Vecka 20

Det kändes som första skoldagen imorse. Pirr i magen och förväntning i luften. Det kunde lika gärna varit första dagen i åttan. Jag gick upp lite tidigare än jag brukar för att ha extra bra med tid och mina kläder som jag valde ut igår låg vikta och redo. Matlådan stod i kylen och väskan var packad och klar i hallen.

Idag börjar jag mitt nya jobb! Jag har övervägt fram och tillbaka, men nu är jag jätteglad att det löste sig såhär. Det känns helt rätt och jag är enormt tacksam för att jag får göra allt jag vill på samma gång.

Mina arbetsveckor kommer att se ut såhär: Måndag, tisdag och fredag är fasta dagar och sen tillkommer också onsdagar i stressiga perioder. Onsdagar och torsdagar jobbar jag hemifrån.

Kan berätta mer om hur jag tänkt få ihop mina veckor i ett annat inlägg, men nu är jag pepp på att starta min vecka. Nu kör vi! Happy måndag alla!

 

Skåne har gjort sig extra fin 💛

 

105 gillar

Comments (12)

 • H

  |

  Lycka till idag! Du är grym. Kram!

  Reply

  • Egoina

   |

   Tack snälla! 🙂

   Reply

 • Emma

  |

  Drömde om dig inatt hehe. Du var hemma hos mig i Stockholm och så käkade vi godis och pratade om när jag började läsa din blogg(?). Du hade en sån sjukt märklig brytning, mitt emellan Bergenska och tyska typ vilket jag blev så förvirrad över eftersom du ju är skånsk. Aja varsågod för info :p

  Reply

 • Robert

  |

  Lycka till! 🙂

  Reply

  • Egoina

   |

   Tack 😀

   Reply

 • Maja - Våga prata om psykisk ohälsa

  |

  Åh så fint det är när det blommar ut! Önskar att vi hade likadana fält här uppe i Dalarna också (men man kan ju inte få allt hehe). Kram ♡

  Reply

 • Elina

  |

  Vad roligt med nytt jobb :). Jag har för mig att du skrivit att du brukar använda PTR pumpkin ensyme? Använder du den även på sommaren eller har du en mildare? Tipsa gärna 🙂

  Reply

  • Egoina

   |

   Nej jag använder den hela året 😻 Jag är försiktig med solen bara 🙂

   Reply

 • Helena

  |

  Det här har inte alls med inlägget att göra, men hade inte du kunnat slänga in ett “hitta vänner” inlägg igen? 🙂

  Reply

 • Sofia

  |

  Så himla kul! Grattis!

  Reply

Leave a comment

Rekommenderade inlägg

Arkiv