regina15 ger 15% och gäller fram till 11/6. Detta är alltså inte ett inlägg jag fått betalt för att skriva, men ville dela med mig ändå för att jag tyckte det var en gullig gest och gärna stöttar henne.

Väx nu palettisar. VÄX.

 

134 gillar

Kommentarer (18)

 • Kari

  |

  Ha ha ha! Alltså… du fick mig att tycka så synd om sticklingarna att man skulle tro det var mina barnbarn.?

  Svara

  • Egoina

   |

   Hahaha ❤️ Ja du får ju ta vad du har ?

   Svara

 • Julia

  |

  Stackars blommor ♥️ PLUS för sån här reklam! Förstår du får mycket skit hemskickat men detta känns så genuint gulligt

  Svara

  • Egoina

   |

   Eller hur! Det förtjänar att uppmärksammas ?

   Svara

 • Mikaela

  |

  Har aldrig hört ordet stickling förut, har alltid sagt skott. Googlade och märkte att orden i princip är synonymer. Men nu när jag läst stickling i din blogg så många gånger känns det ordet nästan bättre! 😛

  Svara

 • Robert

  |

  Klart man hoppas att den växer! Håller tummarna. 😉

  Svara

 • Linda

  |

  Den där som ser ledsen ut kan du ta upp ur jorden och lägga i ett vattenbad, alltså hela plantan, till den blivit mer stabil. Det har räddat många av mina sticklingar!

  Svara

 • Anna

  |

  Testa att sätta dom sticklingarna som inte mådde så bra i vatten så repar dom säkert på sig! Palettblad är tåliga och även om dom ser ledsna ut så kommer dom nästan alltid igen när dom har fått lite vatten 🙂

  Svara

 • Lotta

  |

  Jag ser tio sticklingar i lådan – vad är de andra sju för några och har du planterat dom också?

  Svara

 • Maja

  |

  Neeeeej!!!! Jag som har gett min man körförbud på växtfronten för att vi redan gått bananas i 2 år nu… nu måste jag krypa till korset och be om att få beställa hem alla dessa underbara sorter ?

  Svara

 • Janika

  |

  De palettbebisarna du tycker ser döda ut ska du lägga i ett bad med kallt vatten, de repar sig 99 gånger av 100 ?

  Svara

  • Malin

   |

   Haha schhh! Stackarn kommer ju rota i sopnedkastet nu ???

   Svara

   • Egoina

    |

    ?

    Svara

 • Ida

  |

  Och jag som trodde det var tre sminkpaletter 🙁 DEN besvikelsen haha!

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha <3

   Svara

 • Ellen

  |

  Usch jag fick sånt extremt sekundärt dåligt samvete. Haha! Känner din kniv i magen 🙁

  Svara

 • Lili

  |

  Jag vill också skicka sticklingar till dig!! Har dock bara 3 olika paletter just nu men dom är stora så kan lätt ta sticklingar! Vill du ha?

  Svara

  • Egoina

   |

   Ja gärna 😀

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv